zanima me da li je netko radio za tzv.džeparac preko ljeta gdje?koliko je zaradio? i koliko se može radit tamo
jer ja si želim zaradit za četverojezgreni procesor.
hvala!
zanima me da li je netko radio za tzv.džeparac preko ljeta gdje?koliko je zaradio? i koliko se može radit tamo
jer ja si želim zaradit za četverojezgreni procesor.
hvala!
Radi, normalno.
Čuj sve ti se svodi uglavnom kao sezonac na moru. Ja kad sam radio unazad oho godina (8 možda i 10) bilo je oko 100KN na dan po 8-10 sati rada. Radio nešto na recepciji, nešto rentao ležaljke i spasioc, posle sam nešto sitno i nafakultetu šljakario.Jest da je to bilo davni i kroz jedno 5-6 sezona.
Danasmislim da miš isto mogao naći kao spasio, ili šti je sadahit animator. Naravno ješ se prođe kao konobar, kuhar, ma sve sezonski. A lova kako tko i koliko radiš. Mogo biš mjesešno od 3,000 pa do mođda i šta ja znam Kn zaradit. Samo što je žalosno nemaš danaslobodnog, menio nije bilo osim kad sam na faksu bio.
Savijet odi u koje turističko mijesto sad negdje u 4-5 mj. i odi od poslodavca do poslodavca te pitaj za posao, znam da su tako neki ljudi radili i našli job.
uci konobarit i put neki otok ili priobalje konobari ili radi u nocnom klubu, ako nabasas na dobro misto mozes zaradit i preko K€ misecno sa baksisom, ja radim vec 3 lita na istom mistu i placa je odlicna
place manje od 4000Kn ne prihvacaj ni pod razno
Vidi na benzinskim postajama, za prati prozore. Ili preko zavoda da odeš na jadran.
Ili odeš jedan dan na jadran čisto samo se raspitati za posao kao što sam ti gore naveo, ako nemaš herca curu/franda pod ruku i odete. Sretno
nema veze sta si u Zg, ima sezonaca kolko oces iz kontinentalne Hrvatsko na more, uglavnom sa poslom dobijas i smjestaj pa to nije nikakav problem, i imas veliku prednost sta se dobro zabavis i upoznas hrpu ljudi, da neko krivo ne svati nikad nije sve savrseno al ako se znas malo snac i uklopit, bit ce ti odlicno, nemoj gubit ljeta i mladost radec u fakin konzumu za fakin 2000Kn ili kolko vec
ja ljeti radim u jednom malo boljem restoranu i nebi minja taj posal za nista, najidem se placa odlicna + super baksis, i cesto su dobre zabave, a i kad nisu ima se di otic posli, s tim da se prvo djabe dobro nalijes cega god pozelis
najbolje je je sta upoznas grose ljudi i turista, ne znam, meni je to nezamjenjivo priko lita
trazi po portalima: posao.hr,moj posao,hzz itd...
ja sam 2 godine radio i ove cu nadam se na hvaru,na recepciji,placa super,imas hranu,smjestaj... i naravno čehinje
nema veze sta si u Zg, ima sezonaca kolko oces iz kontinentalne Hrvatsko na more, uglavnom sa poslom dobijas i smjestaj pa to nije nikakav problem, i imas veliku prednost sta se dobro zabavis i upoznas hrpu ljudi, da neko krivo ne svati nikad nije sve savrseno al ako se znas malo snac i uklopit, bit ce ti odlicno, nemoj gubit ljeta i mladost radec u fakin konzumu za fakin 2000Kn ili kolko vec
ja ljeti radim u jednom malo boljem restoranu i nebi minja taj posal za nista, najidem se placa odlicna + super baksis, i cesto su dobre zabave, a i kad nisu ima se di otic posli, s tim da se prvo djabe dobro nalijes cega god pozelis
najbolje je je sta upoznas grose ljudi i turista, ne znam, meni je to nezamjenjivo priko lita
Koliko si star? Poslodavac najčešće ne uzima mlađe od 16 godina.
Vkerojatno bi mogao negdje naći posao kao konobar ili nešto slično. Ja ti predlažem da odeš negdje na Jadran u 5 mjesecu prije početka sezone i probaš naći posao. Možeš još pogledati u oglasniku ili na stranici Moj posao.
A možda bi ti i starci mogli naći posao ako imaju koju vezu.
yep steta je za djabe trunit u nekom ducanu,pokusaj nac nekog od prijatelja pa da idete skupa, i ne triba ti veza moze se nac posal jer je potraznja velika, a zna se ode u nas niko nece da radi...i kao sto ovi iznad rece trazi u peton misecu najkasnije posli ces moc nac posal u golikuljac.doo jedino, e i kakova je ovo cenzura?
Videoteka, kod pekara, one crpke za gorivo, razno rzna čišćenja, majstori( elektrika, alarmi, vodoinstaleteri, maleri, krovopokrivači, bravari...), prodaja slika u Italiji ( 20 eura tebi, 20 slikaru, ništa ostal oti nije plaćeno), zaštitarska tvrtka ( kao recepcioneri radiš, napravi u mjesec dana 1000h radnih sati i odna im raci da se nisi snašao i pronašao u poslu), autopraone, razno razne dostave hrane, sendvič bar, čak se vrtio i oglas za rad u sex shopu, i pomoćni radnici u graditeljstvu ili u postalavljanju klima uređaja, eto to je to, posla uvijek ima za one koji hoće raditi i kojima se to isplati.....nekima se više isplati biti doma i na kavama s istima poput njih i nemati na kraju mjeseca ni kune dodatne zarade...bili oni 15-godišnjaci, u najboljim četrdesetima ili pak u zlatnim godinama, na primjer u 67 godini.
kolko se radi?? pa ovisi od pumpe do pumpe ali uglavnom radiš 15 dana i više ne možeš (ali to riješiš tako da se prijaviš i na ini i na omv-u pa radiš 1mjesec)
di se prijaviš?? dođeš na onu benzisku di želiš radit uđeš u kiosk kod barbe i rečeš ja bi se prijavio za radit preko ljeta prat prozore... (osmijeh baciš hehee ne prije 6 mjeseca!!)
kolko love?? sve ti to ovisi kada kreneš prvih par dana neće bit neć puno ali kad se uhodaš bit će... (neznam za 15 dana 3K prošle sezone, ove manje jer je kiša padala itd) također moli boga da ne budeš ca nekom curom uzmi frenda i skupa se prijavit vjeruj mi!!!
i šta misliš?? te još neć zanima??
ti si se prijavio i na OMV i na inu pa si zaradio 3k kuna?
ti si se prijavio i na OMV i na inu pa si zaradio 3k kuna?
ma oće oće samo odi na vrijeme bolje ti je uranim malo nego zakasnit govorim ti početak 6 mjeseca... sretno...
nije losa ni benzinka, ali opet je to samo 15 dana, jedino da je ostvariva ta opcija kod vas sta ima razlicitih pa se mos prijavit na vise, a i blizu su posto je grad
evo ja danas 100% dogovorio posal isto di i protekla 2 lita, placa 160Kn/dan, + dobar baksis jer se radi o hotelu/restoranu visoke klase, radno vrime od 11-20.00 ili 15-24h, i jos prijatelja doveo, bit ce preludo, a 9 misec put Francuska 8 dana
primjetio sam i da se dosta trazi posal pomocnika u kuzini, nemoras skoro nista znat, a lova nije losa, jedino sta je posal tlaka i nemores upoznat turistkinje, ma ima posla kolko os samo triba imat volje radit
i da napomenem da je odlican posao na turistckim brodovima koji voze tjedne eskurzije, posal je odlicno placen i zabavan, (ali i naporan) ide se cilin jadranom i pristaje se u sva najlipsa mista na obali i otocima, znaci ludi provod svaku vece, a i na brodu Francuzice i Svedjanke nemaju di pobic, pa ako imate nacin da se ubacite nikako propustit, ovo je vjerojatno moja opcija za sljedece lito ako ne oden vanka
normalno da ima posla samo treba se malo potrudit i to je to...
netko je spomenuo rad u konzumu jel zna netko kakav je to posao i koliko je plačen??
Ja konobarim ljeti i dobro derem sefa! Mjesecno imam u prosjeku 9-10k kn!!
Ja konobarim ljeti i dobro derem sefa! Mjesecno imam u prosjeku 9-10k kn!!