Rad preko ljeta zaključana tema

poruka: 51
|
čitano: 29.174
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Rad preko ljeta

zanima me da li je netko radio za tzv.džeparac preko ljeta gdje?koliko je zaradio? i koliko se može radit tamo

jer ja si želim zaradit za četverojezgreni procesor.

hvala!

kaj ovdje treba napisat?!
17 godina
Rad preko ljeta

Radi, normalno.

Čuj sve ti se svodi uglavnom kao sezonac na moru. Ja kad sam radio unazad oho godina (8 možda i 10) bilo je oko 100KN na dan po 8-10 sati rada. Radio nešto na recepciji, nešto rentao ležaljke i spasioc, posle sam nešto sitno i nafakultetu šljakario.Jest da je to bilo davni i kroz jedno 5-6 sezona.

Danasmislim da miš isto mogao naći kao spasio, ili šti je sadahit animator. Naravno ješ se prođe kao konobar, kuhar, ma sve sezonski. A lova kako tko i koliko radiš. Mogo biš mjesešno od 3,000 pa do mođda i šta ja znam Kn zaradit. Samo što je žalosno nemaš danaslobodnog, menio nije bilo osim kad sam na faksu bio.

Savijet odi u koje turističko mijesto sad negdje u 4-5 mj. i odi od poslodavca do poslodavca te pitaj za posao, znam da su tako neki ljudi radili i našli job.

hcsc
17 godina
neaktivan
RE: Rad preko ljeta
Zašto ne pametno napravit?
U svim firmama je isto.
Ljudi idu preko ljeta na godišnji.
Dakle fali im ljudi.
Pitaš jednostavno u nekoj firmi dal bi te uzeli kao zamjenu za preko ljeta.
17 godina
protjeran

uci konobarit i put neki otok ili priobalje konobari ili radi u nocnom klubu, ako nabasas na dobro misto mozes zaradit i preko K€ misecno sa baksisom, ja radim vec 3 lita na istom mistu i placa je odlicna

place manje od 4000Kn ne prihvacaj ni pod razno

ostrim zube
17 godina
da ali problem je u tome što što ja živim u zagrebu a nemam nikoga na jadranu.
tako da tamo ne mogu radit
razmišljao sam o konzumu no oni uzimaju samo 2 tjedna. no ako netko otkaže može i duže što vi mislite da li se u konzumu može radit recimo misec dana?
17 godina
Rad preko ljeta

Vidi na benzinskim postajama, za prati prozore. Ili preko zavoda da odeš na jadran.

Ili odeš jedan dan na jadran čisto samo se raspitati za posao kao što sam ti gore naveo, ako nemaš herca curu/franda pod ruku i odete. Sretno

hcsc
17 godina
vidiš dobra ideja na benzinskoj postaj!
ali to je jedan od traženih poslova za tinejdžere prek ljeta.
No vidjet ču makar sumnjam da ču ga dobit jer se takvi poslovi večinom dobivaju prek veze.
no bez nade čovjek je izgubljen jel tak?
17 godina
protjeran

nema veze sta si u Zg, ima sezonaca kolko oces iz kontinentalne Hrvatsko na more, uglavnom sa poslom dobijas i smjestaj pa to nije nikakav problem, i imas veliku prednost sta se dobro zabavis i upoznas hrpu ljudi, da neko krivo ne svati nikad nije sve savrseno al ako se znas malo snac i uklopit, bit ce ti odlicno, nemoj gubit ljeta i mladost radec u fakin konzumu za fakin 2000Kn ili kolko vec

ja ljeti radim u jednom malo boljem restoranu i nebi minja taj posal za nista, najidem se placa odlicna + super baksis, i cesto su dobre zabave, a i kad nisu ima se di otic posli, s tim da se prvo djabe dobro nalijes cega god pozelisSmijeh

najbolje je je sta upoznas grose ljudi i turista, ne znam, meni je to nezamjenjivo priko lita

ostrim zube
17 godina
neaktivan
Rad preko ljeta

trazi po portalima: posao.hr,moj posao,hzz itd...

ja sam 2 godine  radio i ove cu nadam se na hvaru,na recepciji,placa super,imas hranu,smjestaj... i naravno čehinje Smijeh

Ken leeeee
17 godina
pacov kaže...

nema veze sta si u Zg, ima sezonaca kolko oces iz kontinentalne Hrvatsko na more, uglavnom sa poslom dobijas i smjestaj pa to nije nikakav problem, i imas veliku prednost sta se dobro zabavis i upoznas hrpu ljudi, da neko krivo ne svati nikad nije sve savrseno al ako se znas malo snac i uklopit, bit ce ti odlicno, nemoj gubit ljeta i mladost radec u fakin konzumu za fakin 2000Kn ili kolko vec

ja ljeti radim u jednom malo boljem restoranu i nebi minja taj posal za nista, najidem se placa odlicna + super baksis, i cesto su dobre zabave, a i kad nisu ima se di otic posli, s tim da se prvo djabe dobro nalijes cega god pozelisSmijeh

najbolje je je sta upoznas grose ljudi i turista, ne znam, meni je to nezamjenjivo priko lita

ma to mi zvuči super ali kao da ne znaš kakvi su roditelji ne bi te nigdje daleko pustili same a izgledam kao da mi je 25 god.

17 godina
protjeran
unknown kaže...
pacov kaže...

ma to mi zvuči super ali kao da ne znaš kakvi su roditelji ne bi te nigdje daleko pustili same a izgledam kao da mi je 25 god.

nije vazno kako izgledas vec kako se i koiko odgovorno ponasas, moras pokazat starcima da si odgovoran i da znas ozbiljno svatit neke stvari, e sad kolko stvarno imas godina, i kolko tvoji starci mogu "odrisit konope" je druga stvar i u to ne ulazim jer ne znam

mene su moji sa 16 pustili da idem sa 2 prijatelja u grcku, s tim da je s nama isla punoljetna rodica koja nam je u Ateni rekla "bok vidimo se za 11 dana"...s druge strane moj brat koji je bilo totalno neodgovoran nije do 18 smio mrdnit, dakle nije sve u tome kakvi su starci, bar ne stalno

ostrim zube
17 godina
pacov kaže...
 nije vazno kako izgledas vec kako se i koiko odgovorno ponasas, moras pokazat starcima da si odgovoran i da znas ozbiljno svatit neke stvari, e sad kolko stvarno imas godina, i kolko tvoji starci mogu "odrisit konope" je druga stvar i u to ne ulazim jer ne znam

mene su moji sa 16 pustili da idem sa 2 prijatelja u grcku, s tim da je s nama isla punoljetna rodica koja nam je u Ateni rekla "bok vidimo se za 11 dana"...s druge strane moj brat koji je bilo totalno neodgovoran nije do 18 smio mrdnit, dakle nije sve u tome kakvi su starci, bar ne stalno

pa mji su od onih oni misle da če me ako odem negdje bez njih ubit ili otet ma ludi su totalka.

17 godina
neaktivan
Rad preko ljeta

Koliko si star? Poslodavac najčešće ne uzima mlađe od 16 godina.

17 godina
imam 17 godina
17 godina
neaktivan
Rad preko ljeta

Vkerojatno bi mogao negdje naći posao kao konobar ili nešto slično. Ja ti predlažem da odeš negdje na Jadran u 5 mjesecu prije početka sezone i probaš naći posao. Možeš još pogledati u oglasniku ili na stranici Moj posao.

A možda bi ti i starci mogli naći posao ako imaju koju vezu.

17 godina
protjeran

yep steta je za djabe trunit u nekom ducanu,pokusaj nac nekog od prijatelja pa da idete skupa, i ne triba ti veza moze se nac posal jer je potraznja velika, a zna se ode u nas niko nece da radiSmijeh...i kao sto ovi iznad rece trazi u peton misecu najkasnije posli ces moc nac posal  u golikuljac.doo jedino, e i kakova je ovo cenzura?

ostrim zube
17 godina
vidjet ču možda mogu pomući koje konce ali kaj mislite na INI bezinskoj crpki koliko se tamo radi i koliko $ ?
17 godina
protjeran

Videoteka, kod pekara, one crpke za gorivo, razno rzna čišćenja, majstori( elektrika, alarmi, vodoinstaleteri, maleri, krovopokrivači, bravari...), prodaja slika u Italiji ( 20 eura tebi, 20 slikaru, ništa ostal oti nije plaćeno), zaštitarska tvrtka ( kao recepcioneri radiš, napravi u mjesec dana 1000h radnih sati i odna im raci da se nisi snašao i pronašao u poslu), autopraone, razno razne dostave hrane, sendvič bar, čak se vrtio i oglas za rad u sex shopu, i pomoćni radnici u graditeljstvu ili u postalavljanju klima uređaja, eto to je to, posla uvijek ima za one koji hoće raditi i kojima se to isplati.....nekima se više isplati biti doma i na kavama s istima poput njih i nemati na kraju mjeseca ni kune dodatne zarade...bili oni 15-godišnjaci, u najboljim četrdesetima ili pak u zlatnim godinama, na primjer u 67 godini.

Skupljam Kinder-jaja!
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
vidiš dobra ideja na benzinskoj postaj!
ali to je jedan od traženih poslova za tinejdžere prek ljeta.

dozvoli da ti se ja obratim već 3 godine radim na benzinskoj preko ljeta... moja preporuka definitivno mada te nakon nekog vremena ljudi počnu nervirat tako da radi na živcima...

istina je da se dobila preko veze jesam i ja...

ali uvijek ima ali ključ ti je u tome da se prijeviš što ranije među prvima početkom 6 mjeseca odmah odleti i pitaj dali su počeli uzimat i prijavi se... nađi dobru benzinsku jer ako nema prometa bolje ti je doma...

po mogučnosti od na mol-ovu benzinsku jer ti plačaju po satu + šta ti daju ljudi, a ina ti ne plača samo si na ljudima...

sretno!!!

ako imaš pitanja o tome obrati mi se... Namigiva

17 godina
Lord Angel kaže...

dozvoli da ti se ja obratim već 3 godine radim na benzinskoj preko ljeta... moja preporuka definitivno mada te nakon nekog vremena ljudi počnu nervirat tako da radi na živcima...

istina je da se dobila preko veze jesam i ja...

ali uvijek ima ali ključ ti je u tome da se prijeviš što ranije među prvima početkom 6 mjeseca odmah odleti i pitaj dali su počeli uzimat i prijavi se... nađi dobru benzinsku jer ako nema prometa bolje ti je doma...

po mogučnosti od na mol-ovu benzinsku jer ti plačaju po satu + šta ti daju ljudi, a ina ti ne plača samo si na ljudima...

sretno!!!

ako imaš pitanja o tome obrati mi se... Namigiva

Evo imam pitanja Namigiva  koliko si zaradio i koliko si radio te gdje da se prijavim za rad preko ljeta?
17 godina
neaktivan
Rad preko ljeta

kolko se radi?? pa ovisi od pumpe do pumpe ali uglavnom radiš 15 dana i više ne možeš (ali to riješiš tako da se prijaviš i na ini i na omv-u pa radiš 1mjesec)

di se prijaviš?? dođeš na onu benzisku di želiš radit uđeš u kiosk kod barbe i rečeš ja bi se prijavio za radit preko ljeta prat prozore... (osmijeh baciš hehee Osmijeh ne prije 6 mjeseca!!)

kolko love?? sve ti to ovisi kada kreneš prvih par dana neće bit neć puno ali kad se uhodaš bit će... (neznam za 15 dana 3K prošle sezone, ove manje jer je kiša padala itd) također moli boga da ne budeš ca nekom curom uzmi frenda i skupa se prijavit vjeruj mi!!!

i šta misliš?? te još neć zanima??

17 godina

ti si se prijavio i na OMV i na inu pa si zaradio 3k kuna?

17 godina
neaktivan
unknown kaže...

ti si se prijavio i na OMV i na inu pa si zaradio 3k kuna?

nene radeći na ini sam zaradio 3K, na omv-u nisam radio (ove godine ću) to sam ti predložio kako više zaradit...
17 godina
hvala ići u se prijavit pa u vidjet oče li me ili ne
17 godina
neaktivan
Rad preko ljeta

ma oće oće samo odi na vrijeme bolje ti je uranim malo nego zakasnit govorim ti početak 6 mjeseca... sretno...

17 godina
protjeran
Rad preko ljeta

nije losa ni benzinka, ali opet je to samo 15 dana, jedino da je ostvariva ta opcija kod vas sta ima razlicitih pa se mos prijavit na vise, a i blizu su posto je grad

evo ja danas 100% dogovorio posal isto di i protekla 2 lita, placa 160Kn/dan, + dobar baksis jer se radi o hotelu/restoranu visoke klase, radno vrime od 11-20.00 ili 15-24h, i jos prijatelja doveo, bit ce preludo, a 9 misec put Francuska 8 danaSmijeh

primjetio sam i da se dosta trazi posal pomocnika u kuzini, nemoras skoro nista znat, a lova nije losa, jedino sta je posal tlaka i nemores upoznat turistkinje, ma ima posla kolko os samo triba imat volje radit

i da napomenem da je odlican posao na turistckim brodovima koji voze tjedne eskurzije, posal je odlicno placen i zabavan, (ali i naporan) ide se cilin jadranom i pristaje se u sva najlipsa mista na obali i otocima, znaci ludi provod svaku vece, a i na brodu Francuzice i Svedjanke nemaju di pobicCool, pa ako imate nacin da se ubacite nikako propustit, ovo je vjerojatno moja opcija za sljedece lito ako ne oden vanka

ostrim zube
17 godina
neaktivan
Rad preko ljeta

normalno da ima posla samo treba se malo potrudit i to je to...

netko je spomenuo rad u konzumu jel zna netko kakav je to posao i koliko je plačen??

17 godina
neaktivan
Rad preko ljeta

Ja konobarim ljeti i dobro derem sefa! Mjesecno imam u prosjeku 9-10k kn!!

Double posters deserve to die!!
17 godina
protjeran
Styxx kaže...

Ja konobarim ljeti i dobro derem sefa! Mjesecno imam u prosjeku 9-10k kn!!

šitaj sefa kolko on zaradi na tebi pa ces se malo zapitat ko koga dereNamigiva, moja suma sa baskisom je kad se sve zbroji slicna vjerojatno i nesto veca ovo lito, ali ne mislim da iti malo derem sefa, jer priosjecni dnevni promet je 20-25K u sezoni, pa ti racunaj

@Angel, rad u konzumu ili bilo kojem ducanu je jedan od najnezahvalnijh mogucih poslova, pogotovo liti, prema mojim informacijama place su oko 3K max, ne znan mozda negdi vise, ali jako cesto se radi o 2000 i kusur kuna
ja bi bome se radje izlezava bez kune u djepu nego takovo sranje radio liti

ostrim zube
17 godina
ne bi rekel da je istina voda duboka
styxx sigurno si zaradio 10k kuna toliko ni hrvatski političari ne zaraduju!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice