Putovanje u Amsterdam

poruka: 8
|
čitano: 8.576
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Putovanje u Amsterdam

Evo ovako, znači dogovorio sam se s par prijatelja otiči za doček Nove godine u Amsterdam, prvo smo mislili iči preko agencije, ali smo shvatili da to neče biti toliki doživljaj, jer je več sve organizirano, i sad di je problem, mi bi išli vlakom, gore i nazad, ali ja nigdje ne mogu nači cijenu karte i kako to sve ide, pa ako može mala pomoč, nekoga tko je več bio tako ili bilo šta, svaki savjet je dobrodošao. Hvala unaprijed :)

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
15 godina
neaktivan
Re: Putovanje u Amsterdam

Ne idete u Amsterdam radi nove godine? {#}

17 godina
neaktivan
Re: Putovanje u Amsterdam

.. Ali ljepši je doživljaj i kada se nešto slavi .. :D

EDIT: Otiđi na kolodvor željeznički i raspitaj se .. Mislim da ide prvo Zagreb-Munchen, pa onda Munchen-Amsterdam, otprilike 80€ (koliko sam uspio uhvatiti, ali nemoj me držati za riječ, najsigurniju informaciju će ti dati na kolodvoru)  .. 

GL&HF
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 1:14 (AmD).
15 godina
neaktivan
Putovanje u Amsterdam

Pa idemo na doček ali to je čisto više kao neki izgovor da odemo hahahaha :D 
Da sad sam malo još istraživao, nema direknto, nego se mora iz Zagreba u Austriju i onda od tamo ima vlak koji ide kroz Munchen pa za Amsterdam, ali izgleda da ču ipak morati iči do kolodvora xD

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
13 godina
protjeran
Putovanje u Amsterdam

E slabi ste vi igrači,ako pitate za cijenu karte za vlak,a kao provodili bi ste se tamo...

Amsterdam nije baš jeftin,jer je stjecište svih svjetskih putnika željnih da proslave "Novu godinu",tako da cijene mogu držati prilično viskoma,od cuge,žiže u kafićima za to,i naravno,gonjanja cura,odnosno žena,a eto,ako baš volite i muških...{#}

16 godina
odjavljen
Putovanje u Amsterdam

Otišao bi vlakom u Amsterdam, a nisi u stanju doći do cijene prijevozne karte, za što treba, ono 17 sekundi. Ako ti je engleski, kao i hrvatski, na tvome mjestu nebih odlazio nigdje, osim ako bih želio završiti na naslovnici 27 sati, ili kako se već zovu najtiražnije novine u RH.

Sretna nova unaprijed {#}

P.S. HŽ ima pogodnosti za mlade, s kojima možeš doslovce proputovati cijelu Europu za parsto eura, a o europskim hostelima uopće da ne pričamo.

15 godina
neaktivan
Putovanje u Amsterdam

Pitao sam za cijenu, od kud ste vi svi izvuki da ja nemam para za to? 
Ovaj mi tamo priča o nekemo engleskom i hrvatskom, ovaj drugi o skupoći stvari u Amsterdamu.
Pa da nemam para za Amsterdam ne bi ni otvarao ovu temu.
Ovdje stvarno ne možeš normalno ništa pitat i informirat se ko čovjek.  

10 godina
neaktivan
Putovanje u Amsterdam

Kratko pitanje; Jel se moram bojat kad setam navecer u gradu? :D haha :D Idem za novu tam (Nova godina Amsterdam), paaaa, da znam kaj me ceka :D ili tko :P

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2015 14:10 (Dario10Horvat).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice