Ma kod ovoga nije baterija izmjerio sam voltmetrom daje 2.8 V znači da je riknulo nešto na bakrenoj pločici onoj :S
Ma kod ovoga nije baterija izmjerio sam voltmetrom daje 2.8 V znači da je riknulo nešto na bakrenoj pločici onoj :S
Ne nije mrtva, zdrav napon za lipo je od 3.4 do 4.2v. Znači da se neće puniti.
Imaj na umu da ti baterije iz mobitela uglavnom daju male struje - do 1A ili malo više, a ako ih prazniš većim strujama li-po se voli zapaliti.
Baterije iz mobitela imaju unutra BMS koji ima nadstrujnu zaštitu. Lipo se inače voli zapaliti od prenapona, probijanja, prevelike temperature (koja može naravno biti uzrokovana prevelikom strujom).
To je prenizak napon.
Ja bi na tvom mjestu zamijenio bateriju.
Da, neopterecena baterija daje 2.8V, cim povuce struju vjerovatno ce jos past.
Da, neopterecena baterija daje 2.8V, cim povuce struju vjerovatno ce jos past.
Tako je-za radni napon od 3,7 V, baterija bi kada je puna morara biti na 4,2 V. Na 2,8 V će ledice još i svijetliti,ali motori neće raditi.
Baterija je očigledno crkla...Taj napon od 2.8v nema snage za pokrenit motor...za ledice naravno ima uvijek napona jer ne troše puno,tj jačina svjetlosti ovisi o količini napona
samo da napomenem da ni u ludilo ne kupujte igračke od 1000-2000 kn pogotovo koje dolaze sa smeće od stanice
ako želite se već baviti s tim hobijem onda investirajte cca 500-2000 kn u stanicu znači stanica zavisi od vas za sto cete koristiti trajati pa godinama, e onda poslije xxxx sati na simulatoru na pc kada razbijete xxxx helića i aviona i potrošite nekih xx kn na struju umjesto da vas ovako košta xxxx možda i xxxxx kn e onda ste spremni uložiti neku bolju lovu
za avione dade se složiti neki od par tisuća kn zagi ili sl. dok za helić da bude kako treba malo više e onda je uživancija
a ne kada platite 1000-1500 kn na helić koji ne leti dalje od 20 metara od stanice, malo jači vjetar dolje na zemlji pa troškovi popravci itd samo porez na B ( bez zamjere )
ima jedan odličan HR forumu gdje svaki početnik može saznati sve što želi
samo polako bolje se rapitati mjesec dana pa poslije uživati godinama a ne potrošiti lovu pa to isto stoji nakon par puta vožnje u kutku sobe skuplja prašinu ili je na vječnom letenju ili pak izgubili volje jer ste kupili sranj*
kako god za zezanciju imate one male za sobu do 200 kn ( za vani nije jer malo jači vjetar heli je na travi )
nešto sl. kao ovo za nešto više dobro se raspitajte