znaci proda sam ovaj videorekorder i kameru http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/oprema-snimanje--ic-kamerarekorder-procjena/109475.aspx
na njuškalu je bila cijena 800 jer je to bila najniza procjena koju sam dobia na forumu, međutim covjek me uvjeria da je oprema stara i da ne vrijedi puno pa smo se dogovoili za 450 jer mi stvarno nije trebalo to, e sad ja sam to nakon par godina nekorištenja izvuka i kutije da isprobam, samo sam spojia njega i kameru, vidia sam sliku,mislia to je ok idem poslat, i to je njemu došlo al problem je sto navodno rekorder ne obavlja funkcije, slika se vidi, većina tipki i mogucnosti ne reagira i neki elektroničar mu je rekao da je jedan čip izgorio, čovjek me zvao i da ne kompliciramo reka mi je da može iskoristit hdd i da ako ocu mu od tih 450 uplatim nazad 250kn i da budemo mirni jer nema poante da mi šalje nazad, zanima me da li je to u redu i da li je i sama ponuda novca bila ok, ako smatrate da je ovo sto covjek traži korektno ja cu mu uplatit pare jer moze bit da rekorder stvarno nije ispravan, ja ga nisam isprobava.