Prodao rekorder,ispostavilo se da je neispravan? zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 1.061
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Prodao rekorder,ispostavilo se da je neispravan?

znaci proda sam ovaj videorekorder i kameru http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/oprema-snimanje--ic-kamerarekorder-procjena/109475.aspx 

na njuškalu je bila cijena 800 jer je to bila najniza procjena koju sam dobia na forumu, međutim covjek me uvjeria da je oprema stara i da ne vrijedi puno pa smo se dogovoili za 450 jer mi stvarno nije trebalo to, e sad ja sam to nakon par godina nekorištenja izvuka i kutije da isprobam, samo sam spojia njega i kameru, vidia sam sliku,mislia to je ok idem poslat, i to je njemu došlo al problem je sto navodno rekorder ne obavlja funkcije, slika se vidi, većina tipki i mogucnosti ne reagira i neki elektroničar mu je rekao da je jedan čip izgorio, čovjek me zvao i da ne kompliciramo reka mi je da može iskoristit hdd i da ako ocu mu od tih 450 uplatim nazad 250kn i da budemo mirni jer nema poante da mi šalje nazad, zanima me da li je to u redu i da li je i sama ponuda novca bila ok, ako smatrate da je ovo sto covjek traži korektno ja cu mu uplatit pare jer moze bit da rekorder stvarno nije ispravan, ja ga nisam isprobava.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

Mislim da te dvarput prevario. 450 kuna mi se čini kao premala cijena. Rekorder je vjerojatno ispravan, a on je primjetio da si naivan pa još tražiti novce nazad. To njuškalo je smeće od oglasnika.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
16 godina

vrati rekorder... ako radi slikaj posalji liku i reci 500 kn ako oces da ga opet posaljem, ako ne radi, jbg...

aaa ako ga se stvarno zelis rijesit onda uplati razliku cisto da ne kupi prasinu tebi nego njemu...

15 godina
Re: Prodao rekorder,ispostavilo se da je neisprava
mind_challenge kaže...

Mislim da te dvarput prevario. 450 kuna mi se čini kao premala cijena. Rekorder je vjerojatno ispravan, a on je primjetio da si naivan pa još tražiti novce nazad. To njuškalo je smeće od oglasnika.

a neznam sad ni ja, covjek mi se čini pošten, rekao mi je da se na taj model rekordera ne moze spojit nikakva kamera osim ove koja dolazi uz njega i da je to staro, sta i je , kupljeno je u 2007. godini , a sad da li je neispravan to neznam ni sam, ja sam za svaku sigurnost prije nego sam posla napravia par slika sa upaljenim rekorderom dok je snima al prema ovome sta on kaze to i njemu radi pa nema poante da ih uploadam, sad neznam sta da radim, jer moze bit da sam ja kreten i da sam zajeba covika ako mu ne vratim pare a moze bit i da on mene oce zajebat samo tako.

17 godina
athlon64 kaže...
mind_challenge kaže...

a neznam sad ni ja, covjek mi se čini pošten, rekao mi je da se na taj model rekordera ne moze spojit nikakva kamera osim ove koja dolazi uz njega i da je to staro, sta i je , kupljeno je u 2007. godini , a sad da li je neispravan to neznam ni sam, ja sam za svaku sigurnost prije nego sam posla napravia par slika sa upaljenim rekorderom dok je snima al prema ovome sta on kaze to i njemu radi pa nema poante da ih uploadam, sad neznam sta da radim, jer moze bit da sam ja kreten i da sam zajeba covika ako mu ne vratim pare a moze bit i da on mene oce zajebat samo tako.

Reci ti njemu da on tebi vrati rekorder a ti njemu pare pa vidi radi li. Ako je ispravan prodaj ga nekom drugom za realnu cijenu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
15 godina
mind_challenge kaže...
athlon64 kaže...
mind_challenge kaže...

Reci ti njemu da on tebi vrati rekorder a ti njemu pare pa vidi radi li. Ako je ispravan prodaj ga nekom drugom za realnu cijenu.

stari iskreno radije bi se sad upuca nego opet placa postarinu za rekorder pa ga opet sla, trazim alternativno rjesenje, evo 3 slike koje sam napravia prije nego sam posla, vjerojatnoc e se lose vidit jer ce forum snizit rezoluciju i fotic mi je smece, ugl rekorder je spojen na onaj 2. ekran i tamo se vidi slika koju snima kamera, na 3. slici rade i ledice za mrak, stvar koja me najvise zanima je da li mislite da je cijena od 450kn uopce bila u redu

15 godina

i da li je istina da na ovaj model rekordera ide samo ovakva kamera koju je tesko nabavit ako se pokvari?

17 godina
neaktivan

Neka ti pošalje sve lijepo nazad i kad se uvjeriš da stvarno ne valja ti njemu nazad pare. Jer čim on to ne želi slat nazad već znaš da nešto tu ne valja.(pod tim ne mislim na rekorder) {#}

Ugl. mislim da lik mulja, tako da dobro promisliš šta ćeš napravit.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 11:36 (Penryn).
15 godina

evo ovako, nazva me sad covik, vidia je temu na forumu i reka je da je u ku_rcu od mene da sam ovako provjerava ali sta ja znam s kime poslujem,mora sam vidit, reka je da ga nije briga za pare al cu mu vratit 250kn jer je korektno s obzirom da ipak nije muljator, jbga ja nisam ima iskustva s time i nisam isproba detaljno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice