Bi li prodali svoj BOL account?

poruka: 55
|
čitano: 10.144
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: Bi li prodali svoj BOL account?

Mentalist je čovjek s dušom. No to je očito nekim ljudima (čitaj Miro i ekipa) smetalo,

jer kada netko ima dušu, budi ljude i pokazuje im pravu zbilju - pa je lakše jednog čovjeka ubiti

nego da društvo otvori oči.

Iskreno, ovaj sustav zvezdica je qurac od ovce - ne vrijedi pola pišljiva boba.

Imam skoro 10k postova na BUG forumu, od toga bar 50% postova se odnosi na pomaganje drugima.

I nije mi stvarno teško pomoći, jer mi je drago kada nekome pomogneš i učiniš sretnim.

Volim kada nekoga usrećim.

No sistem zvezdica je baziran na tome koliko ti puta neki klinci stisnu polac dolje, gore, ili ti ga jednostavno posakaju.

Uglavnom, svima koji na moje mišljenje stišću palac dolje, znajte da to nije palac, nego ste mi svojim jezikom stisnuli qurac.

1. RTFM | 2. Use the search button | 3. Respect elders
15 godina

Ja prodajem prava na korištenje avatara.

Iskreno nick i nije toliko upadljiv koliko avatar.

Pingu ;)
15 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Ja prodajem prava na korištenje avatara.

Iskreno nick i nije toliko upadljiv koliko avatar.

To je Pingua?

Onaj udžbenik engleskog prije škole?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
17 godina
neaktivan

Oduvijek ste sanjali da ste moderator? Životna želja vam je da vas prozivaju pederom i debilom?

Dijete ste roditelja koji su vas godinama držali u podrumu, hranili konzervama iz doba prvog svjetskog rata a ćevape ste vidjeli jedino na slikama?

Patite od Edipovog kompleksa i imate mali penis?

Moderatorski account može biti vaš za samo 9999,99 kn ako nazovete 0800-PEDER. Ali to nije sve! Ukoliko nazovete u prvih 10 minuta na poklon dobivate ekskluzivnu kolekciju hitova Vlatke Pokos na usb sticku od 64mb!

Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu! Budite i vi peder sa stilom! Rješite se svojih frustracija sa moderatorskim accountom!

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
15 godina
neaktivan

Niikad nisi gledao Pingu crtić?

edit: ivo {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2013 1:24 (The Unforgiven).
16 godina
Don Kihoty kaže...

No sistem zvezdica je baziran na tome koliko ti puta neki klinci stisnu polac dolje, gore, ili ti ga jednostavno posakaju.

Uglavnom, svima koji na moje mišljenje stišću palac dolje, znajte da to nije palac, nego ste mi svojim jezikom stisnuli qurac.

Jesi siguran? Mislim da sam negdje pročitao da se TU i TD ne brje od kad su postali anonimni, samo Hvala

On topic, naravno da bi prodao za razuman iznos, kao i svatko tu(što god pričali, svatko ima iznos za koji će ga dati bez razmišljanja)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
protjeran
1. RTFM | 2. Use the search button | 3. Respect elders
17 godina

Prodajem BUG forum account skupa sa prvim Bircem za pol milje krznaša.

Ili mijenjam za BUG majicu koju mi škrtci iz redakcije nisu nikad poslali

a trebali su,za najoriginalniju,poslje i najveću temu na cijelom forumu {#}

Tigar Krezumica
17 godina
odjavljen

Dao bi ga za jednu noc s Kim Kardashian, al mislim da vrijedi vise {#}

http://isvijet.com.hr
15 godina
fromcelltohell kaže...

I dalje nekužim zašto bug barem ne prodaje majice,ako ih uopće ne dijele nikako.

Pa zaradili bi novaca ali kao uvijek u hrvatskoj nitko se nije sjetio

robimarko@gmail.com
17 godina
odjavljen
robimarko kaže..

I dalje nekužim zašto bug barem ne prodaje majice,ako ih uopće ne dijele nikako.

Pa zaradili bi novaca ali kao uvijek u hrvatskoj nitko se nije sjetio

Zasto bi netko kupio majicu s natpisom bug.hr?

Po meni je bolje da dijele tu i tamo, ali mogli bi malo cesce, ionak zaradjuju para ko kenja od sponzora i prodaje.

http://isvijet.com.hr
15 godina
Pa možda jer hoće,a zaradit se bugu vrlo lako tako može
robimarko@gmail.com
18 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Mentalist je čovjek s dušom. No to je očito nekim ljudima (čitaj Miro i ekipa) smetalo,

Pricas svasta

17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
Don Kihoty kaže...

Pricas svasta

Meni on više izgleda kao čovjek sa podvojenom ličnošću. {#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
F1-IVO kaže...

Oduvijek ste sanjali da ste moderator? Životna želja vam je da vas prozivaju pederom i debilom?

E da, kolko vama prosječno vremena poždere pravljenje reda po forumu?
Mislim, ima li odgovornosti, ili se može zabušavati kao referent u uredu odjela odsjeka državne administrativno uredbene pismohrane?
Ja priznajem, tamo negdje gdje sam moderator sam zabušant samo takav :P
A account, hebo novce. Kad bude mi falilo novaca, bacit ću se u potragu za tartufima, ili bocama. Ili oboje ;)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
13 godina
protjeran

Ne mislim prodavati, niti kupovati tuđe korisničke profile, jer je to prodaja na neki način samoga sebe i onoga što ti jesi, te što predstavljaš.

Ako imaš puno zvijezdica, znači da si dobar forumaš koji svima pomaže, a sada ako bi tu svoju dobrotu prodavao za pare.....eh, onda imaš poštenje kao one "gospođe" koje petkom nose crveno.

Druga je stvar kada ekipa radi biznis od svojega accounta u nekoj igri, pa poslije stjecanja većeg statusa u igri, proda isti za pare.

It's all about money.

{#}

Kod foruma je druga stvar, ovdje si ono što jesi, iako si pod nickom i avatarom, bez predstavljanja sa punim podacima. Mada onima koji su znatiželjni, nije neki problem doći od istih.

Jedino ako netko ne glumi, eh onda opet ima neke druge probleme sa samim sobom.

{#}

World's Strongest, Sharpest Knives
14 godina
protjeran
Cold Steel kaže...

Ne mislim prodavati, niti kupovati tuđe korisničke profile, jer je to prodaja na neki način samoga sebe i onoga što ti jesi, te što predstavljaš.

Ako imaš puno zvijezdica, znači da si dobar forumaš koji svima pomaže, a sada ako bi tu svoju dobrotu prodavao za pare.....eh, onda imaš poštenje kao one "gospođe" koje petkom nose crveno.

Ti si preozbiljan momak za ovu zafrkantsku temu. {#}

http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk
13 godina
protjeran

Kupiš acc za recimo 10kn ili 100kn i što onda? Pocnes pisati u nekoj temi i nekom liku se to nesvidi sto pises i zazove prijatelja moda i bana te na tjedan dana, posaljes email bugu da nista nisi ucinio i oni u 99.9% slucajeva napisu da si isao u offtopic ili spamao (a prije tebe je svaki 5-ti post neki spam ili offtopic) i sto onda? nista. Zalosno je sto je to istinita prica.

www.mmo-balkan.com/forum
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.6.2013 11:36 (DeathBringer12).
16 godina

Komentari modova u ovoj temi su mi naj{#} pogotovo "oglas" od Ive. {#} 
Anyway, moram malo smanjit s arhiviranjem poruka. Skupilo se tu svačega.... 

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb Hvala ili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post
17 godina
neaktivan
overhaul kaže...
E da, kolko vama prosječno vremena poždere pravljenje reda po forumu?

Pa ja i zabušavam. Da radim svoj posao foruma nebi ni bilo:)

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
17 godina
fromcelltohell kaže...

Tak je da zakinut si za medalju bez greške,Smijeh u međuvremenu pod hitno odi u Birc ili Nehrkalice pa plati rundu pive jel več dugo nisi bil u Bircu fučkaj ga.Izlanuo seNevinašce

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
14 godina

I da netko "proda" svoj account to bi se skužilo na temelju post-ova.. Al svejedno, tema je vrhunska, dobro sam se nasmijao na neke post-ove. {#}

17 godina

I ja se slažem, da bi BUG-ovci, godišnje trebali podjeliti bar onako 4-5 majica, najboljim forumašima.

Niej to neki trošak, a veselje bi bilo ogromno {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
rambox kaže...
fromcelltohell kaže...

Tak je da zakinut si za medalju bez greške,Smijeh u međuvremenu pod hitno odi u Birc ili Nehrkalice pa plati rundu pive jel več dugo nisi bil u Bircu fučkaj ga.Izlanuo seNevinašce

Kad smo već kod majica, ja smatram da bi kolega rambox trebao dobiti BUG majicu, ali da na ledjima piše veliko i boldano: FUČKAJ GA !

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.6.2013 23:33 (Tomek.Klc).
13 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...

I ja se slažem, da bi BUG-ovci, godišnje trebali podjeliti bar onako 4-5 majica, najboljim forumašima.

Niej to neki trošak, a veselje bi bilo ogromno {#}

Slažem se, ali neka podijele bananim korisnicima jer oni su najbolji forumasi. To su heroji koji ginu i dan danas od korupcije modova!

www.mmo-balkan.com/forum
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice