Problem sa psom i čudna zivotinja??

poruka: 34
|
čitano: 10.906
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo imam 2 pitanja:

1.Psa mi je neko metkom ranio i metak se zabio u rebro (slikano) a jedan mali dio metka otisao u kicmu i ostetio zivac i sad su mom psu zadnje noge oduzete i rep,on se sada vuce na dvije prednje noge i normalno zivi jede pije sve radi normalno.Da li postoji nesto(neki nacin da bi ponovo prohodao na zadnje noge?

2.Pojavila se neka zivotinja u selu kod babe i preko noci jede odjecu kad se stavi odjeca da se susi napravi 2 - 3 rupe na vecini odjece ,jede drvo dosta je velika ima dugačak rep.Da li neko zna koja bi to zivotinja mogla biti?

Nisam troll i ovo je ozbiljna tema. ;)

MATICNA: ASUS P5KPL AM-SE (socket 775) CPU: Intel Dual Core E5200 2.50GHz 2.50GHz(clock na 2,93 ghz) PSU: PLATINUM MS 400ATX 400W MONITOR: Samsung SyncMaster T200HD GRAFICKA: nVidia geforce 8600gt
17 godina
neaktivan
Re: Problem sa psom i čudna zivotinja??
1. NE... moze mu se hodalica s tockovima napraviti mozda...
2. Običan dabar...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
14 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Evo imam 2 pitanja:

1.Psa mi je neko metkom ranio i metak se zabio u rebro (slikano) a jedan mali dio metka otisao u kicmu i ostetio zivac i sad su mom psu zadnje noge oduzete i rep,on se sada vuce na dvije prednje noge i normalno zivi jede pije sve radi normalno.Da li postoji nesto(neki nacin da bi ponovo prohodao na zadnje noge?

2.Pojavila se neka zivotinja u selu kod babe i preko noci jede odjecu kad se stavi odjeca da se susi napravi 2 - 3 rupe na vecini odjece ,jede drvo dosta je velika ima dugačak rep.Da li neko zna koja bi to zivotinja mogla biti?

Nisam troll i ovo je ozbiljna tema. ;)

Za prvo nisam bas siguran i ne bih znao sto se moze napraviti jer nisam upucen u to, ali ovo drugo bi mogao biti dabar.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 20:16 (Caesar et Brutus).
16 godina

Sve je već rečeno, oštećen živac nitko nemože popraviti, a ovo drugo je obični dabar, poznati su po tome što jedu odjeću kada dođu u dodir s civilizacijom.

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
15 godina
neaktivan

Gdje ti živiš čovječe,u zoni sumraka?

Potpis.
15 godina
neaktivan

Prvi put kad sam čitao, pročitao sam da jede "djecu" a ne "odjecu".

Ako si vezan za psa i teško ti je uspavati ga onda mu kupi OVA KOLICA da mu olakšaš život. Što se tiče one životinje koja "jede" odjeću to nemora biti ništa čudno i može biti bilo kakva obična životinja ili dabar.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 20:29 (nj0fra).
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

ja zivim u gradu(BiH) al to se desavalo na selu

nema dabrova kod nas :D

jos da napomenem :zivotinja se brzo krece i samo jede drvo i odjecu nocu danju se skriva negdje

MATICNA: ASUS P5KPL AM-SE (socket 775) CPU: Intel Dual Core E5200 2.50GHz 2.50GHz(clock na 2,93 ghz) PSU: PLATINUM MS 400ATX 400W MONITOR: Samsung SyncMaster T200HD GRAFICKA: nVidia geforce 8600gt
14 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Sve je već rečeno, oštećen živac nitko nemože popraviti, a ovo drugo je obični dabar, poznati su po tome što jedu odjeću kada dođu u dodir s civilizacijom.

zivac se moze popraviti, osteceno tijelo neurona ne

ako je ostecen samo zivac, uz fizikalnu ima sanse

iako, nece ti puno ljudi pomoc na ovom forumu

signal reception problems and unauthorised tracking. now in white.
17 godina
neaktivan
DABAR... to nema veze sto nema... mozda je nekome pobjegao (ljudi drze sve i svasta... kolegica mi drzi tvorove... uf...)

Niti jedna druga zivotinja ne jede odjecu...
14 godina
protjeran
Intelovac123 kaže...
forzzuk kaže...

ja zivim u gradu(BiH) al to se desavalo na selu

nema dabrova kod nas :D

jos da napomenem :zivotinja se brzo krece i samo jede drvo i odjecu nocu danju se skriva negdje

Kuna, tvor,dabar nikako,lasica mozda

15 godina
neaktivan

ma kakvi lasica

znaci evo jos opisa niska debela dugacak rep

neznam kako uopste udje tako gdje bude odjeca kad je sve zakljucano zatvoreno stvarno neznam

17 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

sto da ga upucam kad normalno zivi

taj pas moze na dvije noge da predje 1 km sam i samo vuce zadnje noge

Pa nabavi hodalicu,a dabra upucaj ako smiješ i imaš pušku.

This ain't no party, this ain't no disco, this ain't no fooling around!
14 godina
Intelovac123 kaže...

sto da ga upucam kad normalno zivi

taj pas moze na dvije noge da predje 1 km sam i samo vuce zadnje noge

tocno..neka zivi pas..bolje ti je ubit dabra tog ili toga ko ti po selu puca na zivotinje...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
neaktivan
Pa napravi mu kao hodalicu... cak bi trebalo to i imati kupiti...

trebat ce mu vjezbe da shvati kako da upravlja ali moci ce se normalnije kretati...
15 godina
neaktivan

Al imamo problem samo jednom je ta zivotinja izasla po danu.

Napolju je neko stalno da je bise puta izasla vidio bi je neko barem 2 puta a ovako samo smo je jednom vidjeli

17 godina
neaktivan
pa pozovite lovce ako vam tako smeta...
15 godina
neaktivan

Ma smisli neki plan, budi domišljat... Imaš na internetu hrpu toga kako da napraviš zamke i slične stvari... Probaj nešto organizirat pa se riješi te životinje jednom zauvijek.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
17 godina

Ako je stvarno dabar onda se cuvaj njegovog repa :) Nije bas bezopasna zivotinja.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 20:55 (Batista).
15 godina
neaktivan

Otkad znam za sebe dabar u ovom nasem gradu i selu nikad nije postojao ni bio..

Da nije puh??

14 godina
protjeran
Intelovac123 kaže...

Da nije puh??

moguce

15 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Da nije puh??

Ja sam imao problema sa puhom na vikendici, ali definitivno nisam našao nikakva oštećenja po mojoj odjeći...

80 % mladih ne zna matematiku. Ako si među onih 40 % što znaju, stavi ovo u potpis.
15 godina
neaktivan

da nije ŽAK?

:)
17 godina

Vecer.

Imam problem sa psom. Naime u zadnjih mjesec dana stalno sepa na zadnju ljievu nogu. Gledao sam da ima mozda trn u sapi ili krpelja, no cist je ko suza.

Inace je mjesanac aljaskog malamuta i njemackog ovcara - po izgledu je ko cisti ovcar jedino sto zavija ko vuk i to jako cesto...

Citao sam da njemacki ovcari imaju problema s kukovima nakon odredjenog vremena... Sad nisam siguran dal bi to bilo od toga ili ne...

Al kolko vidim kad trcim jedno vrijeme s njim - kad se razgiba, normalno hoda sve dok si ne legne na jedno vrijeme...

Ima mozda tko kakvu ideju/savjet ?

16 godina
odjavljen
Batista kaže...

Vecer.

Imam problem sa psom. Naime u zadnjih mjesec dana stalno sepa na zadnju ljievu nogu. Gledao sam da ima mozda trn u sapi ili krpelja, no cist je ko suza.

Inace je mjesanac aljaskog malamuta i njemackog ovcara - po izgledu je ko cisti ovcar jedino sto zavija ko vuk i to jako cesto...

Ako je pas star, možda ima artritis. Ili ga je drapnuo auto ili susjed sa metlom.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 22:51 (vexx5555).
16 godina
odjavljen

Ova čudna životinja, da nije možda Mato?

17 godina
vexx5555 kaže...
 Ako je pas star, možda ima artritis. Ili ga je drapnuo auto ili susjed sa metlom.

To nije sigurno jer ne izlazi van dvorista... Sad prolazi osma godina kako je kod mene, a imam ga od kad je bio stenac. Moram mu skupljat macke da trci za njima jer mu vjezba pomaze :)

16 godina
odjavljen
Batista kaže...

To nije sigurno jer ne izlazi van dvorista... Sad prolazi osma godina kako je kod mene, a imam ga od kad je bio stenac. Moram mu skupljat macke da trci za njima jer mu vjezba pomaze :)

Onda je artritis. Malo je to rijeđe kod velikih pasa, najčešće e kod malim, ali zna se desiti. Pas od mog susjeda je bio križanac švapskog i škotskog ovčara i pred kraj mu stražnje noge uopće nisu funkcionirale.

16 godina
neaktivan

2. Mislim da bi to moga biti kuna  , kod nas u Pertinji vec po centru grada trče , auti su pregazili nekoliko komada. Puno stete su napravili a nitko ih ne lovi!

14 godina
protjeran

a možda je neki psihopat koji jede odjecu {#}

nemoj biti EMo,da te nebi lemo!
14 godina
protjeran

JOOOOOJ i vi i dabar,kuna,tvor,lasica i ostala živad,odmah sam skuzio zivotinju to ti je ONA!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice