U tome što je pun K puta rekao da dođe isprobati karticu a on nije htio.
Na prodavača mislim, di je on grešku napravio?
Pa i ja mislim na mislava.
Di je tu greška kaj mu je dao mogučnost da proba?
U tome što je pun K puta rekao da dođe isprobati karticu a on nije htio.
Na prodavača mislim, di je on grešku napravio?
Pa i ja mislim na mislava.
Di je tu greška kaj mu je dao mogučnost da proba?
Ja jos nisam u zivotu nekom zapretio i onda tu prijetnju ostvario.
Ako sam htio nesto napraviti onda sam mtav hladan covjeku prisao, i rekao/napravio to sto sam htio, okrenuo se i otisao.
To ti je kao macak kad se najezi da izgleda velik i opasan. Samo zastrasivanje, nista vise. Pa on se s tobom naganjava vec sta dva dana? Da se to meni desilo i ja mislim da sam u pravu i ti si meni karticu prodao neispravnu bez ijednog poziva bih ti dosao na vrata i rekao da kartica ne radi. E sad ako to mozemo rjesit kao ljudi OK, super. Ako ne....
Moja poanta je da ako mu je toliko jako stalo da vrati novce onda bi ti on vec dosad pokucao na vrata a ne bi lajao preko poruka kao pas na mjesec.
Pokusava te uplasiti u nadi da ces ti u strahu vratit novce. A ako nastavi sa pretnjama, ma samo kazi starome sto se desava. Covjece ja imam 27 godina i dan danas da se neko s*anje desi prvi kojeg zovem je moj stari da mi drzi ledja jer za njega jedinog na svjetu sam siguran da ce se borit za mene do kraja,i njemu jedinome vjerujem da me nece izdat kad mi netko treba.
Iznenadio bi se ti sta je otac spreman napraviti kad mu je sin u nevolji.
manje Chuck Norrisa, vise stvarnog zivota.
manje Chuck Norrisa, vise stvarnog zivota.
ovako sutra cu nazvat policiju, necu rec za prijetnje nego cu ispricat pricu i pitat za savjet. Ako lik dode doma zakljucat cu se u kucu i pozvat policiju. Mislim nisam ni sad ja baja da idem nekog heroja glumit, al nije mi svejedno da i dobim po nosu, stari znam cim mu javim ako i dode on je doma za MAX 10 15 minuta.
Ako si ti inzistirao na tome da dodje kod tebe da se provjeri, onda je to to.
Ako je on inzistirao na tome da nece i da ce ici na povjerenje, onda je to to.
Sto tu sada nije jasno ?
Imao sam ja slican slucaj. Kod preuzimanja je frajeru na moje oci pao HDD sa metar i pol visine na zemlju.
Da to nisam vidio mogao je reci, nije bio ispravan. Mogao me i popljuvati kasnije, ali se OK ponio.
Platio i odnio. Sam je znao da je kriv i sto bude. Naravno, HDD je riknuo, sto mi je javio na mailu.
Nemoj uopce vise toj budali odgovarat ni na poruke ni na pozive. Totalni prekid kontakta, ako ti dodje na vrata, prvo starog zovi nek on dodje. Ako lik pocne nabijat po vratim ili nekog frajera glumit a stari ti jos nije stigao onda zovi murju. A vjerujem da ce ti i sujedi izac van da vie sto se desava i dignut galamu.
ok covjek ignore dobiva.. pa cemo vidit onda dalje
Slobodno prijavi prijetnju policiji...
Neka ga malo posjete i provedu kroz evidenciju.
Ti sto se prijete su manji od makova zrna, a pogotovo za takve sitnice. Imah iskustva sa takvima, nazalost.
Ja nisam prijavio, samo zaprijetio prijavom i odskakutao je. Kamo srece da mi je krenuo i usao na 'privatno vlasnistvo'.
Isuse koje su ovo brije:"lupi ga u glavu ili u usnice", "pozovi policiju","okupi ekipu pa ga prebijte" itd itd. Aj ti njega fino ignoriraj i TOČKA. Trebao si mu fino reči odmah:"dobio si ispravnu grafu, šta ja znam šta s s njom radio, novce ne vračam". Nego se na temi formirala linč mafija koja bi sad htjela liku neznam šta napravit, a na kraju krajeva čuli smo samo jednu stranu priče. Mislave ignoriraj ga, nezna ti adresu samo broj, a ostalima poručujem ohladite, što se tu nabrijavate kao kakvi primitivci.
A trečim udarcem napravi fatality? Šta briješ ti? A šta ako je lik neki žešći štemer šta onda?
Mašta i stvarnost se često ne poklapaju.
A trečim udarcem napravi fatality? Šta briješ ti?
ajde vidis da je lik neka KungFu panda :D
***ga, lako se zahebavati, ali nikada ne znas tko je s druge strane.
Onaj tko se susreo sa slicnime drugacije razmislja od onoga tko 'pametuje' po strani.
Mozete vi tu fatality-e pisati i kung fu pande i ove laktove, ali mislim da autoru teme nije do toga, niti mu olaksavate.
Da mu je do toga, lijepo bi cekao 'gosta' sa baseball palicom.
***ga, lako se zahebavati, ali nikada ne znas tko je s druge strane.
Onaj tko se susreo sa slicnime drugacije razmislja od onoga tko 'pametuje' po strani.
Mozete vi tu fatality-e pisati i kung fu pande i ove laktove, ali mislim da autoru teme nije do toga, niti mu olaksavate.
Da mu je do toga, lijepo bi cekao 'gosta' sa baseball palicom.
Poanta priče je da je liku trebao odmah napočetku reči da nevrača lovu i zatim ga ignorirati svatio bi lik poruku. A ne odmah brijati na neko nasilje, a osim toga što je kolega iznad napisao o nekim udarcima u glavu nije ni to mačji kašalj pogotovo kad neznaš s kim imaš posla. Umjesto da otavra temu na forumu autor bi trebao sjesti s roditeljima i fino smireno raspraviti o situaciji, pa možda oni prilože koje zrno mudrosti.
dobro što si kupio za tih 600 kn da ih više nemaš?
dobro što si kupio za tih 600 kn da ih više nemaš?
gtx 260 i ostatak dodao za proc i plocu.
Koliko preprodaješ nije ni čudo da naletiš na nekog takvog ali i ti si kriv.
Ja kad prodajem obavezno se dolazi kod mene doma testirat. Nema onih fora: žuri mi se , ja ti vjerujem i slično.
Isprobaš kod mene sve i kad izađeš kroz vrata gotovo je. Vidio si, probao si i zbogom. Sve ostalo je rizik kao i slanje poštom.
Koliko preprodaješ nije ni čudo da naletiš na nekog takvog ali i ti si kriv.
Ja kad prodajem obavezno se dolazi kod mene doma testirat. Nema onih fora: žuri mi se , ja ti vjerujem i slično.
Isprobaš kod mene sve i kad izađeš kroz vrata gotovo je. Vidio si, probao si i zbogom. Sve ostalo je rizik kao i slanje poštom.
znam i evo opet mi se udarilo u glavu, makar nemogu te fore stvarno ni malo dijete ne pusi vjerujem ti. covjece stvarno neznam kaj je lik imao na pameti, al nije bio ozbiljan tijekom kupnje bio je ono mrtvo - ladan faca, a najvise me pogodilo kaj nije kutiju ni otvorio... mislim da je skicnuo bar
znam i evo opet mi se udarilo u glavu, makar nemogu te fore stvarno ni malo dijete ne pusi vjerujem ti. covjece stvarno neznam kaj je lik imao na pameti, al nije bio ozbiljan tijekom kupnje bio je ono mrtvo - ladan faca, a najvise me pogodilo kaj nije kutiju ni otvorio... mislim da je skicnuo bar
Ja sam jednom tako mobitel prodavao (stariji gospodin) i čovjek me zamolio ako se možemo naći na pola puta jer žuri na put.
Našli se i on mi odmah da pare i da će ić dalje a ja fino za rukav i ajmo sjest na zidić, otvori kutiju, pogledaj da li je sve unutra, upali mob, provjeri ekran, pozive, ogrebotine. Odmah sam mu rekao šta je i kako je i nakon našeg rastanka ja nemam više ništa s njim niti mobitelom. Sve te trgovine su rizik jer neznaš s kime imaš posla.
Jednom sam nekoj ženi prodao mobitel i pametnjakovička me zove nakon 2 tjedna da može li ga vratit (i da joj ja vratim pare naravno) jer joj je pao i razbila je ekran.
Samo sam je pitao da mi nabavi tu travu koju puši.
Jel to taj lik?
http://www.iskrica.com/profiles.php?id=790117
http://trosjed.net.hr/ekipa/dead_kiss/
Samo u google upišeš broj mobitela
Jel to taj lik?
http://www.iskrica.com/profiles.php?id=790117
http://trosjed.net.hr/ekipa/dead_kiss/
Samo u google upišeš broj mobitela
je to je taj, 3 4 strainice prije sam rekao da sam ga nasao tako.
lik izgleda ko neki gej
Hahahaha!
Koji šonjo od lika!
Lik koji je prijavljen na iskrici i odgovara na slijedeca pitanja: "Moj ukupni izgled se može opisati kao:Jaaako dobar" i "Trenutno živim...?Sa nekim posebnim" da SA MAMOM konju!
Kakav luzer.
Ma zanemari lika skroz. Nemoj mu odgovarat na poruke niti pozive, rekao si mu posteno kako je, sam si je kriv ukoliko stvarno nije radila karta a nije htio testirati kod tebe nakon sto si mu to i ponudio.
Pa nisi ti Hgspot pa dajes ljudima garanciju. Što je on uopce ocekivao..???
A lik koji tako izgleda, nemoras se plasiti, takav ti nece nista!
Kakva frizura.. kakavl lik... i jos prijeti maloljetnicima..
Nabio bi ga do Amerike!
Drz' se care i nevracaj nikakve pare niti mu se javljaj.. I razgovaraj sa roditeljima. Ipak u tvom slucaju oni ce biti uz tebe i najbolje znaju sto da cinis.
Pozz
s čim se ti zamraš, nemože ti ama baš ništa... ako je kupio od tebe karticu, znači da je pristao na tvoje uvjete prodaje, već tu priča završava, pa niste bili kod javnog bilježnika lol... samo ga lijepo ignoriraj, doma ti sigurno neće doći jer je curica (štemeri ne prijete već djeluju), to možeš zaključit po njegovm prijetećim porukama koje šalje iz jada, cilj mu je zastrašiti te i prevariti... kažem ti, nemoj više odgovarati na njegove sms-ove i samo ga ignoriraj.
Nešto mi govori da je taj lik Schumaher koji se pred 0 dana registrirao na forum, odmah zna koji je to lik i prati samo ovu temu. Ispričavam se ako nije
Mislave, dok ovo ja sve pročitao i nešto tu ne štima, lik je kupio od tebe, kao prvo znam da si inzistirao da dođe do tebe da vidi jel grafa radi što je on odbio i tebi kao da vjeruje da je ispravna. Nakon što si prodao i tu završava i nemaš više s njim posla ukoliko da nije dano garanciju ili rok probe.
Poslije kad je ugradio u komp i javio da ti grafa neradi. Možda, ali mislim da lik možda nije ukopčao molex kabel grafi pa zato nema slike. Jesi mu reko da mu spoji molex kabel na grafi?
Mala je vjerovatnost da neka grafa nepašu kod navedenih modela matične ploče.
Eto, pozdrav.
I ja sam uletio u problem idem da kupim zvučnike na njuškalo i kao liku moram uplatit 320kn i uplatim i kao neću morat dat ništa više možda 10 za poštarinu kad mi stigne i ja kažem Ok, i onda on u Pon nije mogao poslat kao kiša ovo ono, u utorak pošalje stigne danas., ali paket 95KN za platit a rekao je 10kn ja mu to neću platit, šta mislite dali kad mu se vrati paket dali će mi ga poslat, dali će mi vratit pare ? nejavlja se više na mail a broj moba je krivi
I ja sam uletio u problem idem da kupim zvučnike na njuškalo i kao liku moram uplatit 320kn i uplatim i kao neću morat dat ništa više možda 10 za poštarinu kad mi stigne i ja kažem Ok, i onda on u Pon nije mogao poslat kao kiša ovo ono, u utorak pošalje stigne danas., ali paket 95KN za platit a rekao je 10kn ja mu to neću platit,šta mislite dali kad mu se vrati paket dali će mi ga poslat, dali će mi vratit pare ? nejavlja se više na mail a broj moba je krivi
pa naravno da neće. To je jedino jasno iz priloženog posta.
Na tom Njuškalu više lopova nego u našoj vladi...
Našao sam mu drugi broj a i acc na forumu
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-procesor-graficka-hitno/61675.aspx