Problem sa prodanom karticom HITNO
- poruka: 315
- |
- čitano: 52.700
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
PS koga zanima nasao sam lika na njuskalu, to je njegov broj mobitela TEL 1.ž
Usput sada sam skuzio oglas je danas stavljen http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/xfx-8800gt-512mb-oglas-3567057
kada se oglas objavi traje : 29 dana, 23 h, 59 min
njegov traje : Do isteka je još: 29 dana, 17 h, 46 min
sto znaci da je cimje kupio mou karticu objavio da svoju prodaje ili grijesim....
Pa i ti budi takav, kad je lik seljačina, reci mu da ne se** da si mu ljepo nudio da dode da vidi da grafa radi, ja ga na tvom mjestu nebi zvao u kuču... Ponudio si mu da testira i sve i on nije htio, e sad se može je***
PS koga zanima nasao sam lika na njuskalu, to je njegov broj mobitela TEL 1.ž
Usput sada sam skuzio oglas je danas stavljen http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/xfx-8800gt-512mb-oglas-3567057
kada se oglas objavi traje : 29 dana, 23 h, 59 min
njegov traje : Do isteka je još: 29 dana, 17 h, 46 min
sto znaci da je cimje kupio mou karticu objavio da svoju prodaje ili grijesim....
ljudi debelo precjenjuju taj svoj hardware na njuskalu
ova kartica ne vrijedi 500 kuna
Gle znas da je grafa bila ispravna,savjest ti je cista. Nisi ga zaj....,to sto nije htio isprobat sam si je kriv. To je po meni ono najvaznije kod kupovine polovni stvari koje nemaju garanciju (proba). A ta kupovina je sama po sebi rizicna,kako po kupca tako i po prodavatelja.Ti si u ovom slucaju postupio ispravno i nemas se sta brinut.
kad sam prodavao svoj ps3, nisam ga dao dok nije isprobao kod mene, nakon par dana sam dobio poruku da ps3 neradi, ja mu samo kazem sam si vidio da je radio...
Nisam dao garanciju i dovidjenja
Sve 5 nisi ti kriv, samo ako dođe policija nemoj im pokazivat ovo:
http://www.bug.hr/forum/usertopics/mislavgray/40467.aspx?sort=act
Zar vi stvarno mislite da će se policija zamarati budalaštinama oko prodaje i nezadovoljstva oko prodaje grafičke kartice vrijednosti 500kuna?
Zar vi stvarno mislite da će se policija zamarati budalaštinama oko prodaje i nezadovoljstva oko prodaje grafičke kartice vrijednosti 500kuna?
Upravo tako, kupnja/prodaja preko oglasnika se radi na vlastitu odgovornost i ako dođe do nekakve svađe policiju za to zaboli qurac (uz ovakve svote novca) jer je samo tvoja riječ protiv njegove. Policija će reagirati tek u slučaju da kupac/prodavatelj počne s prijetnjama ili slično...
Kad ti dođe doma pošalji ga po šibice u Zdravko Mamić stilu, ako neće, opali par šamara i to je to.
Da je prema meni tako krajnje bezobrazan, vidio bi vraga.
Meni tip zvuči kao neki idiot, dam se kladit da je izvadio grafu pa stavio na tepih, ili nije uopće dobro umetnuo u PCI slot ili kabele od napajanja.
ma po meni rjeseno necu mu opce na sms vise odgovarat i to je to necu se zamarat opce vise.
mene samo hebe to sta mi zna ime i prezime i zna da sam iz stupnika.
ma sta te briga, sigurno nezna za kuburu iza vrata
prebi ga
Kupac si je sam kriv...ja sam svoju staru grafu AGP HD3850 512 MB prodao prijatelju u selu oso do njega instaliro
i dao mu da je na testanje 7 dana i rame sam mu prodao...on kaze valja radi prodano poslje mi dao lovu i to je to.
U ovome slucaju on je kriv sto nije htio probat...garant je sam nesta zeznio i sad tebe krivi. Ne nasjedaj na to.
visi je za glavu i stariji cca 20 do 25 godina ima lik... zasad ovo pod lock sutra ce se javit lik pa bum bumpal s novostima lol
kratko i jasno otpisi ga..
visi je za glavu i stariji cca 20 do 25 godina ima lik... zasad ovo pod lock sutra ce se javit lik pa bum bumpal s novostima lol
ak treba pomoc docu ga ja isperjat, sa kolegom iz stupnika
sutra dolazi u 5 ujutro da to testiramo, trebam jos savjeta sta sve da pogledam kad dode tu napisite jer njemu cu temu pokazat kad dode. Imam svjedoka da je radilo stari je vidio da radi a buraz i sestra su bili na pc u od 10- 13 te znaju da je radila. stari je u 8 vidio da radi
zasto u 5 ujutro?lol
sutra dolazi u 5 ujutro da to testiramo, trebam jos savjeta sta sve da pogledam kad dode tu napisite jer njemu cu temu pokazat kad dode. Imam svjedoka da je radilo stari je vidio da radi a buraz i sestra su bili na pc u od 10- 13 te znaju da je radila. stari je u 8 vidio da radi
zasto u 5 ujutro?lol
Ometa i njega i njegovu obitelj!
Evo se pohvalim nasao sam covjeka, priznajem nije bilo lako al nasao sam ga pomocu googla i searchom brojeva od mobitela, fraer AL SVUGDJE ostavlja svoj broj lol
Ja sam spreman nek dode. Uopce ga se nebojim. Sad sam skuzio stvarno tu moc interneta . Svakog mozes nac!
lik je ODVRATAN
Na kraju zašto u 5 ujutro?
Na kraju zašto u 5 ujutro?
to sam ja predlozio pa si mislim jesam ja normalan... inace u 7 15 mi dolazi lik za proc jbg ja ti uglavnom po danu spavam po noci budan il ucima il na kompu... rekoh mu poslije 18 i onda je poceo "*enjat"..
Cini mi se da tim prijetnjama samo oce utjerat strah...
Poslao je i poruku u 19 sati kao da ce sada doc.. A ja u pol 19 u kralovac otisao sa starim, i velim liku sori nemrem u karlovcu sami veli , sta sad lazes... wott i onda najbolja ti shvacas da te moj stric i ja nademo za 30 minuta i odmah smo kod tebe?!?! na tu sam se smijao
Jel ima ovdje moderatora? isuse kriste..
prijatelju cim on nije tija doc kod tebe nju testirat i nije niti pogleda pa nisi lud vidis da je neki zaj......nemoj mu vracat lovu
Gledaj, samo nemoj biti glup, nikako vraćanje novca ili išta slično, grafa je radila, sad ne radi, može bit da je tipu ispala iz ruke na putu kuć, to nije rvoj problem, ti si mu ponudio da pogleda dali kod tebe radi, one je to odbio, bla, bla, sam si je kriv, uglavnom, on tebi ne može ništa, kod ovakve vrste prijave, novčana svota mora biti minimalno 1000 KN, tako da ti s pravne strane ne može ništa, a ti odigraj "kul" što bi rekli, ako te bude maltretirao, samo se javiš MUP-u, oni te stvari shvaćaju ozbiljno, mislim da nakon toga tip neće ništa slično pasti napamet, a što se tiče fizičkog nasilja, kao što sam rekao i za maltretiranje, javiš se MUP-u, a onda nakon toga skupiš par dobrovoljaca sa BUG-u, i naperjamo ga ko vola u kupusu, mislim da će ti to svaki pošteni forumaš odradit za cugu ili ćevape, il oboje!?
Gledaj, samo nemoj biti glup, nikako vraćanje novca ili išta slično, grafa je radila, sad ne radi, može bit da je tipu ispala iz ruke na putu kuć, to nije rvoj problem, ti si mu ponudio da pogleda dali kod tebe radi, one je to odbio, bla, bla, sam si je kriv, uglavnom, on tebi ne može ništa, kod ovakve vrste prijave, novčana svota mora biti minimalno 1000 KN, tako da ti s pravne strane ne može ništa, a ti odigraj "kul" što bi rekli, ako te bude maltretirao, samo se javiš MUP-u, oni te stvari shvaćaju ozbiljno, mislim da nakon toga tip neće ništa slično pasti napamet, a što se tiče fizičkog nasilja, kao što sam rekao i za maltretiranje, javiš se MUP-u, a onda nakon toga skupiš par dobrovoljaca sa BUG-u, i naperjamo ga ko vola u kupusu, mislim da će ti to svaki pošteni forumaš odradit za cugu ili ćevape, il oboje!?
danas kad me pita u 18 cu mu poslat poruku u kojoj cu objasni: Ovako, karticu si mogao doc testirat i vidit - nisi htio, kutiju kad sam donjeo nisi htio ni OTVORIT, kod mene je radila , to sta se u meduvremenu dogodilo kad sam ti dao karticu nije moja stvar nisam dao nikakvu garanciju, te sam jos forsao probu 0 bodova. Tvojim pitanjem dal treba oba kabla u grafu mi odmah daje natuknicu da se ne kuzis bas u te stvari. Lijep pozdrav
pazi se njegovog strica on te može nači za 45 minuta ,a kada se još i on uključi onda te nađu za 30
hahaha
Uhh,a tek njegova mater,sad kad ti stigne sms:MOJA MATER TE TRAZI ...
daj obavezno javi sta je bilo :)