Problem sa PC-om

poruka: 5
|
čitano: 1.055
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa PC-om (Nemogu ga upaliti!)

Ovako..Imam prioblema sa osobnim računalom .. Problem je u tome što se ne želi upaliti, na mom računalu postoje 2 lampice (crvena i zelena) zelena prikazuje da je računalo upaljeno ali ona sad svijetli i dok je on ugašen i PC je nemoguče pokrenuti

U čemu je problem?

Promjenio sam napajanje i isto je..

Molim za Pomoć!

pWnerFTW
17 godina
neaktivan
Problem sa PC-om

Da li računalo daje neki zvuk kad ga upališ?Radi li HDD?Što je sa grafičkom?Ima tu puno stvari koje mogu zezati.Na kraju moguće je da je matična u pitanju.Ali to su sve pretpostavke.

So say We All
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa PC-om

Nema nikakvih zvukova jer onaj gumb ko da je iskljucen..To mise dogodilo jucer navecer kad sam gasio PC dodjem ujutro i nece eto..

pWnerFTW
14 godina
neaktivan
Kruno1407 kaže...

Nema nikakvih zvukova jer onaj gumb ko da je iskljucen..To mise dogodilo jucer navecer kad sam gasio PC dodjem ujutro i nece eto..

Ja isto imam 2 lampice,crvenu i zelenu.
Crvena pokazuje kada HDD radi nesto.
Provjeri HDD.

Neznam se potpisat..xDD
17 godina
neaktivan
Kruno1407 kaže...

Ovako:

Uzmi svoje komponente i ispitaj ih kod nekog(ako si u mogućnosti),to je najbezbolniji način.Po tom što si rekao može biti matična ploča(ali nije 100%).Ako nemožeš ispitati komponente ,skidaj jednu po jednu i vidi dali će se dignuti bios.Ili još bolje da odneseš nekom tko se bavi servisima(ne nekom tko se bavi u fušu)

So say We All
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice