a12b wd
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja imam isti problem.
Barem ovaj dio sa znojenjem.
Uvijek se znojim, bez obzira na temperaturu i odjeću koju nosim.
Ali, kad je vruće vani, 30-40°C, meni uopće nije vruće.
Ni malo.
A znojan sam.
A po ljetu se noću pokrivam s dekom i poplunom, zima mi je, a oznojim se samo ako se skroz umotam.
A po zimi se uvijek smrzavam, bez obzira kak se obučem.
Čudno nekaj, a apsolutno sam "besprijekornog" zdravlja.
Uglavnom, moja cura kaže da je to skroz normalno, i da zato kaj se znojim puno zato mi i nije vruće jer me znoj hladi.
Navodno znoj isparavanjem stvara međusloj između kože i zraka koji je hladniji, pa čovjeku nije jako vruće.
Ak sam dobro skužio njezinu priču.

Ja imam isti problem.
Barem ovaj dio sa znojenjem.
Uvijek se znojim, bez obzira na temperaturu i odjeću koju nosim.
Ali, kad je vruće vani, 30-40°C, meni uopće nije vruće.
Ni malo.
A znojan sam.
A po ljetu se noću pokrivam s dekom i poplunom, zima mi je, a oznojim se samo ako se skroz umotam.
A po zimi se uvijek smrzavam, bez obzira kak se obučem.
Čudno nekaj, a apsolutno sam "besprijekornog" zdravlja.
Uglavnom, moja cura kaže da je to skroz normalno, i da zato kaj se znojim puno zato mi i nije vruće jer me znoj hladi.
Navodno znoj isparavanjem stvara međusloj između kože i zraka koji je hladniji, pa čovjeku nije jako vruće.
Ak sam dobro skužio njezinu priču.
A meni vruce tad kad se znojim da li bio minus 15 ako radim nesto malo, ili ako je plus 40 vruce cim se pocnem znojiti.. Najgore sto to nije malo znojenje, nego ledja donji deo i jos dole, pazuh. glava, CELO, usne i onda zna da se bas vidi, kao kapi kise po meni po glavi ili po usnama i onda blam ako neko vidi tako znojavog.. A nisam debeo, cak sam mrsav za svoju visinu :D
ako se tusiras samo vodom, otvorit ces sve pore na tijelu i znojit se ko blesav kad je vruce...sto je u biti najprirodnije moguce, ali cesto drugima ne mirisis...ako koristis neki gel za tusiranje, zatvorit ces pore na tijelu, i neces se toliko znojiti, ali tako dolazis u opasnost da te skrpa toplotni udar...vecina ljudi u zadru je rijesila problem tako da se ne peru, i ne koriste gel, nego smrad prikriju sa parfemom, pa ako imas osjetljiv nos gust je sjedit u krcatoj birtiji :)
Pizde jedne! Meni je jednostavno uvijek dozlaboga hladno.
pokrij se nečin :)
Zamisli da zivis u zemlji gdje je ljeto max 25-26°C, i to traje 7-10 dana, a onda nazad na 18°C i manje.
A zime su dugacke i uglavnom od -10 do -20°C.
ako se tusiras samo vodom, otvorit ces sve pore na tijelu i znojit se ko blesav kad je vruce...sto je u biti najprirodnije moguce, ali cesto drugima ne mirisis...ako koristis neki gel za tusiranje, zatvorit ces pore na tijelu, i neces se toliko znojiti, ali tako dolazis u opasnost da te skrpa toplotni udar...vecina ljudi u zadru je rijesila problem tako da se ne peru, i ne koriste gel, nego smrad prikriju sa parfemom, pa ako imas osjetljiv nos gust je sjedit u krcatoj birtiji :)
a12b awd
Zdebljaj se,salo pomaze kao zastita........znam jer sam sada bio debel prvi puta u zivotu i nije mi vise vruce tolko....