Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.352
|
čitano: 1.259.272
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
15 godina
Privatni torrent trackeri P&O

THR up.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan

Jučer fino zamolim staff na BCG-u da mi promjene mail (ne može se vlastoručno) i objasnim zašto.

Za par trenutaka dolazi poruka ˝Denied!˝. Fino, lijepo zamoliš a oni te otpile. Mislim da će i BCG na blacklist.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina

Dali zna netko na kojem trackeru bih mogao naci nesto vezano uz neki ekstremni sport ili nesto tipa jedrenje, biciklizam (downhill i sl), paragliding ili nesto sl?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
RE: Privatni torrent trackeri P&O
F1-IVO kaže...

Jučer fino zamolim staff na BCG-u da mi promjene mail (ne može se vlastoručno) i objasnim zašto.

Za par trenutaka dolazi poruka ˝Denied!˝. Fino, lijepo zamoliš a oni te otpile. Mislim da će i BCG na blacklist.

To nista nije cudno, tamo su najveci idioti od stafferra, treba ih izbjegavat u širokom luku, jedan lik sa balkana je tamo mod isto budala.

☠\\ P➋P //☠
17 godina
neaktivan
BORG kaže...
To nista nije cudno, tamo su najveci idioti od stafferra, treba ih izbjegavat u širokom luku, jedan lik sa balkana je tamo mod isto budala.

Ma IPT je zakon. Fino pitaš, fino ti odgovore, popričate preko pp-a i svi sretni i zadovoljni.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina
neaktivan

Win32 - si probao vidjeti ovdje https://www.extremebits.org/login.php

Vidi Veni Vici
15 godina

Partis samo meni down ili?

16 godina
neaktivan
dado993 kaže...

po meni jedna od najboljih stranica sa(ekstremnim) sportom.Član sam tamo duže vrijeme i trecker je predobar.Ima sve od ekstremnih sportova kaj ti srce zaželi.Torrenti stariji i po 400dana idu mi najvišom mogucom brzino koju mogu imati(900kbps).Sve u svemu preporučam.

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Partis samo meni down ili?

i meni isto, sta se to zbiva u posljednje vrijeme :(

15 godina
dado993 kaže...

Jesam, samo vidim da si mogu napraviti account tek za vikend no treba mi ovo sutra za posao pa mi je bilo malo hitno.

Budem se regao u subotu ili nedjelju ako ce biti moguce, a do onda sam dosta stvar nasao ni manje ni vise nego na Demonoidu! {#}

Na nijednom drugom trackeru nisam bas nista nasao....

15 godina
F1-IVO kaže...

Ma IPT je zakon. 

Gle, IPT je uistinu ok tracker na kojem sam imao cca 3 TB uploada da bi mi nakon stvarno dugo vremena banali acc zato sto mi je na box-u bila ukljucena opcija "Enable Peer Exchange". Pricao sam na IRC-u sa FL supportom, lik mi se spojio na box i rekao da sam radi toga dobio ban. Jedna od stvari za koje nisam znao da ne smiju biti ukljucene (DHT npr. odmah gasim pri instalaciji uTorrenta...bilo kod kuce, bilo na box-u). Acc mi nije vratio te mi je propalo more uploada...

Nitko mi nikada nije nista rekao radi toga....SCC, RevTT, TL, BCG, Bitgamer, What.CD, FunFile i jos more drugih trackera nego nade se netko sa IPT-a i bana mi acc bez ikakvoga upozorenja ili bilo cega sl. Logicno bi bilo da mi daju bar neko upozorenje...pa mozda i zato sto sam dugo na treckeru i sto sam imao stvarno veliki upload te ratio, ali ne...oni odmah udare ban (naravno, ostala ekipa koja je bila onda samnom na dedi. serveru su isto tako imali ukljucenu tu opciju i nisu dobili bas nikakav ban, a skidali su sa IPT-a).

Nakon toga sam se opet kod njih registrirao jer su neki "univerzalni" tracker koji je po meni bolji cak i od puno razvikanijeg npr. TL-a (pogotovo sada kada imaju ovaj novi, sugavi i nepregledni dizajn)......no skidam samo neke stvari i to najcesce kada su freeleceh jer je ono bio totalni bezobrazluk. Mogli su mi prije bar neko upozorenje sibnit jer nisam uopce znao za tu opciju (iskreno ni sada ne znam cemu ta opcija sluzi, samo znam da je odmah ugasim cim instaliram uTorrent).

P.S.

Izvinjavam se na duplome postu!

P.P.S.

Dali dupli post mogu sam sredit?

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 22:13 (win32).
15 godina
neaktivan

ima li koja dobra privatna stranica kao partis.si???

errando discimus Make your choice
15 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...

Kako si to precizno objasnio...ima na hiljade general trackera....jesina ako si mislio na domaci, onda je to THR i yuwabits

...Queter you become more able you can hear..
16 godina

Jel LastTorrents zatvorene rege il sta?!?

WHAZAAAAAAAAAAAP!!!!!!!
15 godina
neaktivan
Sk8eR kaže...
laki-cakija kaže...

Kako si to precizno objasnio...ima na hiljade general trackera....jesina ako si mislio na domaci, onda je to THR i yuwabits

KO SALJE POZIVNICE ZA OVE TRACKERE

errando discimus Make your choice
15 godina

Poruka korisnicima IPT-a:

"Please bookmark our alternative Domain URL: IPTORRENTS.RU

If you could not access our .COM domain name then try our .RU domain.

You Can start using our .Ru domain from now on.

New domain is permanent!"

....ako se slucajno ne budete mogli logirati na .com domenu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 11:10 (win32).
17 godina
neaktivan

Nedavno sam se registrirao na Demonoid, i sad pogledam i vidim da imam 1GB Down i nesto sitno MB-a Up. Problem je sto nisam nista skidao. {#}

Netko sa slicnim problemom?

A man without a religion is like a fish without a bicycle
14 godina
neaktivan

PTN i SeX otvoreni za registraciju... požurite!

17 godina
Slavkozna kaže...

Kakve su sanse da se upane na ptn?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
14 godina
neaktivan
goodye kaže...
Slavkozna kaže...

mislim da su vrlo dobre, meni uspjelo iz prve danas.

15 godina
neaktivan
imam jedan problem, nemogu nista uploadati na novim acc (napravljen prije koji dan, nemrem se sjetit lozinke od starog) kad kog probam kaze file empty
u pitanju je I*1124735 I34y, odnosno gusarski zaljev
i da ne mislite, sve sto stavljam nema autroska ograničenja (u pitanju su beatovi napravljeni u fl studiu 8, u mp3 formatu)
to do list: natjerat tnkaira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
17 godina
goodye kaže...
Slavkozna kaže...

100%, zapravo vjerovatno si vec tamo ;)

☠\\ P➋P //☠
15 godina
neaktivan

zasto se nemogu registrirati u pirates bay, zaboravio sam informacija od accounta radio sam c/p sa dokumenta, posto je pass bio random, a user name u leetu , kliknem register i uvjek mi javi da je username ili email u upotrebi (sto god da napisem, makar i odkfsdpvdfkvdko...)

to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 3:04 (1337Code_breaker).
17 godina
neaktivan

A zasto bi ti bio registriran na pirate bayu?

Mozda nesto propustam ali ja sam uvijek mislio da je PB open tracker?

16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Nedavno sam se registrirao na Demonoid, i sad pogledam i vidim da imam 1GB Down i nesto sitno MB-a Up. Problem je sto nisam nista skidao. {#}

Demonoid ti je propao..A ne banuju one sa low ratiom,npr ja ti imam 50 gb skinutoga i 13 megabajta seedovano,ratio mi je odavno na nuli,a pri tome sam napravio još preko 20 pozivnica  {#}

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
16 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...

zasto se nemogu registrirati u pirates bay, zaboravio sam informacija od accounta radio sam c/p sa dokumenta, posto je pass bio random, a user name u leetu , kliknem register i uvjek mi javi da je username ili email u upotrebi (sto god da napisem, makar i odkfsdpvdfkvdko...)

i ja sam imao isti problem i nikada ga nisam uspio riješiti.

15 godina
neaktivan
je, ali sam uvijek volio uploadati, da nisam na teret drustvu...
a i vidis da nemozes dobit pozivnicu bez acc sa omjerom barem 1...
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
17 godina
ulinsky kaže...
VirtUoso kaže...

Demonoid ti je propao..A ne banuju one sa low ratiom,npr ja ti imam 50 gb skinutoga i 13 megabajta seedovano,ratio mi je odavno na nuli,a pri tome sam napravio još preko 20 pozivnica {#}

pa normalno da ne banaju kad to ni nije navedeno u faq-u.

My ratio is getting too low, am I going to be banned?
The ratio system is purely statistical and somewhat innacurate for the ones with shared or dynamic ips. Besides what other users may think of you for not     sharing, there is no punishment for having a low ratio.

16 godina
neaktivan
denix kaže...
ulinsky kaže...
VirtUoso kaže...

Demonoid ti je propao..A ne banuju one sa low ratiom,npr ja ti imam 50 gb skinutoga i 13 megabajta seedovano,ratio mi je odavno na nuli,a pri tome sam napravio još preko 20 pozivnica {#}

pa normalno da ne banaju kad to ni nije navedeno u faq-u.

My ratio is getting too low, am I going to be banned?
The ratio system is purely statistical and somewhat innacurate for the ones with shared or dynamic ips. Besides what other users may think of you for not     sharing, there is no punishment for having a low ratio.

eh da se na demonoidu treba seedati demonoid bi bio jedan od najboljih i najtraženijih treckera

15 godina

Tracker FunFile povodom svoje cetvrte godisnjice rada ima odlicnu nagradnu igru koju se uistinu isplati odigrat te su svi torrenti freeleech do 01.01.20110.

Sve informacije o nagradnoj igri, praviima te svemu ostalome mozete naci naravno na funfile.org.

Evo samo mali dio toga:

"From now until January 1st ALL torrents are FreeLeech. 

That means anything you download will not count against your ratio!!! Upload will continue to count.

Keep in mind that seeding rules STILL apply, minimum 1.0 ratio OR 72hrs seedtime."

Nagrade:

1. Apple iPad 16GB+WiFi+3G

2. Microsoft XBOX 360 w/Kinect

3. i 4. Argosy 2TB 1080p Media Player

5. $100 Gift Code as choice of Steam Games, an Amazon Gift Code or iTunes/Apple Store Code

6., 7., 8., 9.  $50 Gift Code as choice of Steam Games, an Amazon Gift Code or iTunes Store Code

10.6 Months FunFile VIP & 200GB Upload Credit

Sretno sa nagradnom igrom, a ako nista drugo sve je fl tj. 72 h seedtime.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice