Pozdrav ekipa,ako moze pomoc,ako netko zna.Kupio sam Tv ovdje od forumasa lg c4 55inch,ali imamo mali problem overases,dpd,gls nitko neprevozi tv,a on je tvornicki zapakiran,cak nije ni odljepit!Zna netko tko bi vrsio uslugu prijevoza?Relacija je Rijeka-Požega!
Prijevoz 55inch tv
- poruka: 12
- |
- čitano: 954
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zamotaš kutiju u papir i navedeš da je humanitarna pomoć.
napišeš svoju adresu, a kada stigne kombi..izađeš uz lažne suze vičući "evo mojih konzervi".
Reci da je panel , netrebaju oni znati da je tv zapakiran. Neka prodavatelj naznači hp-u da se stavi oznaka "lomljivo" i to je to.
Arriva bus, kreće iz Rijeke u 14.30h a u Požegi je u 19.45h...
Neprateća prtljaga većih dimenzija 20€ vozaču...
Pitao sam baš nedavno vozača Overseasa o prijevozu TV-a. Rekao mi je da se u sortirnici uopče ne pazi i da ima toliko lomova TV-a da su im zabranili preuzimati TV-e.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gepek.android&hl=hr
probaj s tim, ljudi cudesa voze
Pitao sam baš nedavno vozača Overseasa o prijevozu TV-a. Rekao mi je da se u sortirnici uopče ne pazi i da ima toliko lomova TV-a da su im zabranili preuzimati TV-e.
Pa normalno kad su debili. Sjećam se dok sam bio student u pošti, polegnu tv na paletu i gore slože gume od auta...
-traži-pitaj dalje vozače busa.. bus može, tj tv-55 inča je paket dimenzija 1,5x1m .. njima to stane u bunker, dok malo koji auto-osobni ima toliki prostor i vrata za unjeti.. bus može, samo 'ohrabri' vozača od odgovornosti ako se nešto slomi, tj o tebi ovisi rizik, no tad će se lakše naći..
+ može svaki kombi, npr stolarija-namještaj i sl. .. klasični dostavni kombići, ali naravno tad napomeneš za lomljivost + tad moraš i dobro platiti osim ako im je to usputna ruta..
Nista,forumas je vratio novce i prodao ga blize,nazalost
Za ubuduce imas intereuropa, ja sam tako slao