Prigovor

poruka: 5
|
čitano: 723
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Prigovor

Pozdrav svima. Ne znam jesam li na pravom mjestu ovo postao ali ako nisam isprike i molim da se tema prmjesti dalje gdje i pripada.
Dakle imam problem s VIP-om. Naime već 6 mjeseci se s njima natežem oko naplate računa i poslao sam već ne znam koliko mailova, koliko sam puta zvao SZK te koliko sam puta bio u VIP centru. Pojeli su mi i živaca i vremena, a problem traje. Poslao sam pisani prigovor na njihovu adresu, iako se obavezuju dati odgovor unutar 15 dana to se nije dogodilo. E sad kome da se još obratim? Mislio sam dati to u medije nek se vidi kakav odnos imaju prema kupcima ili nešto. Jer očito što ih ja nazovem njima to ništa ne predstavlja.

17 godina
Prigovor

Mislim da ako ti ne pošalju odgovor u zakonskom roku da se možeš žalit HAKOMu.

18 godina
neaktivan
Re: Prigovor
lllnuclearlll kaže...

Mislim da ako ti ne pošalju odgovor u zakonskom roku da se možeš žalit HAKOMu.

Prošlo je već 15 dana otkako su se oni obavezali na odgovor. Morat ću se obratiti HAKOM-u onda. Nema druge.

16 godina
U čemu je uopće problem?
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
18 godina
neaktivan

6 mjeseci se natežem oko naplate računa. Prvo su mi stavili trajni nalog na krivu Diners karticu, onda nakon toga kada sam odustao od trajnog naloga jer 3 mjeseca nisu uspjeli prebaciti trajni nalog na pravu karticu sam odlučio primati opće uplatnice. Nakon toga mi nisu dolazile uopće uplatnice nego opomene, a uplatnice nema. I opet sam zvao x puta da mi prestanu slat opomene nego da mi pošalju na vrijeme moju uplatnicu. Pa su rekli da nisam htio uplatnice nego da ću sam popunjavati uplatnice ili plaćati preko neta. I takve fore. To traje od 16.12.2014.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice