Preko svake mjere

poruka: 7
|
čitano: 835
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Preko svake mjere

Ajde razumijem da treba da reklamirate jer od toga zivite ali ne razumijem zasto bas mora reklama da mi se razvuce preko cijelog ekrana...

Flashblock mi je pomagao kad su popup-ovi bili normalne velicine i nisu se pomjerali kako skrolujem ali sada kad mi iskoci preko cijelog ekrana i kad se pomjera kako skrolujem misem postalo je stvarno nepodnosljivo...bug postaje neupotrebljiv

Volio sam Bug i dolazio sam svakog dana...zbog ovih gluposti i pretjerivanja sve manje i manje boravim ovde...

Sto je previse, previse je!!!!!!

He who dares, wins
15 godina
Re: Preko svake mjere
malina22 kaže...

Ajde razumijem da treba da reklamirate jer od toga zivite ali ne razumijem zasto bas mora reklama da mi se razvuce preko cijelog ekrana...

Flashblock mi je pomagao kad su popup-ovi bili normalne velicine i nisu se pomjerali kako skrolujem ali sada kad mi iskoci preko cijelog ekrana i kad se pomjera kako skrolujem misem postalo je stvarno nepodnosljivo...bug postaje neupotrebljiv

Volio sam Bug i dolazio sam svakog dana...zbog ovih gluposti i pretjerivanja sve manje i manje boravim ovde...

Solution?

** Live 4 Music **
17 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Flashblock mi je pomagao kad su popup-ovi bili normalne velicine i nisu se pomjerali kako skrolujem ali sada kad mi iskoci preko cijelog ekrana i kad se pomjera kako skrolujem misem postalo je stvarno nepodnosljivo...bug postaje neupotrebljiv, zaboli me ona stvar za bijelim iPhone-om niti mi je stalo da ga imam prvi ili uopšte da ga imam.

Greska stisnuo sam citiranje umjesto edit...

Hvala :))

He who dares, wins
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 12:49 (malina22).
16 godina

Stavi  ABP i ovo u filter i nema vise oglasa bug.hr/ads/*

Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
15 godina
malina22 kaže...

Greska stisnuo sam citiranje umjesto edit...

Hvala :))

{#}

** Live 4 Music **
18 godina
neaktivan
Preko svake mjere

A da napravis taj jedan click samo? Tebi nece znaciti nista, ovom forumu hoce.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
17 godina
Preko svake mjere

A hebiga, moraš ih shvatit, od oglašavanja se živi, osim ako ne želiš da Bug raskine ugovore sa svim oglašivačima i prekinu razvoj na časopisu, portalu i forumu...

I'm just sayin'
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice