Prekid sa curom

poruka: 123
|
čitano: 17.795
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
protjeran
Re: Prekid sa curom
Snoozly kaže...

Jesi li probao s lignjom?

Joj čekaj malo...je li to ona priča sa nekim dalmatincem koji je obradio lignju pa bacio na žar i dao ženski? I baš je pofalila okus da su fine...

Ali ajde, zajebanciju na stranu. Čovjek (ako ne trola, a teško) je još mlad i neiskusan. Istina je što govore, ako ženi nisi uvalio jezik nakon 2 dana / izlaska, to je osuđeno na propast. Jeblo vas dopisivanje mobitelom.

2 godine
protjeran
Jelash13 kaže...
Snoozly kaže...

Jesi li probao s lignjom?

Joj čekaj malo...je li to ona priča sa nekim dalmatincem koji je obradio lignju pa bacio na žar i dao ženski? I baš je pofalila okus da su fine...

Ali ajde, zajebanciju na stranu. Čovjek (ako ne trola, a teško) je još mlad i neiskusan. Istina je što govore, ako ženi nisi uvalio jezik nakon 2 dana / izlaska, to je osuđeno na propast. Jeblo vas dopisivanje mobitelom.

Prva cura sa 23 godine i nakon poljubca se zaljubio  

Snjeguljica iz bajke je bila manje emotivna. Ako ne trola, onda ima vecih problema od cure.

7 godina
@Ezio
Oprosti, imao sam moždani, pa mi palo na pamet.
najdix
14 godina
danko99 kaže...

Riješenje tvojih problema je vjerovatno novi BMW M4.

Ako to i nije riješenje p ovom pitanju,ne brini.Vrlo brzo če doč druga..

Ili ako nema za Bmw M4, moze uzest eventualno M440i ili 2.0d pa stavit naljepnicu zada M4 Competition. #pratitemezavisefinancijskihsavjeta

16 godina
Smrdi ti grafa
4 godine
Bob Boss kaže...
Prva cura sa 23 godine i nakon poljubca se zaljubio   Snjeguljica iz bajke je bila manje emotivna. Ako ne trola, onda ima vecih problema od cure.

Ma, folirant.

Dečko je gay i treba si naći dečka.

Mora konačno osvijestiti svoju homoseksualnost, prepustiti se čarima ljubavi bez žena.

Imam kolegu s posla koji mu može pomoći u "otvaranju" 

合氣道
14 godina
Prekid sa curom

Ova tema je baš ono u što se Bug forumm nažalost pretvorio.

Sve i da se radi o nekon trollu, pa vi ste svi odreda gori od njega (izuzev onih koji su ostavili neki konkretni i konstruktivni post), ako ništa drugo možda se netko drugi u sličnoj situaciji prepoznao pa sad čita vaše "savjete"

Vaše izjave (a vjerujem da dosta vas ima i više od 23 godine) su mi na razini 12 godišnjaka - kupi bmw, nabildaj se, možda si gay bla bla bal pa jeste vi svjesni uopće o čemu vi baljezgate? Sve odreda brutalni "hebači"...

Ako nemate što pametno reći bolja onda ni nemojte ništa pisati - jer će e netko drugi prepoznati u ovome pa će mislit da se mora nabildat i kupit bmwa pa onda i imamo ovakvo stanje u državi gdje su svi mačo muškarci koji piju, gaze ljude i tuku žene.

Eto to je od mene...

2 godine
protjeran
Shaka111 kaže...

Sve i da se radi o nekon trollu, pa vi ste svi odreda gori od njega (izuzev onih koji su ostavili neki konkretni i konstruktivni post), ako ništa drugo možda se netko drugi u sličnoj situaciji prepoznao pa sad čita vaše "savjete"

Vaše izjave (a vjerujem da dosta vas ima i više od 23 godine) su mi na razini 12 godišnjaka - kupi bmw, nabildaj se, možda si gay bla bla bal pa jeste vi svjesni uopće o čemu vi baljezgate? Sve odreda brutalni "hebači"...

Ako nemate što pametno reći bolja onda ni nemojte ništa pisati - jer će e netko drugi prepoznati u ovome pa će mislit da se mora nabildat i kupit bmwa pa onda i imamo ovakvo stanje u državi gdje su svi mačo muškarci koji piju, gaze ljude i tuku žene.

Eto to je od mene...

U pravu si. Ali, gdje je tvoj savjet?

9 godina
protjeran
Shaka111 kaže...

Eto to je od mene...

ako mi je izbor takav mačo ili netko dosadan i cmizdrav kao ti
biram mačo 

16 godina
sudy_freak kaže...

Ne da nije mjesto ni tema, nego ono.

Oni na hreddit, tamo su sve majstori ljubavnog zanata i dobit ćeš najbolji odgovor :)

Joj zlo mi je od /r/croatia i /r/hrvatska i ovih temi. 

Njihova priča počela je naizgled kao savršen mladenački roman, pun strasti i uzbuđenja. Mladić od 23 godine upoznao je curu od 18 na nekom sasvim običnom mjestu, na kavi s prijateljem. Dopisivanje je počelo, a kemija između njih postajala je sve jača.

Svaki susret na kavi donosio je novu priliku da se međusobno bolje upoznaju. Nakon niza takvih sastanaka, mladić je osjetio da se zaljubio, i isto je osjećala i djevojka. S vremenom su se strasti rasplamsale, nježnosti postale učestalije, a prvi poljubac označio je prekretnicu u njihovom odnosu.

Taj dan kad je mladić odlučio da je vrijeme da postanu službeni par promijenio je sve. Bila je to eksplozija sreće, osjećaj da je život konačno našao svoj smisao. No, kao što to često biva, sreća nije trajala vječno.

Nakon samo nekoliko dana, djevojka je poslala poruku koja je slomila mladića. Napisala je da više ne osjeća iste emocije prema njemu koje je osjećala kod prvog poljupca, i da ga sada vidi samo kao prijatelja.

Taj trenutak donio je tugu i zbunjenost. Mladić je bio izgubljen, osjećao se kao da je cijeli njihov odnos bio laž, da su svi njezini raniji osjećaji bili varka. Slomila ga je spoznaja da je izigran.

Nakon što su prekinuli svaki kontakt, mladić je ostao u tuzi. Bila je to prva ljubav, a završila je kao bolno iskustvo. Osjećao se prevarenim i neshvaćenim.

No, život ide dalje, i iako je njihova priča završila na taj način, on će naučiti važne lekcije o ljubavi i odnosima. Možda će mu trebati vremena da zacijeli, ali iz tog iskustva izrast će jači i mudriji.

Ljubav može biti komplicirana, ali pravo iskustvo donosi i učenje, pa će ovaj mladić sigurno krenuti dalje s novim nadama i snovima, spremnošću da otkrije pravu ljubav koja ga čeka negdje u budućnosti.

14 godina

E ti Buntiću, tko je tebe išta pitao 

9 godina
protjeran
Shaka111 kaže...

E ti Buntiću, tko je tebe išta pitao 

klasicni woke debil
cekam sad da me proglasis antivaxerom, ravozemljasem i katolibanom zato sta se ne slazem sa tobom.

kralju ovo je forum, sve je anonimno, samim tim je zajebancija, ozbiljne zivotne teme se ovdje ne diskutiraju i ne trazi se savjete (ako imas ista u glavi), za to sluze prijatelji, obitelj i profesionalci.....

a ako ces uzimat zivotni savjete sa foruma (bili dobri ili losi) vec si na krivom putu, i vrijeme je da negdje potrazis pomoc.

vasa oversensitive sranja di se svima mora govorit da je sve super, sve cool i pazite na osjecaje svih ljudi ostavi za svoje drustvo i ne soli pamet svima.

i za kraj smrt legendarnoj "ako nemas nista pozitivno komentirati, nemoj ni komentirati" jer tako se stvaraju debili od djece

16 godina
Prekid sa curom

Ahhh.. kakvo osvježenje u moru tema o računalnom hardveru i softveru 

It is always darkest just before the dawn.
10 godina
Gajotres kaže...
sudy_freak kaže...

Ne da nije mjesto ni tema, nego ono.

Oni na hreddit, tamo su sve majstori ljubavnog zanata i dobit ćeš najbolji odgovor :)

Joj zlo mi je od /r/croatia i /r/hrvatska i ovih temi. 

100% potpisujem. 

Užas je kakav se jad jadni tamo muva. Ako nam je to ogledni presjek mladeži od 16 do 25 godina onda smo u banani. Teška depresija i beskorisnost. Potpuno jednoumlje, bez obzira jesi argumentirano nešto napisao izminusiraju te ko majmuna ako je 1% drugačije razmišljanje.

Kad je bio zadnji put aktualan "femicid" sam ja postavio pitanje postoji li neka statistika koja pokazuje da je Hrvatska gora po pitanju nasilja nad ženama od zemalja EU ili čitave Europe ili svijeta. Samo sam to pitao. Izminusiran do korijena, ispalo je da sam ženomrzac. 

U svakom slučaju, mislim da je skroz ok da je dečko došao ovdje postaviti pitanje o tome. Nije da je postavio pitanje u Vodič za odabir procesora. Dobio je i dobrih savjeta, a neki su se malo i zafrkavali, pa šta sad. A ako je trol nek se napuši. Tražit ćemo fotke od cure za dokaz. 

16 godina
Cansee kaže...

100% potpisujem. 

Užas je kakav se jad jadni tamo muva. Ako nam je to ogledni presjek mladeži od 16 do 25 godina onda smo u banani

Kakav sam hejt dobio neki dan kad sam se usudio reći curki koja je debelo zašla u 20 i kuka na roditelje s kojim živi da u roditeljskoj kući vrijede roditeljska pravila. 

Ban sam dobio na temi demografije da žene manje rađaju zato što se ženska prava povečavaju i nema više kao u jugi na selu ubiješ boga u ženi i napraviš dijete  

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.9.2023 11:51 (Gajotres).
2 godine
protjeran
Gajotres kaže...
Cansee kaže...

100% potpisujem. 

Užas je kakav se jad jadni tamo muva. Ako nam je to ogledni presjek mladeži od 16 do 25 godina onda smo u banani

Kakav sam hejt dobio neki dan kad sam se usudio reći curki koja je debelo zašla u 20 i kuka na roditelje s kojim živi da u roditeljskoj kući vrijede roditeljska pravila. 

Ban sam dobio na temi demografije da žene manje rađaju zato što se ženska prava povečavaju i nema više kao u jugi na selu ubiješ boga u ženi i napraviš dijete  

Na stranu sto je tvrdnja glupa, ali gdje su dokazi za ovo? Jer imas istu stvar i u Japanu i Kini, a tamo nisu poznati po tim pravima. Ako potrazis istrazivanja online, odgovor je malo drugaciji od tvog.

The social structure, religious beliefs, economic prosperity and urbanisation within each country are likely to affect birth rates as well as abortion rates, Developed countries tend to have a lower fertility rate due to lifestyle choices associated with economic affluence where mortality rates are low, birth control is easily accessible and children often can become an economic drain caused by housing, education cost and other cost involved in bringing up children. Higher education and professional careers often mean that women have children late in life. This can result in a demographic economic paradox.

Sto se tice mladezi cijeli svijet je u banani. 

2 godine
protjeran
Prekid sa curom

Glupa izjava ili ne, nebitno. Zašto bi itko davao čovjeku ban zbog toga? Ako je to glupa izjava onda bi ju trebalo ostaviti kao neki dokaz ''kako su određene osobe zaostale i žive u prošlom stoljeću''. 

Ono, dajte malo pogledajte u kojem svijetu živimo. Dok sam ja bio klinac bila je sasvim normalna stvar da u novinama bude ispravak netočnog navoda. Ako su prethodni dan objavili krivu informaciju, idući (sadašnji) dan objavljuju ispravak i ispriku. Danas toga nema, novinarima je data veća sloboda (makar ih i dalje netko kontrolira), a imaju potpuno pravo objaviti lažnu (često puta i apsurdnu) vijest pod izgovorom da su ''ju čuli iz anonimnog izvora koji se boji da ga se ne otkrije''. Potpuno je normalno i opće prihvatljivo da se ljude na visokim pozicijama vrijeđa preko društvenih mreža (uz poneki ''to treba zatuć'' komentar) jer su one javne osobe pa, shodno tome, mogu biti izloženi kritikama javnosti. Samo seri, to ti demokracija dozvoljava. Slobodno uništiš čovjeku život lažnim optužbama, nećeš za to odgovarati. Ali kreni generalizirati i komentiraj grupu ljudi - a ne, to ne dozvoljavamo, to treba brisati i benati jer je uvredljivo.

Doduše, da čujete što ja mislim o povratnicima iz (najčešće) Njemačke koji cijeli život plaćaju porez u jednoj državi pa se u mirovini vrate ovdje jer gore nemaju za stanarinu, možda bi i mene benali. Pa ću šutit.

16 godina
Bob Boss kaže...
Gajotres kaže...
Cansee kaže...

100% potpisujem. 

Na stranu sto je tvrdnja glupa, ali gdje su dokazi za ovo? Jer imas istu stvar i u Japanu i Kini, a tamo nisu poznati po tim pravima. Ako potrazis istrazivanja online, odgovor je malo drugaciji od tvog.

The social structure, religious beliefs, economic prosperity and urbanisation within each country are likely to affect birth rates as well as abortion rates, Developed countries tend to have a lower fertility rate due to lifestyle choices associated with economic affluence where mortality rates are low, birth control is easily accessible and children often can become an economic drain caused by housing, education cost and other cost involved in bringing up children. Higher education and professional careers often mean that women have children late in life. This can result in a demographic economic paradox.

Pa nisi se baš onda potrudio ili ti google nije jača strana boomeru. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.9.2023 14:35 (Gajotres).
4 godine
Shaka111 kaže...

Eto to je od mene...

Baš si nam spustio.

Ova tema ni ne bi smjela postojati na Bug forumu.

Za te stvari postoji Forum.hr podforum LJES

合氣道
2 godine
protjeran
Gajotres kaže...
Bob Boss kaže...
Gajotres kaže...
Cansee kaže...

100% potpisujem. 

Jasno mi je sad sto su te banali. Goglanje mi je inace jaca strana, a premlad sam za boomera lol. 

2 godine
protjeran
Jelash13 kaže...

Glupa izjava ili ne, nebitno. Zašto bi itko davao čovjeku ban zbog toga? Ako je to glupa izjava onda bi ju trebalo ostaviti kao neki dokaz ''kako su određene osobe zaostale i žive u prošlom stoljeću''. 

Ono, dajte malo pogledajte u kojem svijetu živimo. Dok sam ja bio klinac bila je sasvim normalna stvar da u novinama bude ispravak netočnog navoda. Ako su prethodni dan objavili krivu informaciju, idući (sadašnji) dan objavljuju ispravak i ispriku. Danas toga nema, novinarima je data veća sloboda (makar ih i dalje netko kontrolira), a imaju potpuno pravo objaviti lažnu (često puta i apsurdnu) vijest pod izgovorom da su ''ju čuli iz anonimnog izvora koji se boji da ga se ne otkrije''. Potpuno je normalno i opće prihvatljivo da se ljude na visokim pozicijama vrijeđa preko društvenih mreža (uz poneki ''to treba zatuć'' komentar) jer su one javne osobe pa, shodno tome, mogu biti izloženi kritikama javnosti. Samo seri, to ti demokracija dozvoljava. Slobodno uništiš čovjeku život lažnim optužbama, nećeš za to odgovarati. Ali kreni generalizirati i komentiraj grupu ljudi - a ne, to ne dozvoljavamo, to treba brisati i benati jer je uvredljivo.

Doduše, da čujete što ja mislim o povratnicima iz (najčešće) Njemačke koji cijeli život plaćaju porez u jednoj državi pa se u mirovini vrate ovdje jer gore nemaju za stanarinu, možda bi i mene benali. Pa ću šutit.

Slazem se s time djelom da su potrebni dokazi i da razni neljudi iskoriste promjenu klime za svoju korist. Ne mislim da ban na redditu puno znaci s obzirom tko su moderatori. Ali, najpostenije je da posalje link na svoj profil pa da analiticki i znanstveno procjenimo sto je tocno pisao.

Sto te muce povratnici, seljaci ili?

16 godina
2 godine
protjeran

Mentalitet takvih. Ne znam da li je Njemačka ukleta zemlja ili što, ali svi - koji ja osobno znam - se vrate promijenjeni na loše.

- ode gore jer je plaća veća

- ovdje si radi kuću i posjećuje ju nekoliko puta godišnje

- nema više sa susjedima kontakt jer se smatra uzvišenim koji je otišao u civiliziranu zemlju, a mi ostali na primitivnom Balkanu

- gore kad ode povede i djecu, ili možda ne već su mu rođena tamo

- ''najdraži'' su mi oni kojima je izgovor Odlazimo jer ovdje nema budućnosti.; takvima bih momentalno zabranio doživotni povratak u državu 

- djeca se ne vraćaju u Hrvatsku jer sa tom zemljom nemaju veze

- ovaj se vrati nazad u Hrvatsku kad je u mirovini uz izgovor ''ovdje su moji korijeni'', iako su mu/joj roditelji umrli prije 30ak godina, djeca su gore, a susjedi ga ne mogu smisliti

- ali činjenica je da je ovdje sve jeftinije, a sad kako ne radi ne može gore plaćati stan

- gleda svaku sitnicu u Hrvatskoj

- što je dobro, dobro je, ako mu nešto smeta uleti sa onom famoznom ''e toga u Njemačkoj nema, tamo je to drugačije''

- sere za apsolutno sve živo i neživo, svaka građevina i put je loš, iako ništa od toga njegovim/njenim novcem nije financirano (jer je punio/punila proračun u drugoj državi)

Užasno iritantni ljudi. Što si se vratio ako ti se zemlja gadi?

Sad imamo situaciju s Vucom koji cvili kako će odraditi zadnji koncert i onda ide kamo već...Argentinu? Venecuelu? Zaboravio sam. Mislim, što bih ja sad trebao? Plakati za njime?

16 godina
Bob Boss kaže...
Gajotres kaže...
Bob Boss kaže...
Gajotres kaže...
Cansee kaže...

100% potpisujem. 

Jasno mi je sad sto su te banali. Goglanje mi je inace jaca strana, a premlad sam za boomera lol. 

Pa postavi pitanje to na hredditu ne ovdje. Ovdje bi se jedino za MEGATAMU potrudio. Ovako kad biram između Dungeon Crawler Carla ili nečijeg troll alt accounta izbor je jasan. 

2 godine
protjeran
Jelash13 kaže...

Mentalitet takvih. Ne znam da li je Njemačka ukleta zemlja ili što, ali svi - koji ja osobno znam - se vrate promijenjeni na loše.

- ode gore jer je plaća veća

- ovdje si radi kuću i posjećuje ju nekoliko puta godišnje

- nema više sa susjedima kontakt jer se smatra uzvišenim koji je otišao u civiliziranu zemlju, a mi ostali na primitivnom Balkanu

- gore kad ode povede i djecu, ili možda ne već su mu rođena tamo

- ''najdraži'' su mi oni kojima je izgovor Odlazimo jer ovdje nema budućnosti.; takvima bih momentalno zabranio doživotni povratak u državu 

- djeca se ne vraćaju u Hrvatsku jer sa tom zemljom nemaju veze

- ovaj se vrati nazad u Hrvatsku kad je u mirovini uz izgovor ''ovdje su moji korijeni'', iako su mu/joj roditelji umrli prije 30ak godina, djeca su gore, a susjedi ga ne mogu smisliti

- ali činjenica je da je ovdje sve jeftinije, a sad kako ne radi ne može gore plaćati stan

- gleda svaku sitnicu u Hrvatskoj

- što je dobro, dobro je, ako mu nešto smeta uleti sa onom famoznom ''e toga u Njemačkoj nema, tamo je to drugačije''

- sere za apsolutno sve živo i neživo, svaka građevina i put je loš, iako ništa od toga njegovim/njenim novcem nije financirano (jer je punio/punila proračun u drugoj državi)

Užasno iritantni ljudi. Što si se vratio ako ti se zemlja gadi?

Sad imamo situaciju s Vucom koji cvili kako će odraditi zadnji koncert i onda ide kamo već...Argentinu? Venecuelu? Zaboravio sam. Mislim, što bih ja sad trebao? Plakati za njime?

Haha, dobro da znam sto izbjegavati. Upoznao sam par takvih i obicno se nisu samoostavarili u inozemstvu tako da im je cijeli put gore i zivot bio besmislen. Sada nisu ni gore ni dole i mrze i Hrvatsku, a i Njemacku. 

Ali ima dosta dobrih ljudi zavisi kako ih upoznas. Ne znam gdje si, ali u Dalmaciji i na otocima su takvi povratnici obicno ok.

12 godina
A jesi našao forum na kojem ćeš postavit ovakvo pitanje... Nije ovo što je nekoć bilo
8 godina
Shaka111 kaže...

Ako nemate što pametno reći bolja onda ni nemojte ništa pisati - jer će se netko drugi prepoznati u ovome pa će mislit da se mora nabildat i kupit bmwa pa onda i imamo ovakvo stanje u državi gdje su svi mačo muškarci koji piju, gaze ljude i tuku žene.

Ako će se ići odmah nabildat i kupiti BMWa radi komentara anonimaca na forumu onda ima puno veći problem od prekida s curom, a za to rješavanje problema se onda traži stručna pomoć a ne "savjet" anonimaca na forumu.

4 godine

Osim Miro Rosandić ostali moderatori su samo na papiru.

Ovakvu temu je trebalo isti dan prebaciti u taj podforum, a ne da zauzima prostor bespotrebno.

Nije posao moderatora samo brisanje postova i kartoniranje, već i prebacivanje tema u za to odgovarajuću, otvaranje novih tema, češće usmjeravanje rasprava ...

Miro to 80% radi, ostali moderatori su u hibernaciji.

Ovaj forum treba svježu krv, mlađe nezaposlene dečke ili cure koji bi imali vremena i više se potrudili oko foruma.

合氣道
21 mjesec
neaktivan

🤣 nije bas tako kriticno ali nije bas dobar osjecaj

17 godina
Snoozly kaže...
Shaka111 kaže...

Ako nemate što pametno reći bolja onda ni nemojte ništa pisati - jer će se netko drugi prepoznati u ovome pa će mislit da se mora nabildat i kupit bmwa pa onda i imamo ovakvo stanje u državi gdje su svi mačo muškarci koji piju, gaze ljude i tuku žene.

Ako će se ići odmah nabildat i kupiti BMWa radi komentara anonimaca na forumu onda ima puno veći problem od prekida s curom, a za to rješavanje problema se onda traži stručna pomoć a ne "savjet" anonimaca na forumu.

Tema i dalje traje, jedino ne vjerujem da ekipa ne kuži sarkazam/ironiju/zajebanciju

Jbte trajat ce toliko da ce vec ga i druga odkantat, nego koji skor imate u 3dchmarku i smrdi li vam grafička? 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice