Da li prakticirate jogu

poruka: 17
|
čitano: 2.345
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Da li prakticirate jogu

Zanima me da li netko od vas prakticira jogu ? Evo ja sam na 7. stupnju i ubrzo ću bit 8.

BBB Squirto
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 23:01 (BBB_Squirto).
17 godina
neaktivan
Da li prakticirate jogu

kolko ima stupnjeva na koje nacine sve pomaze kod zdravlja?

[img]http://www.danasoft.com/sig/229143.jpg[/img]
14 godina
protjeran
Da li prakticirate jogu

Stupnjevi se kalkuliraju najčešće prema broju mjeseci koji član ima.

Iako kod "naprednijih" članova stupnjevi brže rastu nego kod običnih "yogaša".

Pa mislim da ti pomaže prvenstveno u mentalnom smislu. Znači bolja koncentracija, bolje pamćenje, manje stresa i sl.

A i za rekreaciju može biti dobro, pogotovo ako učestalo dolaziš.

I ti treniraš ili? Pitaj ako te nešto zanima.

BBB Squirto
17 godina
neaktivan
Da li prakticirate jogu

zanima me opcenito...nego di ima tih tecajeva?

14 godina
protjeran
Da li prakticirate jogu

A ima ih u svakom gradu skoro..Gdje se ti nalaziš?

BBB Squirto
17 godina
neaktivan
Da li prakticirate jogu

pa recimo negdi u krapisnsko zagorskoj..KOlko otprilike ima vjezbi etc... 

14 godina
protjeran
Da li prakticirate jogu

Pa mi imamo ponedjeljkom i četvrtkom vježbe, pokušaj se raspitat malo da li ima tečaj u tvom gradu.

BBB Squirto
16 godina
Da li prakticirate jogu

Meni se joga uvijek činila dosadnom, kao za neke starkelje...{#} Vjerojatno što nisam naletio na nikoga da mi je bolje objasni o čemu se tu sve radi{#}

Ja se držim više fizičkih aktivnosti, duh mi je uvijek više-manje na visokoj razini{#}

Stoja
17 godina
neaktivan
Da li prakticirate jogu

prije sam znao meditirati onak dosta opustajuce kojih sat vremena.Ali kasnije ono stres me nadvlada.Jednostavno se nisam mogao opustirti

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 23:34 (juky).
16 godina
Re: Da li prakticirate jogu
juky kaže...

prije sam znao meditirati onak dosta opustajuce kojih sat vremena.Ali kasnije ono stres me nadvlada.Jednostavno se nisam mogao opustirti

Onda kada ne pali opuštanje onda mislim da se treba fizički ispucati. Ja sam primjetio dosta puta kada sam bio pod stresom i slično, da sam se najbolje osjećao nakon 2 sata treniranja, osjetno manje napet i opušteniji...

Stoja
16 godina
protjeran
Da li prakticirate jogu

Ma daj kakva joga to je debilski zapadnjacki sport..sta ja imam cuciti i disati...idi igra nogomet,kosarku,treniraj karate..

17 godina
neaktivan
Da li prakticirate jogu

jel zans ti di je zapad di istok, yoga-indija

17 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

Ma daj kakva joga to je debilski zapadnjacki sport..sta ja imam cuciti i disati...idi igra nogomet,kosarku,treniraj karate..

jako si informiran ako ti je joga "zapadnjacki sport".

A life? Cool! Where do I download one of those?
14 godina
protjeran
Da li prakticirate jogu

Svaki dan 5 sati. Trenutno sam prvi B stupanj kategorije A stupnja C treče kategorije u petom stupnju joga letenja.

Trenitra me hinduistički majstor Omiguči Hamiskuči Kazan.

Obozavam jogu, zvuke zubora potoka u meditaciji, slušajiči cvrčke vidim maslačke.

...vidim labude, rode na stijeni kako sliječu prema meni. Svojim krilima koseči zrak bacaju me u joga mrak. Zvijezde mi šapuču blage riječi dok misli spavaju i ništ ih ne priječi.

kad zvuk sove zagukti kroz noč, mrtvo uspavani grad, tad svu zar i joge moč ja prikupim u sklad. U radosti je um kad u slatku svirku sav utone on. meko sklopim oči tad i zaguktano kao sove ton.

Nadamnom liščem zamaše bor kroz rosu ko kroz svojih suza sjaj, baš kao da je zivi stvor podigne me u joga poletaj..

{#}

15 godina
neaktivan
BBB_Squirto kaže...

Zanima me da li netko od vas prakticira jogu ? Evo ja sam na 7. stupnju i ubrzo ću bit 8.

Reci mi jeli znaš koju žensku da prakticira jogu?

16 godina
nick_01 kaže...

Svaki dan 5 sati. Trenutno sam prvi B stupanj kategorije A stupnja C treče kategorije u petom stupnju joga letenja.

Trenitra me hinduistički majstor Omiguči Hamiskuči Kazan.

Obozavam jogu, zvuke zubora potoka u meditaciji, slušajiči cvrčke vidim maslačke.

...vidim labude, rode na stijeni kako sliječu prema meni. Svojim krilima koseči zrak bacaju me u joga mrak. Zvijezde mi šapuču blage riječi dok misli spavaju i ništ ih ne priječi.

kad zvuk sove zagukti kroz noč, mrtvo uspavani grad, tad svu zar i joge moč ja prikupim u sklad. U radosti je um kad u slatku svirku sav utone on. meko sklopim oči tad i zaguktano kao sove ton.

Nadamnom liščem zamaše bor kroz rosu ko kroz svojih suza sjaj, baš kao da je zivi stvor podigne me u joga poletaj..

{#}

trol?{#}

www.facebook.com/Battlefield3.Info
14 godina
protjeran
dragec0 kaže...
BBB_Squirto kaže...

Reci mi jeli znaš koju žensku da prakticira jogu?

Sa nama na tečaj ih ide dosta, otprilike 15-ak. Nemaš djevojku,ha? {#}

Nego ide li tko na redovite tečajeve, netko od ženske populacije, ako je uopće na ovom forumu i ima?

BBB Squirto
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice