Imam višak ulaznica za infire.si (bivši partis)...
Tražim - štogod ponudite
Nudim: IPTorrents, Crna Berza, PrivateHD (uz seed dokaz)
Trazim: THR
Tražim: THR
Nažalost nemam baš torrent staža jer mi dosad nisu trebali specifični sadržaji, ali sad mi trebaju crtići za dijete pa ću rado i seedat. Hvala!
Crtići dostupni na VOYO, SkyShowtime, Netflix.
Tražim: THR
Nažalost nemam baš torrent staža jer mi dosad nisu trebali specifični sadržaji, ali sad mi trebaju crtići za dijete pa ću rado i seedat. Hvala!

Ljudovi pomagajte, trebam torrentleech invite jer sam na starom obrisao 2FA posto nisam dugo koristio i sad ne mogu u stari acc. Nisam mislio da cu se vratiti u torrent igru ali it is what it is. Trenutno nudim THR invite. Na starom TL sam imao preko 80TB uploada ako sto znaci.
Ljudovi pomagajte, trebam torrentleech invite jer sam na starom obrisao 2FA posto nisam dugo koristio i sad ne mogu u stari acc. Nisam mislio da cu se vratiti u torrent igru ali it is what it is. Trenutno nudim THR invite. Na starom TL sam imao preko 80TB uploada ako sto znaci.
Imam ja TL.
Pozdrav,
Bio bih vrlo zahvalan ako bi mi netko u ovo vrijeme darivanja mogao pokloniti pozivnicu za THR, primarno radi snimki sportskih prijenosa, dokumentaraca i knjiga domaćih autora.
Član sam Crne Berze i TL za koje također mogu ponuditi pozivnicu. Ratio i seed/upload dokaz u pm.
Također ako netko slučajno ima MMA-Torrents ili neki sličan borilački tracker, dobro bi došao. Unaprijed hvala 
HD/-/Space otvoren za registraciju do kraja godine + free lech
ncore prima prijave za potencijalne korisnike solidan mađarski treker
Trebam invite na neki racing tracker popust Racing4Everyone, nudim TL ili IPT.
Sry ako je double post, prije sam postao pa je "nestalo".
Lahko mi kdo pošlje invite za ip torent,crna berza.
Imam invite za TL, Infire
Imam 5 pozivnica za IPT, u zamjenu ponudite nesto..
Imam TL Mojblink ,Infire