- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dajem IPTorrents za Karagarga ili Cinemageddon. Javiti se na PM.
jel ima ko pozivnicu za Ultrahdclub ?, seedam minimalno 8 sati dnevno
nijednu ponudu nisam dobio. sto trebam napraviti da dobijem pozivnicu za neki dobar tracker?
nijednu ponudu nisam dobio. sto trebam napraviti da dobijem pozivnicu za neki dobar tracker?
Jel imaš već negdje račun na nekom trackeru? Kolika ti je brzina neta? Sharing is caring - u prijevodu - oš bit savjestan seeder? Ako da - imam ti pozivnicu za IPTorents.
jel ima tko da je član what.cd-a ?
pati me ulaz tamo haha..tražim skidam u dosta slučajeva FLAC/Lossless muziku ali eto ..i na torrentHRu je slabašno sa tim ..jednom prilikom sam vidio tamo kod kolege da ima gro muzike pa eto pokušavam nekako doprijeti do tamo :)
Evo probaj krenuti s ovime (LINK), možda pomogne :)
imam na bitspyder, share ratio super, preko 100 gb skinuto i vraceno!
imam i 30x pozivnice za bitspyder
Jel imaš već negdje račun na nekom trackeru? Kolika ti je brzina neta? Sharing is caring - u prijevodu - oš bit savjestan seeder? Ako da - imam ti pozivnicu za IPTorents.
imam na bitspyder, share ratio super, preko 100 gb skinuto i vraceno!
imam i 30x pozivnice za bitspyder
web stranica nije dostupna
Radi.. Upravo sam bio na njoj. Možda je privremeno bila nedostupna ;)
Dajem: IPT
Tražim: THR
Uredno seedam moze screen na pp od ipt-a.
Kako više nemam What.CD jer je zatvoren jučer :( tražim neki novi music tracker... ako tko ima invite za Exigo ili Pedro/XBTmusic ili Waffles nek mi se javi u poruci.
Uz WCD imam i IPT.
waffles je "down" već nekoliko tjedana, ali, kažu, samo privremeno
waffles je down vec ohoho, a sad i what. Pa sto nam to rade?!?!?! Kuda ovo vodi pitam se....
Molim vas jednu pozivnicu za THR . Trebam sinkronizirane crtaće, puno bi mi pomogli !!!
Molim vas jednu pozivnicu za THR . Trebam sinkronizirane crtaće, puno bi mi pomogli !!!
Baci koji dokaz da si uredan seeder na pp i dat ću ti ja ako već nisi dobio :)
imam 3 pozivnice za IPT dobia se samo uz dokaz da ste dobar seeder :)
trazim pozivnicu ,inace sam clan na partisu dugo god. pa trazim jos neku "domacu alternativu" moze za ovaj thr ako netko ima. tnx
Ako već nisi dobio javi se na pp
Daš mu pozivnicu, on uđe jednom taj dan i nikada više... Jest da je i ovo bolje nego da krši pravila i bude banovan, ali nije dobro ni da bude banovan zbog neaktivnosti...
Pozdrav
Molio bih jednu pozivnicu za THR.Uredni sam clan partisa dugi niz godina
Pozdrav
Molio bih jednu pozivnicu za THR.Uredni sam clan partisa dugi niz godina
Pošalji mi na pp link svog partis accounta da vidim kakav si seeder.
Dajem: IPT
Tražim: THR
Uredno seedam moze screen na pp od ipt-a.
tražim ipt, dajem thr. tamo sam extreme user..seedam koliko je potrebno gdje god imam račun.
Nudim 3x IPT posaljite mail na pp.
ps. samo clanovima koji su duze od godinu dana registrovani na forum saljem pozivnicu
Mogu li dobiti jednu THR pozivnicu? Email:mihael.tibo@gmail.com
imam pozivnice za CBT
trazim pozivnicu za neki drugi tracker
Nudim: IPT x 3, CBT x 3
Tražim: THR, PTP
Zahvaljujem gospodinu za THR.
(mogu ponuditi oba dvije invitacije za jedan tracker, sve po dogovoru, nije problem)
Zainteresirani slobodno pošaljite poruku pa da vidimo.
Između navedenih naravno tražim i one nevjerojatno teške za ući (BTN, HDB... PTH) ali to nema šanse da nađem skoro. Vrijedi pitati. :S