Dali mi mozete reci,vi koji sigurno znate, neke agencije u Puli kod kojih mogu traziti ponudu za maturalac na kraju 3 razreda.Neke osim Alfa Toursa i Zeatursa. od tih sam vec trazio.
unaprijed hvala
Dali mi mozete reci,vi koji sigurno znate, neke agencije u Puli kod kojih mogu traziti ponudu za maturalac na kraju 3 razreda.Neke osim Alfa Toursa i Zeatursa. od tih sam vec trazio.
unaprijed hvala
haha care, ja sam isto iz pule 2 razred opće gimnazije. u koju ti ideš školu?
idi pogledaj u Ati i u http://www.turisticka-agencija.net/pula
ja sam 3 htt.....mucimo se da nademo neke ponude ali nas tako zajebavaju,,,nemaju ovo pa ono
sad jos cekam od ati-a da mi posalje ponudu.a hocemo u bec dvije noci i prag 4 noci....
probajte i španjolsku 4 noći plus noć na brodu ( bilo je ebeno pgotovo klubovi a i komadi unutra) bili smo odsjedali 20km od barcelone a bili smo budni od 8. 00 do 5~7 ujutro i u blizini tih klubova ( jedan je hrvatski pa svi hrvati imaju besplatan ulaz) rade Mc donalds i burgerking koji rade 00-24 ali odite u španjolsku samo po ljeti 9Mj( kao mi ) i nisu ništa skuplji od nas a žestice( tekila ... toče u čaše po 1 deci)
ako hoćeš u češku nemoj bit 2 dana u beču, jer se ne možeš naviknut na grad za 2 dana, ne stigneš se ni odmorit niti upoznat grad, bolje zapalite 6 dana u pragu, ima se što za vidjeti:D