Ponude za maturalac

poruka: 5
|
čitano: 4.962
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Ponude za maturalac
pitanje

Dali mi mozete reci,vi koji sigurno znate, neke agencije u Puli kod kojih mogu traziti ponudu za maturalac na kraju 3 razreda.Neke osim Alfa Toursa i Zeatursa. od tih sam vec trazio.

unaprijed hvala

Proud to be adicted to WOW
17 godina
RE: Ponude za maturalac

haha care, ja sam isto iz pule 2 razred opće gimnazije. u koju ti ideš školu?Cool

idi pogledaj u Ati i u http://www.turisticka-agencija.net/pula

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
protjeran
RE: Ponude za maturalac
autorov komentar

ja sam 3 htt.....mucimo se da nademo neke ponude ali nas tako zajebavaju,,,nemaju ovo pa ono

sad jos cekam od ati-a da mi posalje ponudu.a hocemo u bec dvije noci i prag 4 noci....

Proud to be adicted to WOW
17 godina
neaktivan
Ponude za maturalac

probajte i španjolsku 4 noći plus noć na brodu ( bilo je ebeno pgotovo klubovi a i komadi unutra) bili smo odsjedali 20km od barcelone a bili smo budni od 8. 00 do 5~7 ujutro i u blizini tih klubova ( jedan je hrvatski pa svi hrvati imaju besplatan ulaz) rade Mc donalds i burgerking koji rade 00-24   ali odite u španjolsku samo po ljeti 9Mj( kao mi ) i nisu ništa skuplji od nas a žestice( tekila ... toče u čaše po 1 deci)

17 godina
neaktivan
Ponude za maturalac

ako hoćeš u češku nemoj bit 2 dana u beču, jer se ne možeš naviknut na grad za 2 dana, ne stigneš se ni odmorit niti upoznat grad, bolje zapalite 6 dana u pragu, ima se što za vidjeti:D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice