Pomoć - dali me snimaju

poruka: 14
|
čitano: 4.851
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pomoć - dali me snimaju (brojilo za struju)

Poštovani

Koliko znam po zakonu susjedi moraju imati oznaku da snimaju okolinu i ne smiju snimati tuđa ulazna vrata, sobu, balkon itd. Moji susjedi su spomenuli kako snimaju sve, nisam siguran što im to znači, ali u uređaju / brojilu za struju koje je nedavno stavljeno ima neko crveno svjetlo koje blica, kad netko izađe na moj ulazna vrata, kad izađem autom, kad stanem na balkon.

Doslovno mi izgleda kao da mi netko zadire u privatnost jer je brojilo na njihovoj garaži (stupu) i gleda isključivo na moju sobu, balkon i ispod na vrata. Paničarim ili?

Nisam u dobrim odnosima sa susjedim niti što za skrivati, ali zaista ne želim da netko snima moje vlasništvo non stop, spavaću sobu itd. Pitanje je, dali bilo koja vrsta brojila za struju ima crveno svjetlo koje blica ili je to zaista ugrađena kamera.

Za one koji se bave strujom, blica crveni signal u lijevom kutu na brojilu unutra.

14 godina
Pomoć - dali me snimaju

Blica i smanji paranoju.. 

16 godina
Re: Pomoć - dali me snimaju
Definitivno te snimaju.
Koka, dskoteka, Marlboro, Suzuki
16 godina
neaktivan
https://www.njuskalo.hr/image-w920x690/elektronski-uredaji/tofazno-brojilo-struju-slika-85991317.jpg

Ovakvo nekakvo brojilo? 100% te snimaju i tvoje slike prodaju većim bolesnicima nego što su oni. Uglavnom, moj prijedlog je smanjiti dozu američkih krimi serija i proguglati model brojila pa da vidiš ima li svijetlo. Ja sam ovo našao nakon 1.5min guglanja...
15 godina
Manzi kaže...
https://www.njuskalo.hr/image-w920x690/elektronski-uredaji/tofazno-brojilo-struju-slika-85991317.jpg

Ovakvo nekakvo brojilo? 100% te snimaju i tvoje slike prodaju većim bolesnicima nego što su oni. Uglavnom, moj prijedlog je smanjiti dozu američkih krimi serija i proguglati model brojila pa da vidiš ima li svijetlo. Ja sam ovo našao nakon 1.5min guglanja...

Nije takvo brojilo, moderno je, ugrađeno nedavno od hepa. Nakon ugradnje tog uređaja, nakon 5 dana su rekli drugim susjedima da sad imaju ulicu pod kontrolom i da cuju i snimaju sve u okolini pa sam mislio da je ugrađeno u taj uređaj jer i jesu sami nešto prčkali po kutiji vani. Kutija tj. kučiste je sa 2 vrata, desno se vidi brojilo za kuću, a lijevo je onako na prvi pogled neki drugačiji uređaj. Ne bi u kutiji sa 2 vrata imali 2 uređaja za 1 kuću.

16 godina
crocro23 kaže...

Nije takvo brojilo, moderno je, ugrađeno nedavno od hepa. Nakon ugradnje tog uređaja, nakon 5 dana su rekli drugim susjedima da sad imaju ulicu pod kontrolom i da cuju i snimaju sve u okolini pa sam mislio da je ugrađeno u taj uređaj jer i jesu sami nešto prčkali po kutiji vani. Kutija tj. kučiste je sa 2 vrata, desno se vidi brojilo za kuću, a lijevo je onako na prvi pogled neki drugačiji uređaj. Ne bi u kutiji sa 2 vrata imali 2 uređaja za 1 kuću.

Ili susjedi trolaju ili ti trolaš, case closed.

16 godina
odjavljen
Na tom brojilu lampica vjerojatno označava jeftinu struju i ne blica.

Na novim, elektronskim, blicanje zamjenjuje crvenu oznaku na pločici mehaničkih brojila.
Privatne poruke su za privatne razgovore. Ne odgovaram na općenita pitanja vezana uz neku temu.
16 godina
neaktivan
Mislim da nisi shvatio da sam te zajebavao... Susjedi su ti očito bolesnici i mislim da ti je najmanji problem kod njih to što te možebitno snimaju... Drugo, nema nikakvog prčkanja po brojilima od strane privatnih osoba. I na kraju, ne znam koliko imaš godina, ali previše si paranoičan. Nadam se da trolaš, jer ako si ozbiljan u vezi ovog... Mislim, sa tolikom sigurnošću si napisao onaj prvi post... Uostalom, što da i snimaju ulicu? Osim ako i ti nisi jedan od takvih koji se goli prešetavaju po terasi ili nešto slično... 😂
17 godina
Pomoć - dali me snimaju

Obuci špicastu bijelu kapuljaču i poseri im se na sred prilaza, ako sutradan cijela ulica bude pričala o fašistima s probavnim problemima onda znaš da te snimaju.

16 godina
Pomoć - dali me snimaju

Kamere blicaju samo u filmovima

14 godina
Pomoć - dali me snimaju

Sta bi itko imao od toga da te snima, koja korist od toga ? Jedino ako ti je u susjedstvu neka balavurdija pa nemaju pametnijeg posla.

15 godina
MGloc kaže...

Sta bi itko imao od toga da te snima, koja korist od toga ? Jedino ako ti je u susjedstvu neka balavurdija pa nemaju pametnijeg posla.

Pa ne znam koje koristi osim da me snima dok držim pivu i gledam nogomet na tvu u dnevnoj ili dok možda iz kupaonice izlazim u spavaću sobu. Susjedi (ti) su čudno i ne druže se s ljudima osim s još jednim susjedima koji su 10-tak kuća dalje. Nije da smo posvađani, ali su prekoputa mene i sad eto tvrde da snimaju i prisluškuju, a zaista ne bih želio da se to radi, barem ne da zadiru u moju privatnost, neka snime ulicu ili do moj kuće.

14 godina
Pomoć - dali me snimaju

Demoliraj "kameru" , ako susjed dode cackat po "kameri" u tom slucaju ga odvojis dva-tri puta ili ga tuzis.Uostalom ta kamera sumnjam da ista cisto i jasno snima u tvojoj kuci , mozda samo ulaz u tvoje dvoriste.

15 godina
Pomoć - dali me snimaju

Kupi kameru i snimaj i ti njih....L.p.

Ive lived in darkness a long time, over the years my eyes adjusted, until the dark became my world, I could see.?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice