Poklon za nju/njega

poruka: 24
|
čitano: 4.468
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Poklon za nju/njega

Kako se priblizavaju praznici (a i ostali dani za darivanje...rodjendani, godisnjice...) uvijek u posljednji cas kupujem neke polu-proizvode tek toliko da nesto kupim, pa sam htio da forumasi iznesu neke svoje ideje, linkove...tj. da si pomognemo u odabiru poklona.

Evo jedna fora stranica sa koje sam dosta kupovao zove se Hocuto

{#}

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
18 godina
Poklon za nju/njega

...niko nema za predlozit neku stranicu, ideju...

{#}

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
16 godina
protjeran
Poklon za nju/njega

Nema potrebe ista kupovati... Ljubav ce biti dovoljna.

Osim ako nemas neke interese....

18 godina
RE: Poklon za nju/njega
Ljubav bi kao trebala bit dosta ali znas kakve su ove danasnje zemske ;-)
Ustvari treba mi bar neka sitnica da se ne osjecam sugavo kad ona meni nesto pokloni a ja njoj samo "Hvala i...sex?"
16 godina
protjeran
djigibao kaže...
Ljubav bi kao trebala bit dosta ali znas kakve su ove danasnje zemske ;-)
Ustvari treba mi bar neka sitnica da se ne osjecam sugavo kad ona meni nesto pokloni a ja njoj samo "Hvala i...sex?"

Kemijske olovke, reklamne majce, reklamne vrecice, kalendari, reklamni blokovi, rokovnici, cokolada, neko voce (koje ti volis)... Ideja je mnogo.

17 godina
neaktivan
Poklon za nju/njega

Ja sam svojoj dragoj kupio zenski rokovnik.

Znao sam da joj se to svida, tako da sam dobro prosao. A sebi sam uzeo Vietnam i seedbox, tako da su svi sretni :D

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
Poklon za nju/njega

Ja san svojoj kupija grudnjak i gaćice. To ti je nekako najbolje, onda ti usput ona to i obuće kad budete išli.

A od "normalnih" stvari. Možeš joj kupit onu ka muzičku kutijicu koja svira kad se okreće. Ima u nekin knjižarama, dođe 20ak kuna a prilično je lipo. Uz to neku čokoladu ili nešto. Također imaš onih knjižica sa ljubavnin i svakakvin izrekama, to ženske obično vole.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
16 godina
Poklon za nju/njega

Nadam se da nije u pitanju "on" {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 16:37 (cuspajz).
18 godina
Poklon za nju/njega

Slobodno postavljajte linkove sa online ducanima (npr. HocuTO...) gdje se moze online narucit nesto interesantno {#}.

THX

17 godina
Poklon za nju/njega

Uzmi neki parfem, sve se pale na to.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina
odjavljen
djigibao kaže...

Slobodno postavljajte linkove sa online ducanima (npr. HocuTO...) gdje se moze online narucit nesto interesantno {#}.

THX

Kako računaju cijenu proizvoda u hocu to....

(Cijena dobavljača+marža(10%)+Porez) x2=Cijena na webshopu...

Pinky je zakon... ⇓ tu klikni :) I ♥ π
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 14:00 (bobica257).
15 godina
Poklon za nju/njega

Pitanje me podsjetilo na jednu reklamu 

http://vukajlija.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 21:13 (pirat01).
17 godina
Mentalist kaže...

Kemijske olovke, reklamne majce, reklamne vrecice, kalendari, reklamni blokovi, rokovnici, cokolada, neko voce (koje ti volis)... Ideja je mnogo.

Gedore, gume za brisače i Orbit žvakaće.

Najbolji poklon za nju, Copyright by Red (That '70s Show) idealno kad se sjetite prigode 5 do 12, a radi samo Ina.

Inače, nikad nisam kupio ništa u gift shopu, bar ne za nekoga s kime sam bio u vezi.

My thing, je sjetiti se nečega što je bilo usput spomenuto u razgovorima, neka uspomena na lijepe prigode koje ste skupa proveli...

Gledam po sebi, ne volim poklone koje jednostavno kupiš, to je najlakša stvar, kupiti neku "konfekciju" i milijun puta izlizani objekt (parfem, gaće i čokolada), iza svakog poklona mora biti priča, nešto čega ćete se sjetiti kad uzmete poklon u ruke.

Glineni golubovi, lančići s pola srca, one Viktorijine gaće, Kokosov Šanel, Žiletov Fjužn, kroate, random filmovi i CD, alkohol...

Sve to govori "Imam 100kn viška", a poklon u principu ne mora koštati ništa.

Anarchists of the world, unite!
17 godina
neaktivan
ja samo inače radio poklone, npr. imao sam stari razbijeni ćup koji sam restaurirao pa naslikao na njega nešto, nacrtao sliku (ulje na platnu), redovito diy čestitka, ili ako kupujem onda nešto što znam da želi i voli...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
protjeran
eterna luchar kaže...
ja samo inače radio poklone, npr. imao sam stari razbijeni ćup koji sam restaurirao pa naslikao na njega nešto, nacrtao sliku (ulje na platnu), redovito diy čestitka, ili ako kupujem onda nešto što znam da želi i voli...

I onda se ides vozati u auticima u parku? I uzmes malo mesa, a mama ti mora narezati?

Ljudi, pokloni su so out.

17 godina
neaktivan
da baš sam se nedavno zapravo vozao el autićima u parku i jeo ne ušećerene jabuke; meso ne konzumiram; i da uživam u poklonima kad ih dobijem a i kad ih pravim... baš mi je to predobro...
16 godina
protjeran
eterna luchar kaže...
meso ne konzumiram;

Probaj covjece, to ti je najbolje.

Svakako je krava/svinja/ovca koju jedes vec ubijena -ZASTO JE PUSTITI DA PROPADNE???

16 godina
odjavljen
eterna luchar kaže...
da baš sam se nedavno zapravo vozao el autićima u parku i jeo ne ušećerene jabuke; meso ne konzumiram; i da uživam u poklonima kad ih dobijem a i kad ih pravim... baš mi je to predobro...

Ne obaziri se na njega! On je dežurno smetalo na forumu...

Pinky je zakon... ⇓ tu klikni :) I ♥ π
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
eterna luchar kaže...
meso ne konzumiram;

Probaj covjece, to ti je najbolje.

Svakako je krava/svinja/ovca koju jedes vec ubijena -ZASTO JE PUSTITI DA PROPADNE???

A čuj nisam rođen kao nemesojed, eto čisto prisustovao sam mnogim klanjima i radio tako da ne beri brigu ;) mesna industrija je preelika tako da neće ona propasti bez mene... 

15 godina
neaktivan
Poklon za nju/njega

Ja cu reci ovako prvo kad s njom hodas jako dugo uvijek se potrudis da saznas sta ona jako voli od stvari i to joj kupis.Evo moj kolega hodao je 5mj s curom i skontao je da ona voli touch mobitele a imala je lg cookia koji je malo radio a malo ne-otiso je u trgovinu i kupio novog a za uzvrat ona od srece je dala njemu navecer najbolji poklon hehehe!

16 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Kako se priblizavaju praznici (a i ostali dani za darivanje...rodjendani, godisnjice...) uvijek u posljednji cas kupujem neke polu-proizvode tek toliko da nesto kupim, pa sam htio da forumasi iznesu neke svoje ideje, linkove...tj. da si pomognemo u odabiru poklona.

Evo jedna fora stranica sa koje sam dosta kupovao zove se Hocuto

{#}

http://www.hocuto.hr/page_product.asp?id=557&skupina_id=17

[url=http://www.userbars.be][img]http://img398.imageshack.us/img398/1037/18842rw3.png[/img][/url]
17 godina
odjavljen
Poklon za nju/njega

Najbolje joj uzet karte za neki koncert, zatim ju kasnije odvest u neki restoran, a onda doma i .... ju do jutra.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
16 godina
neaktivan
Zizm kaže...
djigibao kaže...

Kako se priblizavaju prazni.....se Hocuto

{#}

http://www.hocuto.hr/page_product.asp?id=557&skupina_id=17

Taj masažer za glavu je takva glupost da je to strašno. Osobno probao. Ajde da je 10 kuna, ali 55?? Svaka čast na unikantnim predmetima i svemu, ali cijene su stvarno pretjerane.

hmda
16 godina
neaktivan
Poklon za nju/njega

Ženske vole drangulije tako da morate samo pogoditi da li zlato ili srebro{#}

Jesi te informacije izvuka iz PES-a ili ?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice