Poklanjam - pozivnice za Bug future show 2017

poruka: 11
|
čitano: 1.239
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Dakle, na zalost necu moci prisustvovati BFSu, a steta da karte propadnu.  Nudim dvije pozivnice. Tko je zainteresiran, neka posalje poruku sa subjectom pozivnica, u nedjelju 22.1 randomize.org izvlaci dva razlicita dobitnika.

Molim da budete fer i da se javi samo onaj tko zbilja planira ici i tko nije dobio kartu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2017 17:03 (mcf).
17 godina
Re: Poklanjam - pozivnice za Bug future show 2017

na koju foru si ti dobio kartu, a ja ne? zato jer si pretplatinik buga pretpostavljam... diskriminacija 

koji je kriterij za dobit pozivnicu uopće?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2017 15:55 (lllnuclearlll).
13 godina
dođe ti pozivnica na mail s kojim si registriran na Bug.tako dobiju i oni koji nisu pretplatnici
...ali neznam dali svi
O Matijeviću jesi li pri piću?!Kud će boca nego da se joca.
17 godina
protjeran

Imam i ja dvije karte, kako sam daleko od ZG + ne odgovara mi termin, dajem ih nekome, kliknite TU/TD pa odaberem random (da mi ne zatrpavate inbox).

PS korisnike s par dana staža na forumu ne uzimam u obzir. Večeras ili sutra rano ujutro odaberem.

UPDATE: Nema zainteresiranih? U svakom slučaju ako se netko javi do nedjelje preko PP dam mu kodove, šteta da propadnu, a kodovi za karte vrijede do nedjelje.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2017 20:04 (Prince-Artas).
16 godina
Prince-Artas kaže...

Imam i ja dvije karte, kako sam daleko od ZG + ne odgovara mi termin, dajem ih nekome, kliknite TU/TD pa odaberem random (da mi ne zatrpavate inbox).

PS korisnike s par dana staža na forumu ne uzimam u obzir. Večeras ili sutra rano ujutro odaberem.

UPDATE: Nema zainteresiranih? U svakom slučaju ako se netko javi do nedjelje preko PP dam mu kodove, šteta da propadnu, a kodovi za karte vrijede do nedjelje.

Imas baš karte ili samo kodove? Kodovi ništ ne znače jer su sve karte uzete... Ja tražim dvije karte, malo sam predugo čekao za prijavu jer mi se nije dalo samom ići... 

17 godina
protjeran

Jedan kod mi nije radio, drugi jest, uspio sam jednu kartu dobiti na mail, pa ako hoćeš ti ili netko drugi javite se na PP.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
14 godina

Nitko se nije javio, dakle, imam dva koda, ko se prvi javi , njegovo... ne znam jel se jos mogu zamjenit za karte.

16 godina
mcf kaže...

Nitko se nije javio, dakle, imam dva koda, ko se prvi javi , njegovo... ne znam jel se jos mogu zamjenit za karte.

Nema više karata zato ti se nitko ne javlja... ja inače trebam dvije karte... kod imam, ali to ne pomaže puno

15 godina

Kako ne? Ja dao kolegi kod s obzirom da sam ne mogu otići, on danas aktivirao i dobio kartu mailom. Danas je zadnji dan, a u mailu u kojem su došli kodovi je navedeno da se ne obazire na to što na entriju stoji da nema raspoloživih karata.

14 godina

Poklanjam 2 koda (danas stiglo ponovljeno na mail jer prije nisam vidio) ukoliko netko želi... Ja radim pa ne mogu ići. Tko prvi, njegova djevojka...

16 godina

I ja poklanjam dva koda. Što se tiće kod/ulaznica dileme ovo piše u e-mailu:

"(nemojte da vas zbuni poruka kako nema dostupnih ulaznica jer ulaznice su dostupne isključivo uz kôd koji vam šaljemo)"

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice