Podešavanje Priority-a u procesima

poruka: 10
|
čitano: 1.611
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Trazio sam nesto po forumima na netu po pitanju multiplayer laga...igram call of juarez 1 te dosad nikad nisam imao tak veliki lag kak sada, pa je jedan tip napisao dok uđem u igru nek probam ctrl+alt+del pa onda pod procese, nađem igru, u mojem slucaju Coj.exe...pa desni klik i prioritet na high...kad ja to slozim, probam igrat i moram priznat da radi bolje!

E sad me zanima sto se uopče mjenja s tim mjenjanjem prioriteta? I zasto cim zatvorim prozor od task managera prioritet se automatski smanji na medium?

moze li mi ta pitanja netko objasnit?

PLS

AMD Athlon X2 7850 BE 2.8Ghz / Glacial Tech Igloo 5750 / 4x1GB Kingston HyperX 800Mhz / Powercolor HD 4670 512MB GDDR3 / Win 7 Ultimate x64
17 godina

Neznam to baš stručno objasniti, ali ću pokušati. Prioritet nekog procesa je ajmo tako reći, važnost. Ako npr. imaš tri procesa koji su jednakog prioriteta, računalo će svakome podjednako davati resurse koji mu trebaju. Ako imaš 3 procesa od kojih dva imaju normalan prioritet, a jedan ima visok prioritet, te ako svi traže resurse, onda će računalo dati više resursa ovome što ima visok prioritet, a ostatak će dati ovim procesima kojima je manja važnost. Mislim da bi to tako nešto bilo... :D

17 godina
RE: Podešavanje Priority-a u procesima

dakle na mojem kompu...zelim da mi se sve performanse, tj prioritet usmjeri na call of juarez.....sta trebam sve napravit? :D

AMD Athlon X2 7850 BE 2.8Ghz / Glacial Tech Igloo 5750 / 4x1GB Kingston HyperX 800Mhz / Powercolor HD 4670 512MB GDDR3 / Win 7 Ultimate x64
16 godina
  • Stisnes ctrl+shift+esc

• Odaberes tab "Processes"

• Desni klik na Coj.exe pa set priority.

• Stisnes High.

• Stisnes Yes/OK/apply ili sta vec.
Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
17 godina

Mislim da je ovaj tutorial ono što tražiš (pokazuje kako uz pomoć dodatnog programa trajno postaviti prioritet)

@8ax - to je već napravio, on traži trajno rješenje :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 23:12 (denix).
17 godina

znam sad to podesit ali fora je u tome da nakon sto zatvorim prozor od task managera automatski vrati na kak je bilo (normal) =/

btw imam win7 i kod coj procesa ukljucio sam onaj neki UAC Virtualization

17 godina

uglavnom kad se to instalira...onda ima ona kvacica save priority...no ipak nece sejvat...kad prekinem task manager opet normal....

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 23:32 (ibari91).
17 godina
ibari91 kaže...

i da kad instaliram taj prio saver....nema ikone za pokrenut, nezz kak se to pali :D.....otiso sam u instalacijski folder i ima samo unistal

eh, tu ti nemogu pomoći, nisam se igrao s tim programom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 23:32 (denix).
17 godina

uglavnom kad se to instalira...onda ima ona kvacica save priority...no ipak nece sejvat...kad prekinem task manager opet normal....

15 godina
neaktivan

{#}

.

Almin94
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 9:41 (Almin94).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice