Pirotehnika P&O zaključana tema

poruka: 2.943
|
čitano: 1.451.343
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Pirotehnika P&O
maxi 135 kaže...
Kolacic kaže...

Moze preporuka petardi koje nisu prvi razred i jednog boxa do 100-120 kuna. 

npr za mirnovec :  2 kutije tenkovske ,2 shock i 3 v.pirata ( za zajeb) -115 kn

EDIT : SHOCCK JE OVE GODINE RASTURIO KONKURENCIJU I PO CJENI I PO KVALITETI TAKO DA GA VRIJEDII UZET A OD BOXOVA IMAM ISKUSTVA S ONOM BERTOM IZ MIRNOVECA , SUPP JE A KOSTA OKO100 I NEST KN

Je, samo je Shock teško nabavljiv.

14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Bliži se Nova, a poslije pauze od nekoliko godina bez pirotehnike, ova neće proći bez toga. Sada ne znam šta bih uzeo, pa neka mi neko preporuči najbolju i najjaču petardu. U opticaju su topovski udar, tenskovski udar, dinamitka, megatron, extreme. Ako ima još prijedloga slobodno recite.

13 godina
zombie kaže...

Bliži se Nova, a poslije pauze od nekoliko godina bez pirotehnike, ova neće proći bez toga. Sada ne znam šta bih uzeo, pa neka mi neko preporuči najbolju i najjaču petardu. U opticaju su topovski udar, tenskovski udar, dinamitka, megatron, extreme. Ako ima još prijedloga slobodno recite.

Ako želiš najjaču legalnu, pošto su povukli ovu novu Dinamitku za koju kažu da je najjača, onda je to Megattron. Ne znam koliko misliš na petarde potrošit, ili koliko ih trebaš imat, ali otpriilike bi to bilo ovo: Magattron jedna kutija (4 kom.), Metal Ship, 2 kutije (12kom.) i Nato, dva pakiranja (10 kom.). To bi bile jače. Poslije toga na žalost preporuka bi bila svakako Shock 2 kutije, ali više ih nema, pa bi u zamjeni bile Widow Maker 2 kutije (24 kom.). To bi bilo 50 petardi o 285kn. Možaš primijetiti da su sve od Mirnovca, jer su sve Orionke loše. Ako imaš negdje blizu trgovinu koja prodaje Jorge petarde svakako pod obavezno uzeti FP3 1-2 kutije (20-40 kom.) i jednu kutiju JC05 (30 kom.). To bi ti sve zajedno bilo oko 400 kn.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.12.2014 21:56 (Cobra33).
12 godina
neaktivan

preporuka petardi mirnovec od 100-150 kn ,(u orionu sam uzeo 3. razz pa mi trea mal za zjb..) ??

12 godina
neaktivan
Cobra33 kaže...
maxi 135 kaže...
Kolacic kaže...

EDIT : SHOCCK JE OVE GODINE RASTURIO KONKURENCIJU I PO CJENI I PO KVALITETI TAKO DA GA VRIJEDII UZET A OD BOXOVA IMAM ISKUSTVA S ONOM BERTOM IZ MIRNOVECA , SUPP JE A KOSTA OKO100 I NEST KN

nezz kako je kod vas al kod nas u sl. brodu mozes normalno uzet shock i ima ga "puna" trgovina hehe a svi ga imaju a i razuman je omjer cijene i kvaliete

17 godina
Cobra33 kaže...
maxi 135 kaže...
Kolacic kaže...

Ovisi kako gdje tak to sad izgleda,Nevinašce eto ja sam malo prije nakon Bor-kupnje kupil dva Shock paketa, i to u Mirnovec dučanu na placu u Španskom dakle Zagreb kaj drugo.Trgovac kaže da još ima u tom dučanu pedeset paketa na zalihi.Kad sam spomenul onu zabranu prodaje Shock petarde, tip kaže da nema problema kad prodaju Shock zalihu u dučanu dobit če još, e sad di je prava istina to u ovom trenutku i nije najbitnije.

U praksi to bi išlo ovak nekak, na području gdje su kupci upučeni, ili oni koji znaju kakva je ta Shock petarda tamo je sve i rasprodano.Pod uvjetom da u dučan uđe neupučen kupac, njemu mogu prodat neke druge veličinom znatno veče, ali okvirno vrlo neisplative petarde. Na kraju je najbitnije da trgovac što više zaradi, a ne da nekom proda neke jake petarde za malo love. Dakle njima je sad u intresu preporučit neke druge skuplje petarde po komadu, u odnosu na uloženo-dobiveno vrlo povoljnu/ali bez potrebnih certifikata Shock petardu.{#}

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
13 godina
Pirotehnika P&O

Ma ima još Shock-a u Zagrebu, a da li je legalna ili ne, mene ne zanima ako je u prodaji. O tome neka se brine netko drugi. No mislim da su sa cijenom od 25kn po kutiji išli sa namjerom da zeznu Jorgeov FP3, a koliko vidim po navali to im je uspjelo. Čak vjerujem da su je prodavali ispod cijene, jer tako dobar udar, a tako jeftina ne može biti normalno. Pitam se tko je uopće kupovao Widow Maker pored Shocka. Ne vjerujem da će se druge godine prodavat po toj cijeni, mada si to Mirnovec može dozvolit.

13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Da li se isplati kupovat explosive 1 iz jorge pirotehnike?Kakav je pucanj?

17 godina
Pirotehnika P&O

Kad se tiče Jorge ponude Box-eva,Nevinašce treba istaknut njihova dva najeftinija modela Mars i Kasjopeja/16 raketlina svaki po 45kn.Kolko ja vidim znatno su bolji od recimo Orion Predatora za 40kn, ok malo su skuplji ali bez obzira na to opet su znatno isplativija kupnja to sigurno.Cool

Jorge JW07 Mars

Jorge JW06 Kasjopeja

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
13 godina
Pašteta kaže...

Ne, preskupa je, mada za veličinu puca solidno. Pošto je II razred za koji treba 18god. milsim da ti je bolje rješenje nešto od Oriona i Mirnovca. Moj ti je savjet JC05. Jača i jeftinija, ili od Mirnovca Fiesta, no za obje trebaš dati osobnu. Solidno pucaju prema veličini. Prave nale petardice za proslave.

13 godina
rambox kaže...

Kad se tiče Jorge ponude Box-eva,Nevinašce treba istaknut njihova dva najeftinija modela Mars i Kasjopeja/16 raketlina svaki po 45kn.Kolko ja vidim znatno su bolji od recimo Orion Predatora za 40kn, ok malo su skuplji ali bez obzira na to opet su znatno isplativija kupnja to sigurno.Cool

Jorge JW07 Mars

Jorge JW06 Kasjopeja

Samo da dodam ako se potroši više od 300kn, dobije se jedan box gratis po izboru. Mars ili Kasiopeja (Jorge).

14 godina
neaktivan
Cobra33 kaže...
Pašteta kaže...

Ne, preskupa je, mada za veličinu puca solidno. Pošto je II razred za koji treba 18god. milsim da ti je bolje rješenje nešto od Oriona i Mirnovca. Moj ti je savjet JC05. Jača i jeftinija, ili od Mirnovca Fiesta, no za obje trebaš dati osobnu. Solidno pucaju prema veličini. Prave nale petardice za proslave.

Pa i nije baš da nije isplativa. To su one male crvene sa fitiljem. Paket(40 kom) dođe 5 kn, znači 80 kom 10 kn a tolko je i veliki pirat od kojega puca osjetno jače. Imaju i dobar fitilj, kad zapališ možeš bacit u vodu i puknut će.

12 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

pa i vekik pirat pukne u vodi :XD

shadow
17 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

koja je najjača mirnovec petarda (ne gledam sad na cijenu uloženo dobiveno, već najjači prasak)

Can't find a better Jam!
14 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...

koja je najjača mirnovec petarda (ne gledam sad na cijenu uloženo dobiveno, već najjači prasak)

Megattron.

16 godina
Pirotehnika P&O

Reko idem samo da "vidim" sta ima taj jorge, kad ono vratim se kuci s ovim :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 17:41 (telefon).
13 godina
telefon kaže...

A gdje je poklon??? Preko potrošenih 300kn trebao si dobiti box Mars ili Kasiopeju.

12 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

veliki pirat iz mirnoveca je zivo s**** , dodem u mirnovec jedan dan nea pola tog stice sutra ujutro i ja dns dodem popodne ono opet nema kaze oslo pa nemos me j****

shadow
16 godina
Cobra33 kaže...
telefon kaže...

A gdje je poklon??? Preko potrošenih 300kn trebao si dobiti box Mars ili Kasiopeju.

Vidio sam tvoj post i cim sam usao unutra sam to pitao prvo, no prodavac je rekao da nema poklona, jbg bio sam malo razocaran ali sta je tu je, ja sam zadovoljan s kupnjom. Jos treba ici malo pogledat sta nude mirnovec i orion :)

13 godina

Sada ne znam gdje sam vidio letak, ali znam jer sam na koncu dobio Kasiopeju na poklon kada se prošao 300kn. Možeš birat Kasiopeju ili Mars: Ako se prođe 500kn onda se dobi box Guliver. Mislim da tu trgovac ima ekstra zaradu. Možda bi trebao nazvati Jorge da ih to pitaš. Mislim da nisam na letku nigdje vidio ono famozno "Do isteka zaliha" ili "najbržih 100".

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 7:46 (Cobra33).
16 godina
Cobra33 kaže...

Sada ne znam gdje sam vidio letak, ali znam jer sam na koncu dobio Kasiopeju na poklon kada se prošao 300kn. Možeš birat Kasiopeju ili Mars: Ako se prođe 500kn onda se dobi box Guliver. Mislim da tu trgovac ima ekstra zaradu. Možda bi trebao nazvati Jorge da ih to pitaš. Mislim da nisam na letku nigdje vidio ono famozno "Do isteka zaliha" ili "najbržih 100".

Meni je prodavac rekao da toga nema, ali da ima weco pirotehnika ima nekakve popuste, tj 50 kn na 200 ili 300 i 100 na 500 potrosenih kuna. Sad ja za njih nisam nikad cuo pa nisam isao za tim, sad cu malo na njihovu stranicu pa vidjet cerga imaju

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 10:42 (telefon).
10 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Možete li mi reći koliko dođe FP3?

17 godina
neaktivan
carmack kaže...
Gunner_V kaže...

Megattron.

isprobao shock-moćna i vrijedi para

zanima me kakav je omjer nato vs shock-koliko je nato glasnija?

a drugo pitanje, jel petarde imaju "rok trajanja"? i koliki je

Can't find a better Jam!
14 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...
carmack kaže...
Gunner_V kaže...

Megattron.

Nije Nato ništa jača. Nato ima oko 5 g flasha a Shock ima 4 g ali je kvalitetniji, tako da je Shock puno isplativiji. Što se tiče roka trajanja treba ih čuvati na suhom mjestu i neće im ništa biti. Piše na kutiji da traje 10-15 godina.

16 godina
kume88 kaže...

mislim da je 36 kn 20 komada, kad dodem doma cu jos provjerit

16 godina
kume88 kaže...

mislim da je 36 kn 20 komada, kad dodem doma cu jos provjerit

13 godina
Pirotehnika P&O

telefon,

Weco je dobra njemačka firma i ima izvrsne vatromete. Sa petardama su slabi, jer su kao što sam napisao više okrenuti vatrometima.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kume88,

FP3 u Zagrebu možeš kupiti za 30kn. Recimo PyrLand.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Što se tiče razlike između Nato i Shock petarde, Nato je malo jača, ali jako malo i ima malo dublji ton koji je lijepše za čuti, ali se ne isplati jer je po komadu 5kn,  a Shock 1,25kn. Jedino je pitanje da li se više može nabavit Shock. 25kn za 20 kom. i još k tome sa lijepim crvenim blijeskom prije pucnja koji je svrstava sigurno među najisplativiju i najljepšu petardu III razreda.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 14:08 (Cobra33).
12 godina
neaktivan
carmack kaže...
Gunner_V kaže...
carmack kaže...
Gunner_V kaže...

Megattron.

Nije Nato ništa jača. Nato ima oko 5 g flasha a Shock ima 4 g ali je kvalitetniji, tako da je Shock puno isplativiji. Što se tiče roka trajanja treba ih čuvati na suhom mjestu i neće im ništa biti. Piše na kutiji da traje 10-15 godina.

a fiesta u omjeru s shock-om???

shadow
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 14:36 (maxi 135).
14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Jači je Shock ali i skuplji. Jedna i druga su isplative. Pogledaj si na youtube-u, ima dosta prezentacija pa si usporedi zvuk. Na stranu, to po meni ne spada u treći razred. Topovski iz 2009 je bio pravi treći razred.

12 godina
neaktivan

sta nisu jake ili '?*?

shadow
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice