Piratstvo - par pitanja

poruka: 7
|
čitano: 1.596
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Piratstvo - par pitanja

Nisam se proslavio tražeći netom podatke o zakonima, pa evo par pitanja na koja molim odgovor:

- Jeli legalno s Interneta skinuti djelo koje već imam legalno?

- Jeli legalno snimati TV i radio program za vlastite potrebe?

Živio Arch! Živio OpenSource! Dolje Microsoft i zapadne robovlasničko-kapitalističko-naftne vrijednosti!
16 godina
protjeran
Piratstvo - par pitanja

1. Ne.

2. Ne.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
16 godina
neaktivan
Piratstvo - par pitanja

skidaj šta oš, nema kazni za takvo nešto u lijepoj našoj

Don't worry, be happy Bob Marley
15 godina
neaktivan
Piratstvo - par pitanja

od 1.9.2011, policija će imati ogromne ovlasti što se toga tiče...

ako samo predpostavi da imaš nešto piratsko doba (bez neke čvrste osnove), moći će ti ući u stan i zaplijeniti kompjutere na pregled, te pretražiti stan... iskreno se nadam da će se zakon ili promijeniti do tad ili da neće ni stupiti na snagu s tim datumom.

a što se tiče tvojih pitanja, vidim da ti je netko već odgovorio.

inače, kod nas ti je illegalno čak i skinuti pjesme na kompjuter sa originalnog cda ... znači kupiš cd za 100+ kn i onda ih ne smiješ rippat...

glupost teška...

16 godina
neaktivan
Re: Piratstvo - par pitanja

Mislim da upadanje u stanove i zapljena kompjutera neće zaživjeti, pošto bi onda većina ljudi ostala bez kompjutera a policija imala hrpu posla. A nije da policija nema doma ripane cde, skinute filmove, piratske Windowse, Office itd.

Uz tolke probleme u državi (zdravstvo, sudstvo itd) oni se bave piratstvom :facepalm:

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
16 godina
neaktivan
Piratstvo - par pitanja

hahaha neka meni moje BiH ja skidam sta hocu,al da vam kazem da od tog zakona nema nista,tj ako i bude nece pridrzavati!

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 godina
Piratstvo - par pitanja

Niste skužili taj zakon za piratstvo. 

Zakon nalaže da će se policija bavit onima koji piratski sadržaj preprodavaju, a ne onima koji ga skidaju za vlastite potrebe.  

@Luuka

Upravo to. Ja ima Flat pa me rođak koji je policajac zaamoli da mu skinem par filmova.

I don't give a fu*k
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 20:53 (Vapor).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice