Peticija za online BUG

poruka: 105
|
čitano: 11.894
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Peticija za online BUG
woodgamesfx kaže...

Daj molim te nema topica gdje te nema, u većini njih nubnes nešto i ostanes živ , a ja i ti smo već imali susreta po nekima od njih, ali ti se ne sjecas jer ti klikas i klikas , znaci troll . Sorry ali imaš sve kvalifikacije trolla.

Dobijem li bilo koji karton baš me boli briga...

Ali Bože budale i idiota... Žao mi te je... stvarno...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
woodgamesfx kaže...

Daj molim te nema topica gdje te nema, u većini njih nubnes nešto i ostanes živ , a ja i ti smo već imali susreta po nekima od njih, ali ti se ne sjecas jer ti klikas i klikas , znaci troll . Sorry ali imaš sve kvalifikacije trolla.

Troll , i ne da to samo ja kažem :)
http://www.basketballhoopjam.com
15 godina
woodgamesfx kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...
woodgamesfx kaže...

Troll , i ne da to samo ja kažem :)

ali od tebe prvog ćujemo

i am the night rider im a fuel injected suicide machine
16 godina
neaktivan
U stvari kad bolje razmislim , ja jesam budala i idiot, prasac sa farme i sve tome slično , on nije troll i molim moderarore neka mu ne daju karton isl.
Ljudi uživajte !
17 godina
woodgamesfx kaže...
Canti kaže...

neznam 

meni je bezveze citat casopise na kompu 

nije to to 

Slažem se , tko ipak želi tiskano izdanje neka si ga isprinta.

Mislim opći zaokret u svijetu izdavaštva je pokrenuo Amazon, sada tj. od nedavno i Apple , mislim u kojem dobu živi večina ovog IT foruma ?????? 

a ono, printanje 200-injak stranica nije baš mala stvar. Em košta, moraš napraviti uvez, em nije to isto kao i magazin.

Da uvedu samo online izdanje, sumnjam da bih ga čitao, jer nije to to. Časopic možeš uzeti kamo hoćeš i kad hoćeš, a komp baš nemožeš (ok, možeš da imaš laptop, ali opet nemreš ni njega svuda nositi)... :D

papirnati bug ftw {#}{#}

17 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Ovako cilj i smisao ove peticije je da pošaljemo uredništvu časopisa BUG da otvore online plaćenu verziju BUG-a . Znaći da se sadržaj plaća u vidu pretplate , da se otvori privatni forum za plaćene članove i da se omogući skidanje sadržaja u PDF obliku.

Kupi tiskano izdanje i ne kenjaj.

Dodatna argumentacija nepotrebna.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related
15 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
giga kaže...

opet tiranija bogatih znači da bi mamini i tatini sinovi mogli na taj plačeni forum (dakle forum za odabrane )a vi koji ste jedva uspili starce nagovorit da vam priključe MAX ADSL da bi uopče imali internet , e sad se neko dositija kako čemo stoku sitnog zuba izbacit s foruma a mi koji imamo love če mo uzivat u svom privatnom forumu na kojeg plačamo i preplatu a da je napravit statistiku kladija bi se da više od 80% forumaša nema vlastita primanja znači opet po roditeljima

eto ja mislim ta ta ideja u ovoj situaciji u hr nije baš interesantna možda se s menon nečete složiz ali štočeš to je moje trenutno  mišljenje

Recimo mlađim čitateljima neka ide po povlaštenoj cjeni isl. , ali onda im ograničit djelovanje, kakove koristi ikaome da neki klinjo ili neznalica opovrgava u iznošenju recimo čovjeka koji se nekim poslom bavi već desetljeće ili recimo par godina, a takovih primjera imaš ovdje gomilu ! BOL forum kao BOL forum u sadašnjem obliku neka ostane, ali plaćeni forum zatvorenog tipa za naše jezično područje je više nego potreban, pokrenuo to BUG ili netko treći vidjet čete da to ima smisla. 

znaci, misljenje onoga ko ima vise para vrijedi vise... {#}

I)0/\/7 I_3412/\/ 70 I-I4(I(, I-I4(I( 70 I_3412/\/
16 godina
neaktivan
Peticija za online BUG

Ovako, očito troll-anje je postao oblik komunikacije koji je poželjan, to da sada ne plačaš svoje posjete forumu, grdno se varate, plačate svojim prisustvom i vremenom, zašto pogledajte banner koji se vrti ovdje gore.

Znaći da zaključim raspravu, moj stav je i dalje kakav je i na početku, jer do sada nitko nije dao dovoljno kvalitetan argument da bi me uvjerio u suprotno. 

-da sam spreman platiti informaciju od koje ču imat koristi.

-da nužno ne želim ako baš ne moram komunicirati s ljudima čiji se postovi svode na : kreten, glupo, majmun isl.

-da ako ne moram ne želim bit u društvu patoloških lažljivaca,ljudi iskrivljnih vrijednosti, duševno i mentalno nestabilnih te nezrelih.

17 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

-da nužno ne želim ako baš ne moram komunicirati s ljudima čiji se postovi svode na : kreten, glupo, majmun isl.

-da ako ne moram ne želim bit u društvu patoloških lažljivaca,ljudi iskrivljnih vrijednosti, duševno i mentalno nestabilnih te nezrelih.

Što ti misliš, da ces takav profil ljudi ukloniti ili filtrirati nekakvim zatvorenim premium forumom, da ti na tom tvom imaginarnom premium forumu nitko nece napisati da si debil i poslati te u razna spolovila.

Ne znam zasto se ljudi uopce trude ti nesto objasniti na ove 4 stranice, ocigledno zivis u nekakvom imaginarnom svijetu gdje bi htio da je sve tebi po volji. Strasno.

Postoji jedna krasna recenica koje je vec u svakom "prirucniku forumskih administratora" a glasi otprilike:

Postavi si svoj privatni forum i tamo se druzi s kim ti hoces.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 7:32 (PureEntity).
16 godina
neaktivan
PureEntity kaže...
woodgamesfx kaže...

Što ti misliš, da ces takav profil ljudi ukloniti ili filtrirati nekakvim zatvorenim premium forumom, da ti na tom tvom imaginarnom premium forumu nitko nece napisati da si debil i poslati te u razna spolovila.

Ne znam zasto se ljudi uopce trude ti nesto objasniti na ove 4 stranice, ocigledno zivis u nekakvom imaginarnom svijetu gdje bi htio da je sve tebi po volji. Strasno.

Postoji jedna krasna recenica koje je vec u svakom "prirucniku forumskih administratora" a glasi otprilike:

Postavi si svoj privatni forum i tamo se druzi s kim ti hoces.

A tko ne bi želio da bude po njegovoj volji, očito ne razumiješ nit osnove psihologije ?

Jednostavno, svatko što nešto napiše , piše iz svoje volje i smatra da je to u redu, istao kao ti, ja i bilo tko drugi.

Plaćeno mjesto nije nužno ono što ti misliš, kažem da takove prakse imaš vani i da bi bilo dobro da postoji jedan oblik i za naše govorno područje.  

Sam časopis u digitalnom obliku smatram da bi donio neke novosti, kvalitetnije informacije , ako ništa drugo onda zbog brže mogućnosti plasiranja informacija.

17 godina
woodgamesfx kaže...  

Sam časopis u digitalnom obliku smatram da bi donio neke novosti, kvalitetnije informacije , ako ništa drugo onda zbog brže mogućnosti plasiranja informacija.

istina, meni moj primjerak Buga jos nije stigao na adresu.

E sada dalje... procitati 200 stranica na kompu/tabletu... ne hvala. Oci su mi i ovako shebane, jos im samo treba da ih mucim citanjem sa ekrana. eink screen nije izmisljen jer je nekom bilo dosadno. Cinjenica je da citanje sa vulgaris ekrana nije ugodno i nije prirodno i da zamara puno vise nego citanje sa papira. Ja sve knjige koje kupim preko amazona (ako ih kupim u digitalnom formatu) printam na laser i uvezujem. 

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 7:52 (tnakir).
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
woodgamesfx kaže...  

istina, meni moj primjerak Buga jos nije stigao na adresu.

E sada dalje... procitati 200 stranica na kompu/tabletu... ne hvala. Oci su mi i ovako shebane, jos im samo treba da ih mucim citanjem sa ekrana. eink screen nije izmisljen jer je nekom bilo dosadno. Cinjenica je da citanje sa vulgaris ekrana nije ugodno i nije prirodno i da zamara puno vise nego citanje sa papira. Ja sve knjige koje kupim preko amazona (ako ih kupim u digitalnom formatu) printam na laser i uvezujem. 

Knjige u digitalnom formatu , strukovne, čitam u praksi tako da si na jednom monitoru otvorim knjigu, na drugom programiram , meni je ovakav oblik najbolji, prije sam kako i sam kažeš printao, ali mi se to više ne da, i ne praktično mi je.

17 godina
Peticija za online BUG

BUG bi uz tiskano izdanje trebao izlaziti i u PDF obliku, za recimo 50% cijene (nema troskova tiskanja, distribucije itd..). Također, reklame mogu biti u njemu isto kao u tiskanom izdanju.

Argument da bi to srušilo prodaju tiskanog Buga ne stoji, jer već ionako zadnjih par godina "izlazi" skeniran u pdfu.

Ja bih prvi platio originalnu pdf verziju.

15 godina
Peticija za online BUG

Dakle, količina informacija u tiskanom izdanju je ogromna u usporedbi sa web-om, a onda napravi jednostavnu računicu - pobroji objavljene oglase, zbroji cijenu i tome nadodaj tiražu pa će ti biti jasno da web još uvik nije ni blizu (posebno u HR - koliko ja znam svi portrali su u finoj komi - uključujući Index) . Vani novine zaključavaju web jer oglasnima ne uspijevaju nadomjestit propuštenu zaradu (slijedeći na redu su NY Times, i Daily Telegraph).

Ono što Bug može i trebao bi napravit je izdanje za iPad i Android i to pošteno naplatit - al bilo kakvo ugrožavanje tiskanog izdanja je samoubojstvo. Net ugrožava isključivo dnevne novine, mjesečnici nisi u pitanju ...

17 godina
neaktivan
Peticija za online BUG

pa šta ću čitati dok sam na wc-u....pa neću kompjuter nositi u wc...a i miris novog je tu :D :D skinuo sam i neke brojeve u pdf-u koji su me zanimale ali ni približno nisu dobri ko tiskano izdanje

MMA is not game , MMA is life!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice