OptiTV i RTV pristojba

poruka: 5
|
čitano: 3.650
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
OptiTV i RTV pristojba

Trenutno ne placam RTV pristojbu jer sam naravno normalan i pokušavam da me ova lopovska državna bagra što manje muze. E sad, uzeo bih OptiTV pa me zanima da li moram plačati RTV pristojbu?

Znam da zakonski bih trebao, ali me zanima da li gamad inkasatorska i smijeh od državne televizije ima mogućnost uvida u to da uzimam OptiTV, te da sukladno tome imam prijemnik u kući?

Ima li tko od vas OptiTV, Bnet ili MaxTV a da ne plaća RTV pristojbu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 20:25 (xonox).
17 godina
OptiTV i RTV pristojba

Drzava nema pravo uvida u popis pretplatnika bilo kojeg pruzatelja "internet" ili kabelske tv, tako da te nece naci barem dok se to ne promijeni.

17 godina
Re: OptiTV i RTV pristojba
xonox kaže...

Trenutno ne placam RTV pristojbu jer sam naravno normalan i pokušavam da me ova lopovska državna bagra što manje muze. E sad, uzeo bih OptiTV pa me zanima da li moram plačati RTV pristojbu?

Znam da zakonski bih trebao, ali me zanima da li gamad inkasatorska i smijeh od državne televizije ima mogućnost uvida u to da uzimam OptiTV, te da sukladno tome imam prijemnik u kući?

Ima li tko od vas OptiTV, Bnet ili MaxTV a da ne plaća RTV pristojbu?

Samo si uzmi kaj več misliš, a u slučaju kad dođu i ako uopče dođu ovi lešinari s smotanog HRT-a drž se ovih uputa koje sam dole spomenul.Cool

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/hrt-pretplata-pc-max-tv-wtf/87999.aspx?page=0&jumpto=3433138&sort=asc&view=flat

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
9 godina
neaktivan
OptiTV i RTV pristojba

Kada se iden prijavit na optiTV trazi mi korisnicki ID i lozinku, naravno.. Problem je taj sto korisnicki ID nije onaj s papira, a niti password.. Tako da se nikako ne mogu spojit na optiTV, pise "autorizacija nije moguca".. Kako popraviti taj problem?

9 godina
neaktivan
Re: OptiTV i RTV pristojba
Jesi nazvao i provjerio sa SZK podatke koje su ti dali?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice