Jeste li sigurni da su stvari kakve vidite baš onekve kakvima se prvoga trena cine?
....
Facijalnu su iluziju kreirali Phillippe G.Schyns i Aude Oliva sa škotskog sveucilišta u Glasgowu.
Jeste li sigurni da su stvari kakve vidite baš onekve kakvima se prvoga trena cine?
....
Facijalnu su iluziju kreirali Phillippe G.Schyns i Aude Oliva sa škotskog sveucilišta u Glasgowu.
Lica se zamijene
....
....
....
Treća je dobra.
Mr. Angry je nalijevo, a Ms.Calm nadesno. Ustanete li ovog trena sa svoje udobne fotelje i odmaknete se dva, tri metra od zaslona svog kompjutera dobra je vjerojatnost (ako nemate problema s dioptrijom) da ce se desiti nešto posve neobicno. Facijalnu su iluziju kreirali Phillippe G.Schyns i Aude Oliva sa škotskog sveucilišta u Glasgowu.

Mr. Angry je nalijevo, a Ms.Calm nadesno. Ustanete li ovog trena sa svoje udobne fotelje i odmaknete se dva, tri metra od zaslona svog kompjutera dobra je vjerojatnost (ako nemate problema s dioptrijom) da ce se desiti nešto posve neobicno. Facijalnu su iluziju kreirali Phillippe G.Schyns i Aude Oliva sa škotskog sveucilišta u Glasgowu.

Meni omiljena stranica sa optičkim iluzijama je ova.
ove su dobre
ne kužim ju....di treba gledati?
ne kužim ju....di treba gledati?
ka posaugan dese pivi i po boce pelina i buduca punica mi pari mila majka
Jedna jako zgodna stvar (oprostite mi ako bude dupli post ali ovo nisam htio stavljati zajedno s ostalim) - slika djevojke koja se okreće na jednoj nozi oko svoje osi. Ovo nije optička iluzija ali je blisko - netko kome je više razvijena jedna polutka on će vidjeti da se djevojka okreće u jednu stranu a onaj kome je razvijena druga polutka vidjet će da se okreće u drugu stranu.
Poanta je da se može vidjeti i jedna i druga strana - dakle trebamo se usredotočiti i uposliti onu stranu koja nam je manje razvijena i vidjet ćemo da je moguće da nam se djevojke vrte u obje strane.
Ja sam to uspio postići, čak je moguće toliko uvježbati da sami određujemo stranu vrtnje npr. svakih 5 sec pa je prebacivati s jedne noge na drugu - strašno zabavno! Uživajte!
I od mene par...