Kome nije poznato o cemu se radi - https://hr.wikipedia.org/wiki/Opsesivno-kompulzivni_poreme%C4%87aj
Kako se nosite sa time i kad ste skuzili da ste jedna od tih osoba?Osobno sam to skuzio prije nekih 3-4 godine.Primjeri toga ne mogu mirno spavat ako recimo ne pospremim kucu (stalno mi se vrti u glavi da nesto nije u redu i da nije cisto), brojevi parno-neparno (jacina televizora mora bit na parno), stalno provjeravanje nekih stvari, pomicanje daljinskog da je u ravnini sa nekim drugim predmetom i puno ostalih stvari.Prije sam stvarno imao velikih problema sa time, ali nekak u zadnje vrijeme i ne jer sam se naucio nosit sa time. 

Since the hard kick pioneered the scene, no words are fit to describe how explosive the sound has become. With the force of headbangers and die hard producers, we are now at maximum power.

Since the hard kick pioneered the scene, no words are fit to describe how explosive the sound has become. With the force of headbangers and die hard producers, we are now at maximum power.

, al to mi je u glavi... Jednostavno volim dobru organizaciju i perfekcionist sam u nekim stvarima koje su mi bitne... Također provjeravam 3x jesan nešto ponio sa sobom, zaključao kuću, itd.
, al to mi je u glavi... Jednostavno volim dobru organizaciju i perfekcionist sam u nekim stvarima koje su mi bitne... Također provjeravam 3x jesan nešto ponio sa sobom, zaključao kuću, itd.