ahhahahah samo da vidim reakcije ,ahhahahahahah
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dalmatinac u ZG-u
Nemoguće 
Ništa brate, skupljaj boce i to je to... 246*2= malo manje od 500 boca i imaš za kartu.
Odi na policiju. To je najbolji savjet što možeš dobiti.
jesu te iz zasjede napali ili? :))
Hebote ako je ovo stvarno, onda ne znam šta da kažem... Opljačkaju lika, on ode na forum se jadati umjesto da ode na policiju. Super si!
Ali opet sa druge strane čudno mi je kako netko zna napamet svoj račun (ili ti nisu karticu ukrali) i zašto traži pomoć od nas, a ne od prijatelja, roditelja
Pa jbt zovi mamu,tatu,brata,sestru,prijatelje da ti pošalju tih 250kn.
BTW Karticu od banke ti nisu ukrali ili..
Pa jbt zovi mamu,tatu,brata,sestru,prijatelje da ti pošalju tih 250kn.
BTW Karticu od banke ti nisu ukrali ili..

Ali opet sa druge strane čudno mi je kako netko zna napamet svoj račun (ili ti nisu karticu ukrali) i zašto traži pomoć od nas, a ne od prijatelja, roditelja
vjerojatno su mu ukrali i prijatelje i roditelje
E, ovo je post za anale !BTW koliko vas zna br. tekučeg napamet (ne znam ni ženin mob., a kamoli to) !
Jebi ga kad se zoveš Nesrećko. 
Ja bi prije pitao da se nađe neko samnom u gradu il tak nekaj..Bote ne odmah broj računa XD
Ako je moguce što prije jer se ne snalazim baš u Zagrebu,inace,dalmatinac sam . Hvala još jednom ljudima dobre volje i srca !!!!!!!! :((((((
ovaj post ide u arhivu... sta sve majka ne rodi...
ajde priznaj treba ti za novu graficku 
edit:sad vidim da imas OK grafu :) znaci treba ti za jos jednu pa u crossfire :)
Reci di si da ti pokonim dinamov dres da ti nebude dnohla
Ako je moguce što prije jer se ne snalazim baš u Zagrebu,inace,dalmatinac sam . Hvala još jednom ljudima dobre volje i srca !!!!!!!! :((((((
Nije to ovo caritas .... Pozvoni nekome na vrata i nazovi starce da ti posalju para...
A Zagreb je poznat kao gey grad, pa imas dosta rješenja.... hahahahaha
kakva policija njemu treba postena sljaka, pa da mu od umora ovakva sranja ne padaju na pamet.
kakva policija njemu treba postena sljaka, pa da mu od umora ovakva sranja ne padaju na pamet.
Savjet je najoptimalniji s obzirom na autorov opis situacije - sve ostalo su pretpostavke.
Ako je to istina žao mi te i najbolje ti je sve prijaviti policiji koji će nazvati tvoje doma.
Ali mi sve ovo ima previše nelogičnosti (zašto forum, kako znaš broj računa napamet i kako ćeš pare podići da ti netko i pošalje ako su ti sve ukrali...).
Kažem, oprosti za sumnje ako je to sve istina.
A ako muljaš nisi zaslužio ništa manje od protjerivanja sa foruma.