OLUJA - Dan slobode i pobjede zaključana tema

poruka: 43
|
čitano: 3.747
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: OLUJA - Dan slobode i pobjede
brhgzugfewu kaže...

Da zivimo danas kako su svi zamisljali nakon rata.Znaci sva ta obecanja i ostala

sra*a,svi bi bili sretni i zadovoljni.Ja necu slaviti dan pobjede nego slavim  ljude

koji su bili tamo i skidam im kapu.Jer realno gledano,ta pobjeda je skoro pa uzaludna

kada ne mozes zivjeti ko normalan covjek sa svojom placom, to nije sloboda.Nego nas gaze sve jace i jace.

Glavno da se u Europi razbacuju parama.. i da je svima vani presavršeno, jedino mi imamo problem.

17 godina
OLUJA - Dan slobode i pobjede

Meni su najjači ovi što se sjete na jedan dan, kad vide naslov u novinama, biti domoljubi i veliki Hrvati.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
14 godina
protjeran
FlyBoy kaže...

Meni su najjači ovi što se sjete na jedan dan, kad vide naslov u novinama, biti domoljubi i veliki Hrvati.

Takvi, nažalost, prevladavaju. Isto kao i za presudu Gotovini. 2-3 dana je "kreteni iz Haaga" govor mržnje, nakon toga generali padaju u zaborav do sljedećeg pojavljivanja u novinama ili na TV-u.

“Peace cannot be kept by force; it can only be achieved by understanding.” - Albert Einstein
17 godina

Svim Hrvaticama i Hrvatima u Domovini i inozemstvu od srca čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti! 

Na današnji dan, sjetimo se svih koji su svoju žrtvu ugradili u temelje naše slobode. Sjetimo se svojih očeva, majki, braće, sestara, djedova i baka... Koji su sudjelovali u slavnim bitkama za slobodu na koje moramo biti ponosni, i mi, ali i svi budući naraštaji.

Također, sjetimo se svih hrvatskih branitelja koji su sudjelovali u akcijama koje su prethodile Oluji, a koje su vođene na području Bosne i Hercegovine, bez čije žrtve Oluja ne bi bila provedena. 

Njima u čast, a nama na ponos i vječnu uspomenu! POKOJ VJEČNI DARUJ IM GOSPODINE!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 8:49 (cro_blue).
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

zaboravio si i na tkz VELIKE HRVATINE koji subotom svršavaju na zvukove cece i ostalih kuraba a nedjelju  ujutro trk u crkvu na duhovnu obnovu

:)
15 godina
protjeran

Postoji već tema, ali nema veze.

Sretan svima dan pobjede i domovinske zahvalnosti!!

ZDS!

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
16 godina
protjeran
Random. kaže...

Šteta što je u akciji poginulo mnogo srpskih civila, a da ne kažem koliko ih je izgubilo domove ili moralo napustiti mjesta stanovanja.

A koliko je nasih pogiunlo?!Nije to bit jer civili nisu trebali stradati ali to je u ratu nazalost nemoguce.

Ove hejtere netrebam ni pitat koje su nacionalnosti.

Eh id a.Jedno nikad nisam kuzio.Kako to da se sudi nama koji smo se BRANILI i nismo dirali tudje?! U americi postoji zakon ako netko bez dozvole udje u tvoj posjed ti mozes zapucat na njega! A jos kad on dodje sa vojskom....

Samo sam htio cestiat svim HRVATIMA i HRVATICAMA DAN POBJEDE

CESTITKE SVIM HRVATIMA I HRVATICAMA (A POGTOVO BRANITELJIMA) DAN POBJEDE!!!!!

NEKA SE NIKAD NE ZABORAVI!!!!!

BOG & HRVATI!!!!

Prodajem Origin account!!!Jeftino!!!BF:BC2,FIFA 2011,NFS HOT PURSUIT,DRAGON AGE 2 I JOS MNOGO TOGA!!!!Samo 250 kn (popust za uplate preko paypala) http://img580.imageshack.us/img580/2521/11230275.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 9:14 (Perkan777).
15 godina
protjeran
Perkan777 kaže...
Random. kaže...

Šteta što je u akciji poginulo mnogo srpskih civila, a da ne kažem koliko ih je izgubilo domove ili moralo napustiti mjesta stanovanja.

A koliko je nasih pogiunlo?!Nije to bit jer civili nisu trebali stradati ali to je u ratu nazalost nemoguce.

Ove hejtere netrebam ni pitat koje su nacionalnosti.

Eh id a.Jedno nikad nisam kuzio.Kako to da se sudi nama koji smo se BRANILI i nismo dirali tudje?! U americi postoji zakon ako netko bez dozvole udje u tvoj posjed ti mozes zapucat na njega! A jos kad on dodje sa vojskom....

Samo sam htio cestiat svim HRVATIMA i HRVATICAMA DAN POBJEDE

CESTITKE SVIM HRVATIMA I HRVATICAMA (A POGTOVO BRANITELJIMA) DAN POBJEDE!!!!!

NEKA SE NIKAD NE ZABORAVI!!!!!

BOG & HRVATI!!!!

Točno to, taj hagg treba zapalit kako su glupi, ni neznaju kako je tu bilo, a oni će nama sudit, koji smo branili svoj teritorij, debilana -.-

16 godina
protjeran

Opet neki hejter stisuno dislike gumb.Ova slika to moze najbolje objasnit!

Prodajem Origin account!!!Jeftino!!!BF:BC2,FIFA 2011,NFS HOT PURSUIT,DRAGON AGE 2 I JOS MNOGO TOGA!!!!Samo 250 kn (popust za uplate preko paypala) http://img580.imageshack.us/img580/2521/11230275.
15 godina
protjeran
Perkan777 kaže...

Opet neki hejter stisuno dislike gumb.Ova slika to moze najbolje objasnit!

Nije ranko hejter nego se vjerojatno ne slaže s tobom za ono da nam se nesmije sudit, barem mislim, možda je i hejter, mada sumnjam.

14 godina

TD zato što flejmaš i potičeš na svađu. Ja mislim da ova tema nije tu da se vrjeđa druge i flejma i izaziva, inače će brzo lock vjerovatno.

I čestitke svima.   Posebno svim pripadnicima i herojima sa slike.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
16 godina
neaktivan

Call of Duty : croatian storm :)

:)
14 godina
neaktivan

pogledajte SAD, svi slave Dan nezavisnosti, Dan zahvalnosti ili šta već, a kod nas da nije nigdje pisalo ja bi iskreno zaboravio da je danas veliki dan, žalosno je da je nacija podjeljena pa su neki zahvalni generalima, a neki kažu da su zločinci, negdje sam vidio anketu da ljudi neznaju razliku između 8.listopada i 22.lipnja, forumaš gjurki je spomenuo da nitko osim njega u ulici nema zastave... stvarno žalosno, ali pravu istinu nikad nećemo saznati...

SRETAN DAN POBJEDE !!!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice