Čestitam svima Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 21. obljetnicu vojno-redarstvene akcije Oluja.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
1 dislike? Jel ovo sprski forum? 
zato mi sjebaše bosansku posavinu tuđman i ostali
Ma ne, frende, ovo je ICT forum, nema veze sa nacionalnostima.
A, dao sam palac dolje, jer ne pušim više "domoljublje" koje je pokriće za pljačku naroda.
Žišku?

A, zanima me samo istina, ne dijelim ljude po nekim ljudskim podjelama, nego nastojim uvijek radi sebe samog donijeti objektivan sud.
Nacionalistička prepucavanja, me ne zanimaju, nego činjenice, te mi ne treba ratnik, biskup, pop ili političar govoriti kako neke stvari stoje.

Ma ne, frende, ovo je ICT forum, nema veze sa nacionalnostima.
A, dao sam palac dolje, jer ne pušim više "domoljublje" koje je pokriće za pljačku naroda.
Žišku?

A, zanima me samo istina, ne dijelim ljude po nekim ljudskim podjelama, nego nastojim uvijek radi sebe samog donijeti objektivan sud.
Nacionalistička prepucavanja, me ne zanimaju, nego činjenice, te mi ne treba ratnik, biskup, pop ili političar govoriti kako neke stvari stoje.

Covjek ti cestita nacionalni praznik ti odes u sasvim drugom smjeru.
Veci su problem ljudi ko ti kojima krivi prst smeta a ne on koji sasvim pristojno cestita pobjedu nad agresorom.
Žišku ?
Ovdje nitko nije spomenuo nikakvu mržnju prema ikome.
Ja sam protiv rata i mržnje prema drugim nacionalnostima, ali da se braniteljima i komandi(onim normalnima, jel), treba čestitati, treba.