Oglasnik što napraviti

poruka: 22
|
čitano: 3.233
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Oglasnik što napraviti

Evo ovako imam mali problem.prije dan-2 sam mjenjao samsung s5230 zaključan na t-mobile s garancijom do 25.8 ove godine za LG KF750,i sada me čovjek zove poslao ga je na dekodiranje i dekodirali su mu ga no kada ide ući u imenik mobitel mu se restartira i želi nazad svoj mobitel,a ja sam dao 100% ispravan mobitel(moji roditelji su vidjeli da je ispravan i cijela ekipa) i sad bih ja njemu trebao vratiti njegov LG za neispravan samsung,što da radim?

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
15 godina
Oglasnik što napraviti

Gle , ti si njemu dao ispravan mob i on ga je dekodiranjem pokvario ! Nemoj bit lud da se nazad mjenjas zbog njegove krivice

Music As A Weapon !!
16 godina
moderator
Re: Oglasnik što napraviti

ako je problem nastao tek nakon njegovog dekodiranja ti nemaš više ništa s tim...lijepo ga pozdravi i gotovo...

a on nek ga nosi tamo gdje ga je dao dekodirat i neka isprave svoju grešku

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
Haf932 kaže...

Gle , ti si njemu dao ispravan mob i on ga je dekodiranjem pokvario ! Nemoj bit lud da se nazad mjenjas zbog njegove krivice

To sam i mislio tako,nema šanse da ću mu dat nazad mob,što da mu kažem da napravi? Ja sam mu rekao neka proba preko Samsung PC Suite ažurirat software,sad čekam da mi se javi,ako mu to nepomogne što dalje?

Tip ima bar 120KG i 2m u sebi,uvjek sa sobom vodim nekog starijeg,bili roditelji ili neko od ekipe ko je punoljetan da može potvrdit da je ispravan i da sam ja svoj dio duga ispoštvovao,i tip je mob probao na licu mjesta s mojom t-mobile karticom i sve je radilo.

edit

XXX-man,ja sam mu to rekao no on tvrdi da je tip mu ga otkodirao kako treba.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 12:32 (kruskar).
16 godina
neaktivan
kruskar kaže...

sada me čovjek zove poslao ga je na dekodiranje i dekodirali su mu ga no kada ide ući u imenik mobitel mu se restartira i želi nazad svoj mobitel,a ja sam dao 100% ispravan mobitel 

Ti si dao ispravan mobitel, tako da ti nemaš ništa s tim što je on 'pokvario'

14 godina
protjeran
Oglasnik što napraviti

Ajde nemoj biti naivan, sta ne vidis da te lik vara.

Lagano mu reci nek odnese mob na popraval kod "majstora" koji ga je otkljucavao.

S tim  da je tip vjerovatno neki Pero Bitanga koji vara ljude pa ti hoce uvalit stari strgani mob.

15 godina
Oglasnik što napraviti

Ako ce ti prijetit , odi na policiju !

Music As A Weapon !!
14 godina
mario1990 kaže...
kruskar kaže...

sada me čovjek zove poslao ga je na dekodiranje i dekodirali su mu ga no kada ide ući u imenik mobitel mu se restartira i želi nazad svoj mobitel,a ja sam dao 100% ispravan mobitel 

Ti si dao ispravan mobitel, tako da ti nemaš ništa s tim što je on 'pokvario'

Znam.

Tyberius_Prime kaže...

Ajde nemoj biti naivan, sta ne vidis da te lik vara.

Lagano mu reci nek odnese mob na popraval kod "majstora" koji ga je otkljucavao.

S tim  da je tip vjerovatno neki Pero Bitanga koji vara ljude pa ti hoce uvalit stari strgani mob.

Dao je on meni isto ispravan mob kao i ja njemu svoj.

Haf932 kaže...

Ako ce ti prijetit , odi na policiju !

To se podrazumjeva.

P.S

Mob je na njuškalu prodan.

14 godina
Oglasnik što napraviti

Sad me je zvao,kao nemože ništa preko Samsung PC Suite napraviti,otići će kod tog tipa što mu je dekodirao telefon i vidit će pa će me nazvat.

Žali mi se da je izgubio svoj mobitel(koji vrijedi "600kn")+100kn dekodiranje i takve neke akcije.

14 godina
protjeran
Oglasnik što napraviti

Ma znas sta, imas ljudi koji su glupi ko qurac.

Ja sam prosle godine prodao 2 tjedna star logi g500 jer mi nije pasao.

U medjuvrenu sam preko logitechovog softvera promjenio bocne tipke na S i K jer ih tako bindam u igrama i programima. Tip me zove nakon dva sata da mis ne radi.

Ja mu kazem nek instalira taj softver on kaze da je skinuo sa neta i da mu ne nalazi mis, a ima CD sa firmwareom u kutiji.

Onda kad je instalirao taj s CD-a onda je ocito sve proradilo pa me vise nije zvao.

Neki ljudi su preglupi da bi disali samostalno kamoli koristili neki elektronicki uredjaj.

14 godina
neaktivan
Oglasnik što napraviti
Lijepo ga nazovi i reci mu da je tebi samsung pao u vodu i vise ne radi, skroz se pokvario. Pa ga onda pitaj jel je jos za zamjenu odnosno vracanje, a ako ti stvarno kaze da ga oce nazad onda ga lijepo nasaftaj u morskoj vodi, pusti nek se toća 2-3 dana, pa mu ga daj.
If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 13:00 (Volvox).
18 godina
odjavljen
Oglasnik što napraviti

Nemas se ti vise sta zamarati tim...razmjena je izvrsena ''ispravno za ispravno'' . Zaboravi i nastavi svoj zivot. 

resistance is futile....literally :((
14 godina
Volvox kaže...
Lijepo ga nazovi i reci mu da je tebi samsung pao u vodu i vise ne radi, skroz se pokvario. Pa ga onda pitaj jel je jos za zamjenu odnosno vracanje, a ako ti stvarno kaze da ga oce nazad onda ga lijepo nasaftaj u morskoj vodi, pusti nek se toća 2-3 dana, pa mu ga daj.

Ja sam njemu dao samsunga za lg,taj lg moj stari koristi jer ja imam iPhone i SE Live i Nokiu 5230,bio mi je rekao da mi on vrati samsunga a ja njemu dam nokiu.

18 godina
odjavljen
Oglasnik što napraviti

Kako da ne..i onda ce shebat nokiu..pa ce traziti iPhone...itd..takvi gule gdje god mogu...pokazi mu zube i nek otkaci ...

14 godina
unimatrix001 kaže...

Kako da ne..i onda ce shebat nokiu..pa ce traziti iPhone...itd..takvi gule gdje god mogu...pokazi mu zube i nek otkaci ...

Rekao sam mu da mu je taj tip shebao mobitel,on kaže pa kako? ja mu odgovorio softwerski on meni pa nemoguće,i takve spike,sad kad me opet nazove reći ću mu da je dirao po softweru i da više nema povratka.

15 godina
neaktivan
kruskar kaže...
Volvox kaže...

Ja sam njemu dao samsunga za lg,taj lg moj stari koristi jer ja imam iPhone i SE Live i Nokiu 5230,bio mi je rekao da mi on vrati samsunga a ja njemu dam nokiu.

Pošalji mu mejl, sms, štogod - dao si mu ispravan mobitel, neka eventualne probleme rješava sa dekoderom, na kraj poruke Hvala i zbogom, i nejavljaj mu se više.

14 godina
ba2033 kaže...
kruskar kaže...
Volvox kaže...

Pošalji mu mejl, sms, štogod - dao si mu ispravan mobitel, neka eventualne probleme rješava sa dekoderom, na kraj poruke Hvala i zbogom, i nejavljaj mu se više.

Nevolim preko sms-a i maila to rješavat,draže mi je kad pričamo da ga čujem šta govori,pitao me bio i za iPhone da mu dam,strašno,sad kad me nazove sve ćemo riješiti i gotovo,i bio je počeo muljati da je telefon se isto tako ponašao prije dekodiranja,a telefon je isprobao pred menom i mojom materom i sve radilo i rekao je može i razmjenili se.

14 godina
protjeran
Oglasnik što napraviti

Lik te hoce preyebat, iduci put kad nazove daj caci mob u ruke i nek mu se on javi.

18 godina
odjavljen
Oglasnik što napraviti

To sto je on tehnoloski pitekantrop nije tvoja krivnja...nek zove onoga tko mu je otkljucavao...Otkantaj ga jednom i amen 

14 godina
Tyberius_Prime kaže...

Lik te hoce preyebat, iduci put kad nazove daj caci mob u ruke i nek mu se on javi.

Nedo bog da se on javi,on bi ga tražio po cijelom gradu.

Odhebat ću ga samo čekam da nazove.

14 godina
neaktivan
Oglasnik što napraviti

Zaprijeti mu pravnim postupkom, sasr*t će se.

Tražim starije BUG-ove...na PP...Inače gledam samo nedjeljom u kristalnu kuglu(xxx-man ne radi tada), i vidim vaše komponente :D
14 godina
VALVE kaže...

Zaprijeti mu pravnim postupkom, sasr*t će se.

Vidiš mogao bi,još mi je mater odvjetnica ;)

edit

Zvao me sada ponudio mi je nokia 1662 i samsung GT-S3550 za nokiu,puca na nju izgleda.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 15:59 (kruskar).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice