Odosmo... :) (LHC rasprava)

poruka: 248
|
čitano: 42.799
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Odosmo... :)

Kad napustis ovaj svijet propadom u crnu rupu i stignes u vjecni zivot, sve ce ti biti objasnjeno... Belji se

17 godina
neaktivan
Odosmo... :)

Ja živim u drugačijem svijetu nego vi. Vama će se to dogodit, a meni će sve proći odlično, te će znanstvenici otkriti božansku česticu!Smijeh

Ozbiljno...
17 godina

DA postoji ikakva mogucnost o ugrozenju ljudske vrste nebi to nit radili tolko od mene . ipak mislim da se ovim "super ljudima" tipa bush i ostatak jos zivi tak da..

17 godina
neaktivan

Vidjet ćemo svi za nekih tjedan dana (ako je testiranje još uvijek zakazano za 10. 9.) Neodlučan

Brrrrrrrrr...    koliko god volim da znanost napreduje, malo me plaši što sve tu može krenuti po zlu.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
16 godina
neaktivan

Netko je spominjao 2012.

http://en.wikipedia.org/wiki/Super_Large_Hadron_Collider

"The Super Large Hadron Collider (SLHC) is a proposed upgrade to the Large Hadron Collider to be made around 2012

Smijeh

16 godina
odjavljen

Ma ne vjerujem da će nam doći kraj, bog to ne bi dopustio!Namigiva

Goodbye
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2008 12:04 (Axlus).
17 godina
neaktivan
Nessie kaže...

Netko je spominjao 2012.

http://en.wikipedia.org/wiki/Super_Large_Hadron_Collider

"The Super Large Hadron Collider (SLHC) is a proposed upgrade to the Large Hadron Collider to be made around 2012

Smijeh

Trebalo bi nas više brinuti što je do 10.09.2008 (iduća srijeda) veća vjerojatnost da će neki među nama stradati na cesti od pijanih vozača (ili pijani voziti), neki će imati infarkt miokarda zbog prehrane zasićene masnoćama i ugljikohidratima (te zbog manje kretanja), neki će otkriti da imaju rak, uglavnom zbog pušenja, neki će izvršiti samoubojstvo uslijed mentalnog oboljenja, neki će ići tamo gdje se pije, slušaju cajke i nosi oružje, pa će izazvati kavgu sebi na štetu, neki će biti umorni za volanom i voziti noću, itd.

A poslije iduće srijede, do 2012. sve te šanse x200, pa sad vi vidite čega se više treba plašiti.

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31
17 godina
protjeran

Crna rupa se siri masom i energijom koju sama guta, znaci kad jednom natane, guta sve oko sebe, crvotocina ipak ima jednu manu a to je da se ne siri rapidno, vec postepeno. Malo je vjerovatno da ce doci do smaka svijeta, al do odredenih nepoznatih nuspojava, vidjet cemo vec...

Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan

Ako znanstvena elita nije sigurna tocno sta radi i sta ce sa time otkriti/dobiti glupo je od nas raspravljati sta bi bilo kad bi bilo!

A sta se tice dezurnih paranoika (nebi ja bio toliko paranoican da me stalno ne prate) htio bi posvetiti jedni pjesmu od Monty Python-a:

I'm so Worried

I'm so worried about what's hapenin' today, in the middle east, you know
And I'm worried about the baggage retrieval system they've got at Heathrow
I'm so worried about the fashions today, I don't think they're good for your feet
And I'm so worried about the shows on TV that sometimes they want to repeat

I'm so worried about what's happenin' today, you know
I'm so worried about my hair falling out and the state of the world today
And I'm so worried about bein' so full of doubt about everything, anyway

I'm so worried about modern technology
I'm so worried about all the things that they dump in the sea
I'm so worried about it, worried about it, worried, worried, worried

I'm so worried about everything that can go wrong
I'm so worried about whether people like this song
I'm so worried about this very next verse, it isn't the best that I've got
And I'm so worried about whether I should go on, or whether I should just stop

I'm worried about whether I ought to have stopped
And I'm worried about, it's the sort of thing I ought to know

I'm so worried about whether I should have stopped then
I'm so worried that I'm driving everyone 'round the bend
I'm worried about the baggage retrieval system they've got at Heathrow

17 godina
neaktivan
bestia kaže...

al do odredenih nepoznatih nuspojava, vidjet cemo vec...

Jedina nuspojava je malo više znanja o temeljnim česticama... otud i motivacija da se ulupaju milijarde eura u to, a ne u samouništenje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2008 14:38 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
SOS kaže...

Ja živim u drugačijem svijetu nego vi. Vama će se to dogodit, a meni će sve proći odlično, te će znanstvenici otkriti božansku česticu!Smijeh

Ti si kao otporan na crne rupe. Živiš u drugačijem svijetu jer mi ne vjerujemo Emotu i njegovu bullshitu. Znači da ćemo svi mi pomrijet, a ti ćeš nam se smijat.
Tux Slave kaže...

Nema brige. Na jednu stranu ulazimo na drugu izlazimo.

to je samo teorija.

P.S. ja i još jedan frend smo rekli u školi za to, nikoga nije briga, ne vjeruju, primitivni Zemljani xD. znači u 11:30 je kraj.
Ako ti nešto smrdi, promjeni čarape.
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
Tux Slave kaže...

to je samo teorija.

P.S. ja i još jedan frend smo rekli u školi za to, nikoga nije briga, ne vjeruju, primitivni Zemljani xD. znači u 11:30 je kraj.
 Kakva god bila još uvijek je bolja od pomisli da će nas crna rupa požderati Belji se. Od svega toga neće biti ništa, tipično preuveličavanje.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
Tux Slave kaže...

to je samo teorija.

To ti je bila samo sala. Koga briga hocemo li izaci jer temperature od nekoliko tisuca stupnjeva sve rastvaraju na sastavne dijelove. :)

btw, Skoro sve sto znamo o svemiru su vecinom teorije.
Gentoo user. :')
17 godina
neaktivan

eto ja i frend se dogovorili(pošto to sa CERN-om pratimo već par godina), da ćemo lijepo uzeti bocu Stock 84 i 2 litre kole i lijepo se obliti k`o prasci u nadi da će doći do smaka svijeta :)

a ako ne, e onda ćemo mi dobiti svoj probavni smak svijeta...   kako je netko rekao gore, "Unutra van" ? :)

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."
17 godina
moderator

Ma znanstvenici suradjuju s zlim alienima koji na ovaj nacin zele da otvore prolaz izmedju svjetova da bi dosli u vecem broju i pojeli nas.

Ovako jeftinije prodju, na nas trosak, cijene goriva na njihovom planetu su 200 alienskih dolara po barelu antimaterije pa im se ne isplati.

Eto, da ne razbijate glavu vise sta ce se desiti...

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
17 godina

A imam neki jaki osjećaj da se ništa neće dogoditi. To može značiti dvije stvari: ili će me crna rupa pojesti odmah ili se ništa neće dogoditi.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.04 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
17 godina
neaktivan

ma dajte ljudi pa neće se ništa desiti.. 3 stranice paničarenja :)

i prije su se bavili osjetljivim stvarima samo je ovo pod povećalom od početka jer imaju tunel od 30 km...

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."
17 godina

A kako crna rupa može nestati?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.04 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
17 godina
neaktivan

Just a bunch of new age bullcrap

Intel Core 2TM Duo E4400-2Ghz nVidia 8600GT@701Mhz/1.6Ghz/1Ghz ASUS P5LD2-X 2Gb Crucial Ballistix 19" ASUS WV Western Digital WD2500JS-22NCB1
17 godina

Ako će već poginuti svi neka poginem i ja :D

q9300@3,00/Gigabyte X48-DQ6/ OCZ Reaper DDR2 @ 1066/ASUS 4870/
17 godina
neaktivan
reservoir dog kaže...

ma dajte ljudi pa neće se ništa desiti.. 3 stranice paničarenja :)

i prije su se bavili osjetljivim stvarima samo je ovo pod povećalom od početka jer imaju tunel od 30 km...

Taj tunel postoji jako, jako dugo.
Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
17 godina
neaktivan

A joj, naxeem, što ti radiš sranja iz dosade Osmijeh Šta ti to treba? Nabijaš XP i leveliraš s ovakvim threadovima? Osmijeh Ili radiš neki rad iz sociologije ili antropologije, pa promatraš reakcije ljudi?

17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

I kod mene je ista situacija! Samo sto u mom razredu bas nikog to ne zanima, osim mog bivseg profesora iz fizike koji me za cijelu ovu temu i zainteresirao jos prije godinu dana!
A sad nam jos samo preostaje cekati jer 10.9. u pola 10 je D-Day!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...
A sad nam jos samo preostaje cekati jer 10.9. u pola 10 je D-Day!

Eto, vidiš, naxeem? c-c-c...

17 godina
neaktivan

Pogledajte ovo:

"The collider is currently undergoing commissioning while being cooled down to its final operating temperature of approximately 1.9 K (−271.25 °C). Initial particle beam injections were successfully carried out on 8-11 August, 2008,[2][3] the first attempt to circulate a beam through the entire LHC is scheduled for 10 September 2008,[4] and the first high-energy collisions are planned to take place after the LHC is officially unveiled, on 21 October 2008.[5]"

Prema ovome ce se pravi pokus izvesti tek 21.10.2008.!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Svi znastveni pothvati koji su iskorak u nešto novo su pod budnom paskom vojnih očiju i agenata raznih vrsta,po mom mišljenju , sva ta znastevna djelovanja i otkrivanja
idu u korak s oružanim snagama velesila,tako da  se ne brinem neke "propasti " osim na lokalnoj razini,koja naravno može i nas dotaknuti.Naravno veselim se svakom novom otkriću jer i ona sama pridonose nekom blagostanju...iako se dio tih otkrića dešava i slučajno(pencilin) .CERN je hvale vrijedna institucija i zato  nemam neku bojazan i protivim  se svima koji glume neku "inkviziciju" u 21. stoljeću.Vrijeme je da čovječanstvo napravi malo veći korak ili iskorak...iako možda sve ovo bude pucanj u prazno ali dobar marketinški trik da bi se namaklo malo "love" i publiciteta .....jedino se brinem što je to relativno blizu nas......ali uzbuđenje otkrića i adrenalin nepoznatog
je nešto što krasi prave znanstvenike koji su usput i praktičari a ne samo teoretičari.....

v_maxcpp
17 godina
neaktivan

joj dajte to je jedna velika brija

smak svijeta su prognozirali barem 5-6 puta kroz 90-te p ana dalje prema simo

ak svi nestanemo nestat cu i ja

a do tad se moram priviknut na srednju skolu jer to nije nimalo lakoIzlanuo se

a ak znanstvenici zahebu stvar zahebat cemo i mi njih u raju tak kaj budemo podmetnuli nekaj zbog cega ce ih izbacit iz rajaCool

mene vise zanimaju ove elektrane nuklearne koje su pocele pustat na sve straneViče

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

po ovoj stranici smo prezivili barem 90% najavljenih smakova svjeta!

http://www.bible.ca/pre-date-setters.htm

16 godina
neaktivan
iza.coska kaže...

po ovoj stranici smo prezivili barem 90% najavljenih smakova svjeta!

http://www.bible.ca/pre-date-setters.htm

Jedno je kad neki lik kaze da su ga oteli vanzemaljci i rekli mu da ce ogroman meteor unistit zemlju 2015., a nesto sasvim drugo kad imas akcelerator promjera 30km i radis eksperimente za koji nitko nema pojma sto ce se dogoditi...
17 godina
neaktivan

da, ali posto ti nemas blage veze sta se tamo u tom akceleratoru desava ne mozes odmah prognozirati smak svijeta, to te odma stavlja u kategoriju lika kojem su vanzemaljci rekli da ce se smak svjeta desit.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice