Kad napustis ovaj svijet propadom u crnu rupu i stignes u vjecni zivot, sve ce ti biti objasnjeno...
Odosmo... :) (LHC rasprava)
- poruka: 248
- |
- čitano: 42.799
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Ja živim u drugačijem svijetu nego vi. Vama će se to dogodit, a meni će sve proći odlično, te će znanstvenici otkriti božansku česticu!
DA postoji ikakva mogucnost o ugrozenju ljudske vrste nebi to nit radili tolko od mene . ipak mislim da se ovim "super ljudima" tipa bush i ostatak jos zivi tak da..
Vidjet ćemo svi za nekih tjedan dana (ako je testiranje još uvijek zakazano za 10. 9.)
Brrrrrrrrr... koliko god volim da znanost napreduje, malo me plaši što sve tu može krenuti po zlu.
Netko je spominjao 2012.
http://en.wikipedia.org/wiki/Super_Large_Hadron_Collider
"The Super Large Hadron Collider (SLHC) is a proposed upgrade to the Large Hadron Collider to be made around 2012
Ma ne vjerujem da će nam doći kraj, bog to ne bi dopustio!
Netko je spominjao 2012.
http://en.wikipedia.org/wiki/Super_Large_Hadron_Collider
"The Super Large Hadron Collider (SLHC) is a proposed upgrade to the Large Hadron Collider to be made around 2012
Crna rupa se siri masom i energijom koju sama guta, znaci kad jednom natane, guta sve oko sebe, crvotocina ipak ima jednu manu a to je da se ne siri rapidno, vec postepeno. Malo je vjerovatno da ce doci do smaka svijeta, al do odredenih nepoznatih nuspojava, vidjet cemo vec...
Ako znanstvena elita nije sigurna tocno sta radi i sta ce sa time otkriti/dobiti glupo je od nas raspravljati sta bi bilo kad bi bilo!
A sta se tice dezurnih paranoika (nebi ja bio toliko paranoican da me stalno ne prate) htio bi posvetiti jedni pjesmu od Monty Python-a:
I'm so Worried
I'm so worried about what's hapenin' today, in the middle east, you know
And I'm worried about the baggage retrieval system they've got at Heathrow
I'm so worried about the fashions today, I don't think they're good for your feet
And I'm so worried about the shows on TV that sometimes they want to repeat
I'm so worried about what's happenin' today, you know
I'm so worried about my hair falling out and the state of the world today
And I'm so worried about bein' so full of doubt about everything, anyway
I'm so worried about modern technology
I'm so worried about all the things that they dump in the sea
I'm so worried about it, worried about it, worried, worried, worried
I'm so worried about everything that can go wrong
I'm so worried about whether people like this song
I'm so worried about this very next verse, it isn't the best that I've got
And I'm so worried about whether I should go on, or whether I should just stop
I'm worried about whether I ought to have stopped
And I'm worried about, it's the sort of thing I ought to know
I'm so worried about whether I should have stopped then
I'm so worried that I'm driving everyone 'round the bend
I'm worried about the baggage retrieval system they've got at Heathrow
al do odredenih nepoznatih nuspojava, vidjet cemo vec...
Ja živim u drugačijem svijetu nego vi. Vama će se to dogodit, a meni će sve proći odlično, te će znanstvenici otkriti božansku česticu!

eto ja i frend se dogovorili(pošto to sa CERN-om pratimo već par godina), da ćemo lijepo uzeti bocu Stock 84 i 2 litre kole i lijepo se obliti k`o prasci u nadi da će doći do smaka svijeta :)
a ako ne, e onda ćemo mi dobiti svoj probavni smak svijeta... kako je netko rekao gore, "Unutra van" ? :)
Ma znanstvenici suradjuju s zlim alienima koji na ovaj nacin zele da otvore prolaz izmedju svjetova da bi dosli u vecem broju i pojeli nas.
Ovako jeftinije prodju, na nas trosak, cijene goriva na njihovom planetu su 200 alienskih dolara po barelu antimaterije pa im se ne isplati.
Eto, da ne razbijate glavu vise sta ce se desiti...
A imam neki jaki osjećaj da se ništa neće dogoditi. To može značiti dvije stvari: ili će me crna rupa pojesti odmah ili se ništa neće dogoditi.
ma dajte ljudi pa neće se ništa desiti.. 3 stranice paničarenja :)
i prije su se bavili osjetljivim stvarima samo je ovo pod povećalom od početka jer imaju tunel od 30 km...
A kako crna rupa može nestati?
Just a bunch of new age bullcrap
Ako će već poginuti svi neka poginem i ja :D
ma dajte ljudi pa neće se ništa desiti.. 3 stranice paničarenja :)
i prije su se bavili osjetljivim stvarima samo je ovo pod povećalom od početka jer imaju tunel od 30 km...
A joj, naxeem, što ti radiš sranja iz dosade Šta ti to treba? Nabijaš XP i leveliraš s ovakvim threadovima?
Ili radiš neki rad iz sociologije ili antropologije, pa promatraš reakcije ljudi?
"The collider is currently undergoing commissioning while being cooled down to its final operating temperature of approximately 1.9 K (−271.25 °C). Initial particle beam injections were successfully carried out on 8-11 August, 2008,[2][3] the first attempt to circulate a beam through the entire LHC is scheduled for 10 September 2008,[4] and the first high-energy collisions are planned to take place after the LHC is officially unveiled, on 21 October 2008.[5]"
Prema ovome ce se pravi pokus izvesti tek 21.10.2008.!
Svi znastveni pothvati koji su iskorak u nešto novo su pod budnom paskom vojnih očiju i agenata raznih vrsta,po mom mišljenju , sva ta znastevna djelovanja i otkrivanja
idu u korak s oružanim snagama velesila,tako da se ne brinem neke "propasti " osim na lokalnoj razini,koja naravno može i nas dotaknuti.Naravno veselim se svakom novom otkriću jer i ona sama pridonose nekom blagostanju...iako se dio tih otkrića dešava i slučajno(pencilin) .CERN je hvale vrijedna institucija i zato nemam neku bojazan i protivim se svima koji glume neku "inkviziciju" u 21. stoljeću.Vrijeme je da čovječanstvo napravi malo veći korak ili iskorak...iako možda sve ovo bude pucanj u prazno ali dobar marketinški trik da bi se namaklo malo "love" i publiciteta .....jedino se brinem što je to relativno blizu nas......ali uzbuđenje otkrića i adrenalin nepoznatog
je nešto što krasi prave znanstvenike koji su usput i praktičari a ne samo teoretičari.....
joj dajte to je jedna velika brija
smak svijeta su prognozirali barem 5-6 puta kroz 90-te p ana dalje prema simo
ak svi nestanemo nestat cu i ja
a do tad se moram priviknut na srednju skolu jer to nije nimalo lako
a ak znanstvenici zahebu stvar zahebat cemo i mi njih u raju tak kaj budemo podmetnuli nekaj zbog cega ce ih izbacit iz raja
mene vise zanimaju ove elektrane nuklearne koje su pocele pustat na sve strane
po ovoj stranici smo prezivili barem 90% najavljenih smakova svjeta!
po ovoj stranici smo prezivili barem 90% najavljenih smakova svjeta!
da, ali posto ti nemas blage veze sta se tamo u tom akceleratoru desava ne mozes odmah prognozirati smak svijeta, to te odma stavlja u kategoriju lika kojem su vanzemaljci rekli da ce se smak svjeta desit.