Odosmo... :) (LHC rasprava)

poruka: 248
|
čitano: 42.848
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Odosmo... :)

Ja sam se upravo istusiral, tak da ocekujte trovanje Hrvatskog pucanstva u slijedecih 48 sati...uz exspanziju prema EU u narednih 7 dana...

...moj PTSP je jači od tvog...
17 godina
neaktivan

Nista - imam puno za napravit u 8 dana - da vidimo:

najest se ćevapa ko nikad do sad+luka

overclockat grafu i proc dok ne riknu(allways been a dream of mine)

pridruzite se sa zeljama

Intel Core 2TM Duo E4400-2Ghz nVidia 8600GT@701Mhz/1.6Ghz/1Ghz ASUS P5LD2-X 2Gb Crucial Ballistix 19" ASUS WV Western Digital WD2500JS-22NCB1
17 godina
protjeran
RE: Odosmo... :)
Armor kaže...

Zemlja pad 10. 09. 2008., budite sigurni...

"Geekovi" su preveslali bin ladena za 1 dan i sada su ponosni!

Zato, provedite se sljedećih, i zadnjih 8 dana-jer slijedi-KRAJ!!!

Namigiva

Nadam se da neće biti tako jer bi želio uživati bar tjedan dana nakon mog rođendana!
People that think they know it all annoy those of us that do!
17 godina
neaktivan
Shady kaže...
Nadam se da neće biti tako jer bi želio uživati bar tjedan dana nakon mog rođendana!
 A kak je tek meni. Ja rodendan mozda necu ni docekati :) (13.09)
E4600@2400MHz 1.16V,8600GTS,Seagate 320 GB,2GB DDR2@800MHz 4-4-4-12
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2008 19:51 (Bruno).
17 godina
protjeran
Bruno kaže...
Shady kaže...
 A kak je tek meni. Ja rodendan mozda necu ni docekati :) (13.09)
 Hehe, moja sućut Smijeh
People that think they know it all annoy those of us that do!
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Izgleda da su fizičari naumili otkriti sve tajne ili uništiti svemir. :)

Bilo kako bilo, 10. rujna je prekretnica za znanost...

Ajd mi samo reci kako si uspio navuc ljude na ovdje, a ova moja na istu temu nije navukla nikog? Iznenađen
17 godina
neaktivan
 Da, to je realna mogućnost.. tj.. strašna posljedica :D
Nessie kaže...
naxeem kaže...

Ajd mi samo reci kako si uspio navuc ljude na ovdje, a ova moja na istu temu nije navukla nikog? Iznenađen
 Blagog pojma nemam... nisam ni vidio tu temu. Očito je naslov bio opak.:)
Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
16 godina
neaktivan

Evo vam malo linkova za edukaciju...

Tux Slave kaže...

Ako Hawking-ova radijacija ne postoji onda nece biti nista sta ce moci zaustaviti mini crne rupe. Onda ce malo po malo papati. :)

Evo linkova za neupucene: 

http://en.wikipedia.org/wiki/Hawking_radiation

Ta hawkingova radijaca je full of crap... Nekakve cestice bjeze iz crne rupa? Mozes mislit kako ista moze pobjec tolikoj gravitaciji... Belji se

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2008 20:31 (Nessie).
17 godina
Lovac kaže...

Ovo me podsjeća na Black Messu :)

He He, mene ovo podsjeca na jednu epizodu Eureke gdje su u umjetnim uslovima takodjer pomocu nekog stroja napravili big bang...naravno poslo je po zlu "u seriji" ...
Netko je spomenuo da su ti strucnjaci elita elite, isto kao i u seriji......Smijeh
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
17 godina
neaktivan

Ja ću za kraj pojest puno maxi kinga, kinder pinguina, milchschnittea i monte drinka, zatim ću sve to zaliti svim žestokim pićem koje imam u kući, a čuva se za posebne slučajeve (dok dođu gosti ;). E, da i otići ću se vozit s traktorom ili biciklom po šumi na nitru :)  Ma nisu oni zabadava zaposleni tamo, moraš biti jako pametan ak hoćeš čistit WC dolje. Ne budu to upropastili. A ak budu,

Ako ti nešto smrdi, promjeni čarape.
17 godina
neaktivan

aaaaaahh. save your self. End of the world is comming. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh

Ali ja se ne brinem pišem ovaj post upravo s svemirske postaje koja putuje oko zemlje pa ču ja to sve samo promatrat i smijat se. Btw ja sam organizirao plan za spašavanje, na brodu imam 100 žena i 20 muškaraca i polako će mo na put na mars 10.9. Tamo smo sagradili farme i kućice.

17 godina
neaktivan
brezonja kaže...

aaaaaahh. save your self. End of the world is comming. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh

Ali ja se ne brinem pišem ovaj post upravo s svemirske postaje koja putuje oko zemlje pa ču ja to sve samo promatrat i smijat se. Btw ja sam organizirao plan za spašavanje, na brodu imam 100 žena i 20 muškaraca i polako će mo na put na mars 10.9. Tamo smo sagradili farme i kućice.

Ali neće baš dugo ta svemirska postaja.. koju sekundu nakon Zemlje i ti ćeš u beskonačnost...
Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
 Ma govoriš gluposti, čovjek bi pomislio da je 1.1.2012. kraj svijeta. To nije točno jer je on 21.12.2012. Meni je kod tog slučaja zanimljivo da se na točno taj dan nekakve osi galaksija il šta već križaju, presjecaju, kako god.
  Misliš na planet Nibiru koji će se tada pojaviti u našem sunčevom sustavu i koji bi trebao proći jaaako blizu zemlje? Koliko sam vidio 2/3 ljudi bi trebalo biti izbrisano sa zemlje. 2009. bi NASA trebala potvrditi dali taj planet postoji.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan

A ništa, dođimo na forum 9. rujna u 23:55 i recimo pa pa...Belji seOsmijeh
Ljude hvata paranoja, neće se ništa loše dogodit, nećemo ni osjetiti promjene ako ih uopće i bude.Namigiva

Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.
16 godina
neaktivan

Ne 23:55, nego 10. rujna u 11:30 (9:30 CET). Dogodit ce se svasta... mala crna rupa koja ce polako rasti i sve nas progutati,  a mi cemo moci to samo gledati i necemo moci nista. Postoje predvidjanja da se to nece desiti brzo, nego bi moglo potrajati mjesecima i godinama.

17 godina

Sjetih se da imam rakiju koja je stara kao i ja, hehe, popit ću je 2 minute prije katastrofe. Ako i nebude katastrofe iz CERN-a, vjerujte biti će jedna nova kad rakija počne djelovati

...something diabolic
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Balansiran ti je nastup, a taman sam pomislio "gle, još jednog papka kao i oni sa index.hr koji šire tračeve!"

SVIMA na ovome threadu - trk u knižnicu po knjigu "Božja čestica" Leona Ledermana, nobelovca i bivšeg voditelja najvećih američkih projekata s njihovim najvećim akceleratorom.

Svaka čast onome tko je to već pročitao. Bit će vam jasno koliko smo daleko od otkrivanja famoznog "bozona" i koliko je nemoguće ostvariti doomsday s takvim pokusima.

Bla, bla, bla... žali, bože, struje i vremena koji se potroše na ovakve ispraznosti...

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2008 21:26 (Faerdhur).
17 godina
protjeran
naxeem kaže...
buky kaže...

Ma daj molim te ovo je čista glupost, zar bi hrpa geekova trebala ugroziti 6,677 billiona ljudi. Ovo je po meni čista i besmislena glupost.

LOL? Pa ta hrpa geekova je hrpa nadprosječno pametnih i sposobnih ljudi, a vjerovao ili ne, cijelim svijetom upravlja tek nekoliko ljudi, a nekoliko ih može sravniti Zemlju u prašinu da im padne na pamet.

Horagio kaže...
  Ma govoriš gluposti, čovjek bi pomislio da je 1.1.2012. kraj svijeta. To nije točno jer je on 21.12.2012. Meni je kod tog slučaja zanimljivo da se na točno taj dan nekakve osi galaksija il šta već križaju, presjecaju, kako god.
  Hmm, pa nekih 2 godine će trebat da te male crne rupe postanu velike jedući Zemlju.... :D))
Naxeeme, zar ne vladaju planetom Zemljom bolesnici/sociopati. Gdje su svi ti pozitivni i altruistički nastrojeni znastvenici/geekovi ("you name it") kako vam drago. Pokvareni ljudi vladaju svijetom, ali nisu još toliko bolesni. Želja za vlašću je previše jaka,   a najjača od svega je želja za životom a otuda i ne žele sve pretvoriti u ništavilo, taština je prejaka. Napravite hladnu fuziju, slobodnu energiju. "Ali to bi poremetilo globalnu ekonomiju", e neka. Velika stvar je ovaj potez, NOT. To mi je u rangu sakupljanja prašine sa Mjesećeve površine. Napravite nešto za dobrobit čovjećanstva, a ne igranje u pijesku.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
Balansiran ti je nastup, a taman sam pomislio "gle, još jednog papka kao i oni sa index.hr koji šire tračeve!"

SVIMA na ovome threadu - trk u knižnicu po knjigu "Božja čestica" Leona Ledermana, nobelovca i bivšeg voditelja najvećih američkih projekata s njihovim najvećim akceleratorom.

Svaka čast onome tko je to već pročitao. Bit će vam jasno koliko smo daleko od otkrivanja famoznog "bozona" i koliko je nemoguće ostvariti doomsday s takvim pokusima.

Bla, bla, bla... žali, bože, struje i vremena koji se potroše na ovakve ispraznosti...

Ti fizicari koji pisu te knjige su i radili takve pokuse. Naravno da ne bi pisali u svojim knjigama da je to opasno i da to ne treba raditi... Nemoj biti naivan... Belji se
17 godina

Fuck onda cu prestati traziti posao Iznenađen i idem naizmjence se igrat na kompu i seksat sa curom a moze i u isto vrijemeBelji se

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, Leadtek 7900 GS 256 MB, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
17 godina
neaktivan

Zvuci mi kao scenarij za jeftini americki filmCool

Ali svejedno PANIKA!Namigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan
reservoir dog kaže...

ako ništa, bilo bi dobro da završimo u fallout svijetu :) već odavno imam plan što/kako/gdje :)

ako bude piz.....a,bit će to kombinacija fallout,stalker i half-life sve u jednom!dižem kredu i kupujem exoskeleton(pancirku imam),dragunova i kalaš,pa u lov na anomalije i artefakte!čuo sam da će kod janjevaca bit naj jaći traderi!
INTEL C2D E6600 @3.0,4X1GB KINGMAX 830 MHZ,GAINWARD 8800 GTS 512
17 godina
neaktivan

Svi će umrijet, samo mi GEEKOVI preživit, osnovat novu zajednicu, GEKANA, i igrat se 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, jeb....i WOW, Smijeh

Ma šalim se, ipak kad malo bolje razmislim, ovo će bit totalno sr...nje, znači, ako se to i zaista dogodi, 4 godine patnje, nije to dobro baš da se s tim stvarima zezamo.....kužim ja da znanost nema granica i da je neće nikad imat, ali ovo ugrožava ljudski rod....malo razmislimo o tome, a da ne govorim o, nedajbože, najgoroj stvari koje se može desit, HISTERIJA!!!

17 godina
neaktivan
 Lovac kaže...

Ovo me podsjeća na Black Messu :)

:D morat cemo nabaviti pajsere! :D
17 godina
protjeran

Kakvi problemi i katastrofe. Samo imajte ručnik pri ruci, sve će biti u redu.

Još moram osnovati neku religiju na brzinu, nek se nađe.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2008 0:18 (the_tux).
17 godina
neaktivan

Nema brige. Na jednu stranu ulazimo na drugu izlazimo.

Gentoo user. :')
17 godina
Assassin kaže...

I jos nesto:

Jel zna netko, oce bit u raju BUG za kupit? To me jako brine! Hahahahahahaha...

Hmm... Misliš li da bi Oleg otišao u raj? Mada, sa vedrije strane, misliš li da bi ti otišao u raj? Smijeh A opet, ako pomoću ovoga naprave međudimnzioni portal, možda uspeju otvoriti direktan prolaz do raja? Ili do dimenzije X?!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2008 3:14 (Ivan(4)).
17 godina
protjeran
Tux Slave kaže...

Nema brige. Na jednu stranu ulazimo na drugu izlazimo.

Garbage in, garbage out.
17 godina
neaktivan

Ne vjerujem da će se dogoditi smak svijeta. Taj će eksperiment uveliko objasniti mnogo toga, nekako mi zaigra u srcu kad pomislim na to da ćemo objasniti dosta toga što ne znamo (možda). Kao da ćemo osvijetliti tamnu stranu svemira koju ne poznajemo. Svijet prije vremena.Smijeh

Ozbiljno...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice