Objavljen registar branitelja

poruka: 234
|
čitano: 37.962
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Objavljen registar branitelja
Ige kaže...

Jbt, pa nebi dao nikom bilo kakve povlastice ko nije ranjen ili poginuo, njima bi dao sve, a onaj tko je išao i ništa mu nije bilo nema pravo na neke povlastice i to. A ako imaš PTSP, onda lijepo nema vozačke, nema raspolaganja imovinom, moraš redovito na liječenje i sve. I odmah bi se riješio problem 500 000 branitelja

znaci domobrani su trebali stati na nišan da bi imali neke povlastice..? wtf! Možda je onaj bez itijedne rane ubio više neprijatelja. Razocarao bi puno ljudi tim postupkom...prolio je znoj, bježao od metaka i na kraju ništa jer nije ranjen?!?! ili mrtav!!!

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...

Nije ni rekao da bi netko poput tebe tko NEMA PTSP (tako kažeš) trebao ostati bez vozačke...

Shvaćam ja što je napisao, ali PTSP nije ravna crta. Uzroci nisu kod svih isti pa tako niti posljedice.

I zato ne možeš univerzalno svima oduzeti vozačke.

Npr. jedan moj profesor iz glazbene dobio je simptome ptsp-a onog dana kada je dobio poziv za HV.

Zvuči smiješno, ali čovjek je stvarno bio mjesecima ma ono... ko' oduzet. Jednostavno nije funkcionirao nikako pa čak ni vozio.

S druge strane jedan frend iz postrojbe je prolupao kada mu je pred očima frendu geler odnio pola glave.

Postao zombie doslovno. Danima plakao ko malo dijete.

Ima PTSP dijagnosticiran, ali nikada nije prestao voziti i do dana današnjeg nije imao ili izazvao nikakvu prometnu ili da divlja u prometu.

Pa jel' onda sve tako crno-bijelo?

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)
17 godina
neaktivan

molim vas pomozite mi da se spojim na stranicu pokušavam cijeli dan preko 10 proxy-a, sa niti jednim nisam uspio, oću si nać starog- siguran sam da je na popisu iako nikad nije pričao o ratu sa mnom, išao je jedno vrijeme kod psihijatra pa mislim da ima blaži oblik PTSP-a ili nešta...

naravno ponosan sam na njega, ali ima to i svoju cijenu- lako p***zdi te mu je teško biti smiren, te ne podnosi gužvu( utakmice, koncerti)

fala bogu većinom se uspijeva kontrolirati :)

It's gonna be Legen.......waait.....wait for it....DARY!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 21:47 (SPAWNK4MPER ti mama).
17 godina
neaktivan

Gle, činjenica je da mi ne može netko tvrdit da ima tezi oblik PTSP-a i veslo se vozikat okolo. Ima ljudi sa PTSP-om, naravno ne izrazitim, te ako to ne utječe na njihov život nema ni smisla da ga idu potvrđivat. Dao bih povlastice djeci poginulih branitelja. Ne mislim da netko tko je bio u ratu i nije ranjen niti ima bilo kakve teže psihičke posljedice treba dobiti neke povlastice. A ovo što je hacker rekao ni ne razumijem, na koji ja to način izjednačujem ljude koji su pobjegli sa ljudima koji su se borili u ratu? Treba se riješit lažnih branitelja, i onda će status branitelja značit nešto. A za onog tko je išao u rat da bi sad dobivao povlastice, jedan veliki facepalm D:

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
17 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

molim vas pomozite mi da se spojim na stranicu pokušavam cijeli dan preko 10 proxy-a, sa niti jednim nisam uspio, oću si nać starog- siguran sam da je na popisu iako nikad nije pričao o ratu sa mnom, išao je jedno vrijeme kod psihijatra pa mislim da ima blaži oblik PTSP-a ili nešta...

naravno ponosan sam na njega, ali ima to i svoju cijenu- lako p***zdi te mu je teško biti smiren, te ne podnosi gužvu( utakmice, koncerti)

archer02 kaže...

Evo vam lista pa pikajte dok ne uđete.

meni radi preko http://www.surf-g3.com/

Uglavnom ništa zanimljivo. Moji podaci su točni, a našao sam i zaista čudnih podataka za neke ljude koje poznam.

mah

evo

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina
Ige kaže...

Gle, činjenica je da mi ne može netko tvrdit da ima tezi oblik PTSP-a i veslo se vozikat okolo. Ima ljudi sa PTSP-om, naravno ne izrazitim, te ako to ne utječe na njihov život nema ni smisla da ga idu potvrđivat. Dao bih povlastice djeci poginulih branitelja. Ne mislim da netko tko je bio u ratu i nije ranjen niti ima bilo kakve teže psihičke posljedice treba dobiti neke povlastice. A ovo što je hacker rekao ni ne razumijem, na koji ja to način izjednačujem ljude koji su pobjegli sa ljudima koji su se borili u ratu? Treba se riješit lažnih branitelja, i onda će status branitelja značit nešto. A za onog tko je išao u rat da bi sad dobivao povlastice, jedan veliki facepalm D:

slažem se neka lažni branitelji vrate s kamatama što su dobili,a oni pravi koji su krvarili i puzli po blatu,njima treba dati i više

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Ako smijem pitat gdje je to? ZG ili OS?

mato, to je u zagrebu, heinzlova 98, sjedište krim policije pu zagrebačke. mi iz općine antunovac, ernestinovo i okolnih općina ćemo se organizirati negdje na našem terenu   Izlanuo se

Mato_Ivanovac kaže...

ITKO?

mato, odogovorio sam ti već odavno  Izlanuo se

17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

archer02 kaže...

Evo vam lista pa pikajte dok ne uđete.

meni radi preko http://www.surf-g3.com/

Uglavnom ništa zanimljivo. Moji podaci su točni, a našao sam i zaista čudnih podataka za neke ljude koje poznam.

mah

evo

ma 0 bodova, probo sam evo ukupno 40 tih proxy-a i ništa.

It's gonna be Legen.......waait.....wait for it....DARY!!!
17 godina
neaktivan

sad ni meni nece, a jednostavno je server zagusen valjda

Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina
neaktivan

Idi za mjesec dana kada neće nitko biti na stranici.

16 godina
neaktivan

bla bla

-- Death is nature's way of telling you to slow down. Oscar Wilde
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 22:54 (bilbdonraa).
16 godina

Gledajte pljujte vi po tim ljudima koji maju fake PTSP samo zbog para kolko hočete, ali ti ljudi nisu krivi ništa. Kriv je sustav. Pa ljudi se danas za slamke hvataju, za kruh nemaju. Naravno da ćeš uzet novac koji ti se nudi. Kriv je idiotski sustav u kojem je to sve moguće! Žalosno je da neki bogataši primaju novce zbog moš-mislit PTSP-a, a da ljudi koji su skoro izginuli u ratu ne mogu dobiti ništa. U tom je glavni problem, u sustavu, a ne u ljudima koji se snalaze kako znaju kako bi sebi i svojim potomcima osigurali bolji život. Zato cut the bullshit, ako se po nečemu treba pljuvat, onda je to sustav i njega treba promjeniti.

Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina

ako netko uspije ući neka kopira text i stavi u notepad i stavi download link. i svako ko downloada neka uploada   još par puta da server nepadne jer će biti velika navala za download :)

Molio bih vas da odete na ovu str. tamo možete osvojiti nagrade, a i ukoliko dođete pomažete i meni :D hvala! http://www.e-castig.com/index.php?r=ujAg
16 godina
neaktivan

Ja sam protiv objave Registra branitelja jer je to protuzakonito. Objava Registra posljedica je borbe jednog dijela branitelja koji se pripremaju na neminovna smanjenja ''privilegija''. Pandorina kutija je otvorena i sada nastupa zakon ulice i hajka na vještice. Pitam se što je slijedeće - objava popisa štediša neke banke, imena agenata protuobavještajne agencije ili nešto još ''zanimljivije?'' I što sada? Nakon objave nekompletnog Registra (jer neke ''osjetljive'' postrojbe su po nekom kriteriju pošteđene objavljivanja imena) što bi trebali? Linčem ispravljati nepravdu, vezivati one koje smatramo manje braniteljima za stup srama? Osim što govori o nevjerojatnom moralnom srozavanju društva, ovo će svakako uzrokovati nevjerojatne neugodnosti pojedincima koji su se pouzdavali u dio sigurnosnog sustava koji se smatrao nepovredivim.

One - You lock the target Two - You bait the line Three- You slowly spread the net And four - You catch the man
16 godina

aaa sad stisnem search i traz trazi i odjednom samo site is blcked..... 
ima neko nekaj aktivno

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD /// WEB SITE http://hcgamer.weebly.com/ !!!!!!!!!
16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Evo prek ovog radi.Ja se našao,a bogami nisam se nadao da sam upisan.Ha,pa i nisam ni bio do prije par godina dok nisam išao ponovno na odsluženje jer"nisam upisan" nigdje,a ta pitanja ured za obranu nije odradio.Pa ti ispravi grešku,naravno nemožeš,nego dokaži.I da nisam imao iskaznicu nebi nikad ni dokazao da sam negdje bio.A"dosluživao sam 4 mjeseca dok oni nisu"ispravili"stvari.I na kraju nikom ništa,ostao bez posla,bez ikakvih naknada za to vrijeme...I nemaš baš nekih tu povlastica osim ako nisi invalid,to su sve isprazne priče.Privilegija baš i nije bilo nekih,možda kupovina auta bez carine,to je nekih par tisuća kuna.I to je bilo samo kratko vrijeme,jer dok se pročulo za to,ukinuli su te povlastice.Djeca branitelja imaju pravo na besplatne udžbenike,malo sutra,moraju imati primanja ispod prosjeka od 1700 kn po članu obitelji,tak da niti tu nema povlastica.Upis u neku školu-malo sutra,niti tu nemožeš baš upasti ako nemaš ili vezu ili ocjene kojima možeš dalje.

Što se mene tiče nek objavljuju kaj hoćeju,znam di sam bio i što sam radio,a pitanja koliko branitelja je bilo jel to pola miliona ili više ili manje,kroz 6 godina ratovanja nakupilo se onih koji su se prijavili,koji su mobilisani,koji su poginuli,koje su iz HOSa prebacili u HV iako su i oni trebali biti otpočetka HV itd.Naravno da su tu ubrojani i ljudi koji su bili možda tjedan dana i oni koji su bili do samog kraja.

Za pojedine situacije dosta je i jedan dan pa da oboliš,jer nisu svi rođeni da budu ratnici,niti u takvom okolišu da borave...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

aaa sad stisnem search i traz trazi i odjednom samo site is blcked..... 
ima neko nekaj aktivno

evo ovdje otvara http://www.surf-g3.com/browse.php?u=http%3A%2F%2Fwww.registarbranitelja.com&b=4

17 godina
neaktivan
cgsi kaže...

Ja sam protiv objave Registra branitelja jer je to protuzakonito. Objava Registra posljedica je borbe jednog dijela branitelja koji se pripremaju na neminovna smanjenja ''privilegija''. Pandorina kutija je otvorena i sada nastupa zakon ulice i hajka na vještice. Pitam se što je slijedeće - objava popisa štediša neke banke, imena agenata protuobavještajne agencije ili nešto još ''zanimljivije?'' I što sada? Nakon objave nekompletnog Registra (jer neke ''osjetljive'' postrojbe su po nekom kriteriju pošteđene objavljivanja imena) što bi trebali? Linčem ispravljati nepravdu, vezivati one koje smatramo manje braniteljima za stup srama? Osim što govori o nevjerojatnom moralnom srozavanju društva, ovo će svakako uzrokovati nevjerojatne neugodnosti pojedincima koji su se pouzdavali u dio sigurnosnog sustava koji se smatrao nepovredivim.

Protuzakonito? Pojasni to malo. Ako si se borio za domovinu nebi li ti trebala biti cast da tvoje ime bude objavljeno na mrezi svih mreza. Osim ako si "fake" branitelj i uzivas u tome da drugi rade za tebe.

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan

Direktni pristup stranici nije moguć ni iz BiH tako da nije problem u Hr provajderima.

Čak ne ide ni preko svih proxy servera. Ovaj recimo radi: http://freeproxyaccess.com

15 godina
neaktivan

Zasto biti protiv objave ovoga jer je nezakonito? Pa nisu *ebeni zakoni kraj svijeta i ne znaci da je sve sto je protuzakonito neispravno!!

Po cemu je to lose? Ima li ijedan valjani razlog da se registar ne objavi?

Cijeli zivot gledam ljude koji su ratni invalidi jer su bili u ratu (u ratu, ne negdje gdje se rad mogao vidjeti samo na tv-u, ili radili kao cistacica) kako primaju mizernu mirovinu i nemaju nikakvih prava, a isto tako gledam i one koji su si posilje rata propucali petu i sada jer su ''rodjaci'' dobivaju basnoslovne mirovine, prava i tako dalje.

Takvi i zele da se ovaj registar ne objavi, kao i mnogi drugi iz vladajuce strukture koji su im ljepo sredili papire.

Gadi mi se to.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 12:46 (Dragon23288).
15 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Gledajte pljujte vi po tim ljudima koji maju fake PTSP samo zbog para kolko hočete, ali ti ljudi nisu krivi ništa. Kriv je sustav. Pa ljudi se danas za slamke hvataju, za kruh nemaju. Naravno da ćeš uzet novac koji ti se nudi. Kriv je idiotski sustav u kojem je to sve moguće! Žalosno je da neki bogataši primaju novce zbog moš-mislit PTSP-a, a da ljudi koji su skoro izginuli u ratu ne mogu dobiti ništa. U tom je glavni problem, u sustavu, a ne u ljudima koji se snalaze kako znaju kako bi sebi i svojim potomcima osigurali bolji život. Zato cut the bullshit, ako se po nečemu treba pljuvat, onda je to sustav i njega treba promjeniti.

Nije kriv sustav nego mentalitet, na lopovskom mentalitetu raspada se svaki sustav. Dok god ljudi razmisljaju tako kako ti kazes da je normalno, odnosno - snalazi se kako znas, nece nam biti bolje.

Sebi i potomcima se ne osigurava bolji zivot na ustrb drugih, to nas je i dovelo gdje jesmo.

16 godina
neaktivan

@Lion King

Nije mi čast jer ne živim od prošlosti. Objava popisa ljudi koji su sudjelovali u ratu je državna tajna (to je xyz puta ponovljeno), a objaviti javno bazu podataka je izdaja i kriminalno djelo od koje koristi mogu imati samo neprijatelji. Evo, dokaži koja je sad korist od objave Registra osim što se pokazalo kako postoji gomila beskrajno dokonih ljudi koji se ne bave ničim drugim nego prekapanjem po prošlosti ljudi a koje zapravo ne mogu biti 100% sigurni jesu li to baš oni. Uostalom revizija branitelja nije stvar razjarene internetske rulje poput tebe i nekolicine ostalih uzurpatora internetskog prostora.

One - You lock the target Two - You bait the line Three- You slowly spread the net And four - You catch the man
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 7:17 (cgsi).
16 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
cgsi kaže...

razjarene internetske rulje poput tebe i nekolicine ostalih uzurpatora internetskog prostora.

Cijeli post mi je više nego čudan ali ovo posljednje je naj...srž interneta je slobodni protok informacija, znači ne postoji nešto kao uzrupacija internetskog prostora. 

IBM ( I Blame Microsoft)
16 godina
neaktivan
Dragon23288 kaže...

Zasto biti protiv objave ovoga jer je nezakonito? Pa nisu *ebeni zakoni kraj svijeta i ne znaci da je sve sto je protuzakonito neispravno!!

Po cemu je to lose? Ima li ijedan valjani razlog da se registar ne objavi?

Cijeli zivot gledam ljude koji su ratni invalidi jer su bili u ratu (u ratu, ne u dalmaciji, u Zagrebu, ili radili kao cistacica) kako primaju mizernu mirovinu i nemaju nikakvih prava, a isto tako gledam i one koji su si posilje rata propucali petu i sada jer su ''rodjaci'' dobivaju basnoslovne mirovine, prava i tako dalje.

Takvi i zele da se ovaj registar ne objavi, kao i mnogi drugi iz vladajuce strukture koji su im ljepo sredili papire.

Gadi mi se to.

WTF! jesam li ja to dobro prociotao! Što je sa Kninom koji je u ratu gotovo ostao kao i vukovar...Split! u blizini Splita je puno civila poubijano!...Dubrovnik, Makarska, Imocki, Zadar. Nadam se da sam krivo procitao ili što već ali ako misliš da se u dalmaciji nije ratovalo informiraj se malo!! Znaš li izjavu jednog srpskog generala "sutra ujutro pit cu kavu na Splitskoj rivi" .

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina

A kakav je to uopce registar? Oko cijeg se objavljivanja digla frka. Mene a ni mog brata nema u njemu. A proveo sam u vojsci solidnih 13 godina od 1991 do 2004.

16 godina
neaktivan
Eld kaže...

A kakav je to uopce registar? Oko cijeg se objavljivanja digla frka. Mene a ni mog brata nema u njemu. A proveo sam u vojsci solidnih 13 godina od 1991 do 2004.

valjda si bio u nekoj specijalnoj postrojbi koja nije u evidencijiNamigiva

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 10:00 (seneka).
16 godina
neaktivan
Eld kaže...

ovo je registar branitelja,,ako niste bili u ratu normalno da vas nema, vojska i rat nisu isto..

Apple iPhone 3GS 16GB
17 godina
neaktivan

Ja se slažem daje to protuzakonito i  sve vezano za to ali mislim da je ispravno jer vlada tj HDZ nikad nebi prokazali registar stoga trebalo je reagirat, ja ne vidim problam u tome što se vidi da je netko branio svoju domovinu , da možda su trebali objavit potpuni popis ali vjerojatno nisu bili u mogućnosti

Ukratko trebalo bi potpuno javno objavit čitav registar da se lažni branitelji raskrinkaju ( ionako su krizna vremena , treba štedit državni novac ma koliko nam vlada bila pokvarena )

16 godina
neaktivan
brezonja kaže...

Ukratko trebalo bi potpuno javno objavit čitav registar da se lažni branitelji raskrinkaju ( ionako su krizna vremena , treba štedit državni novac ma koliko nam vlada bila pokvarena )

u načelu da,ali šta onda s tim silnim lažnjacima?
pretvorit ih u socijalu?
stvar je dosta osjetljiva i bojim se nerješiva kao i uostalom revizija pretvorbre i privatizacije,kad bi je napravili i pohapsili sve(danas
ugledne tajkune i poduzetnike) srušili bi državu i onako jadno gospodarstvo (bankrot)..Neodlučan

to su situacije kada nema jednostavnih rješenja a otvaraju se brojna pitanja i dvojbe..

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 10:32 (seneka).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice