Objavljen registar branitelja

poruka: 234
|
čitano: 37.927
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Objavljen registar branitelja

Aha, medalje u kući, a ne na stranici... LOL

Belji se

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan

Evo vam lista pa pikajte dok ne uđete.

meni radi preko http://www.surf-g3.com/

Uglavnom ništa zanimljivo. Moji podaci su točni, a našao sam i zaista čudnih podataka za neke ljude koje poznam.

mah

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 17:28 (archer02).
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
lg-viewty kaže...

Zanimljivo kako malo osoba iz ulice ima, a bas oni kojih nema se hvale da su bili, tj. njihova djeca.

Sve je lijepo i uredno napravljeno, uvjerio sam se po neznam koji put da mi je stari bio od pocetka do kraja Smijeh

I onda sam otisao malo pogledati medalje iz tih ratnih akcija..

Lijepo osjecaj Bogataš

Kakve medalje? :S

ne medalje, neznam kak da se izrazim,,odlicja, to je ta rijec

Apple iPhone 3GS 16GB
16 godina
neaktivan

Evo slike

Registar Registar
Apple iPhone 3GS 16GB
17 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...

Evo slike

zahvali mu se u ime svih...

nije lako bit toliko u ratu i izgubit toliko prijatelja i suboraca...

Svaka mu cast !

potpis :D
16 godina
neaktivan

ponosan sam na njega :)

al neznam gdje su moji dragi susjedi..

Hehe..

Apple iPhone 3GS 16GB
17 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...

Hehe..

oni su u registru preko granice :D

16 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...

Evo slike

Kako mi znamo da je to baš tvoj stari? Možda si upisao drugo ime, pa samo zacrnio?

Belji se

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
lg-viewty kaže...

Evo slike

Kako mi znamo da je to baš tvoj stari? Možda si upisao drugo ime, pa samo zacrnio?

Belji se

Gle, rado ću ti poslat sliku gdje nije zacrnjeno i slikat cu ti odlicja i sta god hoces, nemas frke..

Kako je rat zavrsio, ostao je raditi u vojsci i dan danas je sretan zbog toga..

Apple iPhone 3GS 16GB
17 godina

Huh, trazilica im je prenatrpana...

17 godina
protjeran

Zanimljivo kako se stranici mora pristupati preko proxy-a, drugačije ne ide, a nismo Kina.Smijeh

Zašto su ISP-ovi blokali pristup?

Najbolje bi bilo da se podaci prebace u jedan veliki text file i tako dijeli uokolo bez pretraživačke gnjavaže ili da cijelu bazu daju na skidanje.Smijeh

17 godina
archer02 kaže...

Uglavnom ništa zanimljivo. Moji podaci su točni, a našao sam i zaista čudnih podataka za neke ljude koje poznam.

mah

Pa normalno da su cudni tj lazni frizirani podaci za lovu, ima toga ohoho nek se zna ko u mutnom lovi a oni koji su krvarili po livadama za njih ionak svi znaju.Nevinašce Samo me cudi ova nasa policija i ostali se usjapurili da ce nac ko je postavil to gore. Oni izgleda ko da hodaju po magli jer i ak nađu ko je to gore postavil tj odal podatke kod nas, nece moc skinut s servera nikako. Jer po zakonima tam americkim firma koja daje anonimnu uslugu, ne mora nikom nista dat fucka se njima osim ak se ne radi o necem vrlo ozbiljnom a to ovo siguirno nije sad je gotovo. Kak je i sam vlasnik te firme rekel da ih je Scotland Yard i puno jaci igraci trazili da otkriju pa nisu, a kak misle onda nasi nekaj postic uglavnom srecom ode baba s kolacima.Cool

http://www.index.hr/vijesti/clanak/vlasnik-americkog-servera-za-index-nismo-scotland-yardu-odavali-podatke-necemo-niti-hrvatima-/484795.aspx

15 godina
protjeran
Meni isto nije išlo pa sam isa priko vašeg načina

HVALA
17 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...

Hehe..

oni sad vjerovatno panicare i ne idu na ulice :P

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
neaktivan
rambox kaže...
 Kak je i sam vlasnik te firme rekel da ih je Scotland Yard i puno jaci igraci trazili da otkriju pa nisu, a kak misle onda nasi nekaj postic uglavnom srecom ode baba s kolacima.Cool

http://www.index.hr/vijesti/clanak/vlasnik-americkog-servera-za-index-nismo-scotland-yardu-odavali-podatke-necemo-niti-hrvatima-/484795.aspx

Jedina dobra u USA zakonu :D

16 godina
protjeran
fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
16 godina
neaktivan

Našao sam starog ...nego nije mi jasno kako nisam našao neke moje poznanike tzv. velike Hrvate 

Svaka im ga dala...nek se zna ko je pucao a tko je dilao!

lg-viewty@ skidam kapu tvom starom...i ostalima koju su stvorili ovu državu!!!

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 18:51 (sk8 4 life).
16 godina
neaktivan
archer02 kaže...

mah

Meni isto radi preko surfa-g3.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Moj avatar http://fc03.deviantart.net/fs48/f/2009/178/7/3/Warhammer40k_SouvereignVenture_by_TheFirstAngel.jp
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

Našao sam starog ...nego nije mi jasno kako nisam našao neke moje poznanike tzv. velike Hrvate 

pa ovako... ja imam slicni problem sa rodacima, koji su bili u ratu i imaju priznanja.

Tako da ipak vjerujem da nije u potpunosti objavljen...

A otac mi je pop.... kad je vidio da mu fali jedna cijela tura rata... tj oko 2 godine

16 godina

Samo preko proxy-a ide...

Btw. probajte tražit ove pi*ke iz vlade. Ja tražio Sanadera, Keruma, Bandića i svaki put bude ovakav rezultat:

Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
sk8 4 life kaže...

pa ovako... ja imam slicni problem sa rodacima, koji su bili u ratu i imaju priznanja.

A otac mi je pop.... kad je vidio da mu fali jedna cijela tura rata... tj oko 2 godine

za ove se zna da nisu bili u ratu ali nek se sa sigurnošcu zna tko je gdje bio...što se tice te pogreške oko tvog oca, pa sigurno da ima par propusta i da se sustav još nije usavršio za nekih par mjeseci ovo bi moglo bit ispeglano...

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina
neaktivan
rambox kaže...
archer02 kaže...

mah

Pa normalno da su cudni tj lazni frizirani podaci za lovu, ima toga ohoho nek se zna ko u mutnom lovi a oni koji su krvarili po livadama za njih ionak svi znaju.Nevinašce Samo me cudi ova nasa policija i ostali se usjapurili da ce nac ko je postavil to gore. Oni izgleda ko da hodaju po magli jer i ak nađu ko je to gore postavil tj odal podatke kod nas, nece moc skinut s servera nikako. Jer po zakonima tam americkim firma koja daje anonimnu uslugu, ne mora nikom nista dat fucka se njima osim ak se ne radi o necem vrlo ozbiljnom a to ovo siguirno nije sad je gotovo. Kak je i sam vlasnik te firme rekel da ih je Scotland Yard i puno jaci igraci trazili da otkriju pa nisu, a kak misle onda nasi nekaj postic uglavnom srecom ode baba s kolacima.Cool

To je sve okej, ali od danas više nitko ne priča o poskupljenju nafte, plina, struje, haraču, raznim aferama, borbi protiv korupcije i kriminala...

Ova ekipa koja se okoristila i dalje koristi povlastice neće tako brzo bez njih ostati. Razni stogodišnjaci koji misle da još mogu pridonositi društvu (moš' misliti)

i hrpe tatinih sinova( novih mladih uspješnih ljudi sa osmogodišnjom školom i velikim odmorom u srednjoj) sada će naći za sebe višegodišnji posao istraživanja

razne dokumentacije i utvrđivanja činjenica, koja radnja će odnijeti ovoj državi još nekoliko milijardi eura jer oni trebaju vozila, urede, opremu...

Ovaj index obilazim odavno, ali danas sam za vraga malo bacio pogled i na njih. I opet ništa pametno od njih.

Počeli secirati Thompsona, braniteljske povlastice i za šlag pozivaju narod pred Hainzelovu. E, da ... napisali i uputu kako doći do stranice (hakeraja li majko mila)

Ono sa pregledom braniteljskih povlastica je posebno podmukli dio. Svatko sam imalo svoga mišljenja tu može pročitati da je zakon pisan u dobroj namjeri dok na index-ov način

ispada da pola milje ljudi živi ko' bubreg u loju zahvaljujući tom zakonu. Što je daleko od istine. Ali... sutra će me već na poslu dežurni mrzitelji prozivati da sam krpelj na koži ove države.

Nema veze... zabavljaj se narode.

Penzići...pazite se. Kada završi ova saga, farma, reklame za inox posuđe... možda ste vi slijedeći na redu... jer pohlepne sitne kapitalističke duše ne miruju.

17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
sk8 4 life kaže...

Ako je taj dio možda bio pripadnik MUP-a onda fali.

Niti meni tog dijela nema, ali ostalo je uredno zavedeno.

16 godina
neaktivan

isuse kako se Baka Slavica naratila...pobila je ona srba...ih!

Registar Bake slavice Registar Bake slavice
Nemožeš se zajeb. za Bakom!!! Nemožeš se zajeb. za Bakom!!!
16 godina
neaktivan

Jel postoji način da se skine cijela baza podataka odjednom?

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
17 godina
neaktivan

@archer naravno da svih zanima nesto sto bi trebao biti javni dokument i oko kojeg bi se trebalo sve saznati. Sad kad se saznalo (pa i na ovaj nacin) bit ce EU pritisak na objavu pravog...

Pa i kad poskupi nafrta dode gotovac, koga uopce briga za 10 lipa poskupljenja kad ti mlijeko dignu 60 lipa a ti ni ne skontas jer nitko ne pise o tome...

17 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

nazalost ne

16 godina
neaktivan
17 godina
andy0101 kaže...

A preko cega skidate ?

16 godina
protjeran

Ako smijem pitat gdje je to? ZG ili OS?

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice