Objavljen registar branitelja

poruka: 234
|
čitano: 38.044
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Objavljen registar branitelja
Mato_Ivanovac kaže...

Moji roditelji su isto branili hebemu dajte da nađem još starog u registru pa da i njega sejvam staru sam sejvo no još starog i to ti to nego oče li mi šta murija napravit?

Kako to misliš? Šta su ti se već neki lažnjaci počeli prijetit? EJ MOMAK nema straha među braniteljima

IBM ( I Blame Microsoft)
16 godina
protjeran

Ja mislim da bi ova tema mogla pod sticki! Još da nađem strica matu (dobio sam po njemu ime jer je on u ratu poginio)!

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
16 godina
odjavljen
DamageHigh kaže...

LoL, kaj ti misliš da je ovo nešto nelegalno? Šta bi ti napravili..:P

Ako nije ilegalno, onda je barem upitno moralno. Inaće podržavam objavu registra branitelja, ali objavljivanje na divljem zapadu (i doslovno i slikovito) ne podržavam. Jedini podatci koji trebaju biti objavljeni su oni službeni. Ne mogu trenutno otvoriti pretragu, pa ne znam koji su sve osobni podatci objavljeni, neke podatke ipak treba zaštititi. Uz to još nitko ne jamči da su podatci ispravni, pa postoji mogučnost da se na popisu našla osoba koja zapravo nije na službenom popisu, što bi moglo biti jako nezgodno.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
16 godina
protjeran

Ajmo ovako neka onaj da prst gore tko podržava Registar a onaj tko nepodržava Registar neka da prst dolje! ja osobno podržavam,i uspio sam naći strica!

17 godina
neaktivan

nego.. ako tko zna kako hackat stranicu, naime piše da sam od 11.10 1991. do..(malo se bojim) pa bih izmijenio ono 1991 u recimo, 1994, da se prilagodim malo......

IBM ( I Blame Microsoft)
17 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
DamageHigh kaže...

LoL, kaj ti misliš da je ovo nešto nelegalno? Šta bi ti napravili..:P

Ako nije ilegalno, onda je barem upitno moralno. Inaće podržavam objavu registra branitelja, ali objavljivanje na divljem zapadu (i doslovno i slikovito) ne podržavam. Jedini podatci koji trebaju biti objavljeni su oni službeni. Ne mogu trenutno otvoriti pretragu, pa ne znam koji su sve osobni podatci objavljeni, neke podatke ipak treba zaštititi. Uz to još nitko ne jamči da su podatci ispravni, pa postoji mogučnost da se na popisu našla osoba koja zapravo nije na službenom popisu, što bi moglo biti jako nezgodno.

e zato bi trebalo NAŠE ministarstvo objaviti TOČNU stvar. Valjda će ih ovo pogurat. Ali se ne slažem da neke podatke treba zaštititi. Treba omogućiti a tko se osjeti povrijeđenim nek obrazloži zašto putem suda

IBM ( I Blame Microsoft)
17 godina

Drago mi je da je registar objavljen. Makar je i ovako nepotpun, ipak će rasvijetliti istinu o mnogim pojedincima koji su boravlili na prvoj crti u Stuttgartu, Frankfurtu, Berlinu...

Usput, evo screenshot kako to izgleda nakon što se pristupi traženom podatku.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 23:45 (cro_blue).
16 godina
protjeran
cro_blue kaže...

Drago mi je da je registar objavljen. Makar je i ovako nepotpun, ipak će rasvijetliti istinu o mnogim pojedincima koji su boravlili na prvoj crti u Stuttgartu, Frankfurtu, Berlinu...

Kuži se malo ti si editiro sliku ime maknio a pogledaj gore di je tražen pojam xDD vidi se ime de mi reci program s kojim si to editiro! Please!

P.S Vidim maknuo si ime!

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 23:46 (Mato_Ivanovac).
17 godina
Mato_Ivanovac kaže...
cro_blue kaže...

Kuži se malo ti si editiro sliku ime maknio a pogledaj gore di je tražen pojam xDD vidi se ime de mi reci program s kojim si to editiro! Please!

P.S Vidim maknuo si ime!

Nisam isprva primjetio da je ostalo ime pa sam naknadno intervenirao. Namigiva  Svejedno, da je i otkriven identitet čovjeka, on se ne bi imao za što stidjeti!

Editirano je u GIMP-u... Onako, na brzinu, samo da prekrije ime i prezime.  Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 23:48 (cro_blue).
16 godina
protjeran

Evo kako izgleda mjesto gdje upisujete ime kada idete tražiti neku osobu

16 godina
odjavljen
micho0305 kaže...

e zato bi trebalo NAŠE ministarstvo objaviti TOČNU stvar. Valjda će ih ovo pogurat. Ali se ne slažem da neke podatke treba zaštititi. Treba omogućiti a tko se osjeti povrijeđenim nek obrazloži zašto putem suda

Problem je što ovaj potpis nije konačan, nije nužno ni točan. Uz to ima više ljudi istog imena i prezimena, pa ako je netko na popisu, a nije bio u vojsci uvijek može reći da mu je to imenjak. S druge strane, JMBG su izbacili jer se iz njega vidi mjesto i datum rođenja, pa objava tih podataka ne bi bila korektna.

16 godina
protjeran

Evo od mog starog kako izgleda bome je on bio na dosta lokacija....ime neću reč a i da kažem nakon ovoga di je sve bio šta će se stidjeti?

16 godina
neaktivan

Zanimljivo no ne previše korisno. Oni kojih nema na popisu reći će da nisu u onih 90% objavljenih zbog tajnosti nekih podataka, a što je još bitnije neće kuharice i čistačice izgubiti mirovine. Dakle, sve po starom.

@cro_blue - po pretrazi brigade lako sam došao do imena osobe tako da nema previše smisla zamućivati ime.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
17 godina
neaktivan
Random. kaže...

Zanimljivo no ne previše korisno. Oni kojih nema na popisu reći će da nisu u onih 90% objavljenih zbog tajnosti nekih podataka, a što je još bitnije neće kuharice i čistačice izgubiti mirovine. Dakle, sve po starom.

ali barem ce oni koji su bili na fronti otkriti one koji nisu bili a tamo se svrstavaju. barem nesto.

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 3:57 (AA-d00d).
16 godina
neaktivan

..sve pohvale hakerima,bilo je i vrijeme da se objelodani ta "strogo čuvana tajna"..
vidim da im se naveliko prijeti zatvorom i drakonskim kaznama,za mene su heroji..
 viva la liberte!

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 9:57 (seneka).
16 godina
protjeran

Evo noćas oko 2 ujutro išo probat iz kojeg če puta uč i sve to ono iz prvog puta samo sam trebo 30 sekundi više saćekat nego inače i radilo je sve,jeli moguće da se upadne u to serversko računalo što drži taj registar i da se taj registar kopira na jedno drugo računalo i da se otvori neka stranica (free hosting) i da se tamo sve stavi to? i onda kada bi god zatvorili stranicu uvjek se može otvoriti a ako bi policija pak tražila hdd nema hdd-a samo ga izbaciš iz pc-a i to ti to!

16 godina
protjeran

Evo gledam sad na max tv-u 24 sata (br 7) kažu da je stranica srušena ma malo qurca je srušena eno radi kako treba!

16 godina
odjavljen
Mato_Ivanovac kaže...

Evo gledam sad na max tv-u 24 sata (br 7) kažu da je stranica srušena ma malo qurca je srušena eno radi kako treba!

1.) Bila je srušena, a sad joj je otežan pristupa. I jedno i drugo je bilo zbog velikog broja posjeta, a ne nekakav hakerski napad.

2.) Koristi "Uredi", samo u ovoj temi imaš na nekoliko mjesta nanizane postove za redom.

Edit: Malo sam prosurfao po netu. Svi sve znaju o objavljenom popisu, pa tako u ministarstvu znaju da se radi o radnim podatcima koji su samo dio podataka koji su korišteni prilikom stvaranja registra. Kako oni znaju koji su podatci objavljeni kad treba puno strpljenja, živaca i sreće za napraviti 1-2 pretrage, osim ako oni nisu sami pustili podatke u javnost ili ako njima stranica normalno radi, a nama je blokiraju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 9:58 (MrBlc).
17 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

1.) Bila je srušena, a sad joj je otežan pristupa. I jedno i drugo je bilo zbog velikog broja posjeta, a ne nekakav hakerski napad.

2.) Koristi "Uredi", samo u ovoj temi imaš na nekoliko mjesta nanizane postove za redom.

Edit: Malo sam prosurfao po netu. Svi sve znaju o objavljenom popisu, pa tako u ministarstvu znaju da se radi o radnim podatcima koji su samo dio podataka koji su korišteni prilikom stvaranja registra. Kako oni znaju koji su podatci objavljeni kad treba puno strpljenja, živaca i sreće za napraviti 1-2 pretrage, osim ako oni nisu sami pustili podatke u javnost ili ako njima stranica normalno radi, a nama je blokiraju.

Jel istina da su nasi provideri blokirali pristup stranici?

jer se preko proxya moze, ali i tada pada... :D zbog posjete... ali citam na Indexu da je provider zabranio pristup situ

potpis :D
15 godina
neaktivan

zašto i preko proxya ne mogu ući u registar izbaci mi
The requested resource could not be loaded. libcurl returned the error:
couldn't connect to host

EDIT: evo ušao sam preko nekog drugog proxya

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 16:17 (cola777).
17 godina
neaktivan

kako ući?

15 godina
neaktivan

Cini se da je blokirano. Ni meni vise ne ulazi, u 3 ujutro mi je sve radilo.

17 godina
neaktivan

e da je neki torent ka nek se slikaju sa blokiranjem informacijaCool

16 godina
neaktivan

Kako ući?

Kako to ide preko proxya?

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan

evo ja preko ovoga proxy idem i mogu gledati registar
http://newipnow.com/

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 17:02 (cola777).
17 godina
neaktivan

nemore rodjak aj neki drugi način

16 godina
neaktivan

Zanimljivo kako malo osoba iz ulice ima, a bas oni kojih nema se hvale da su bili, tj. njihova djeca.

Sve je lijepo i uredno napravljeno, uvjerio sam se po neznam koji put da mi je stari bio od pocetka do kraja Smijeh

I onda sam otisao malo pogledati medalje iz tih ratnih akcija..

Lijepo osjecaj Bogataš

Apple iPhone 3GS 16GB
17 godina
neaktivan

pristupa preko ovog newip-a

idemo se malo zekat po stranici a ovi neke se muče s blokiranjem

Internet rules

cool cool
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 17:57 (Pehist).
16 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...

Zanimljivo kako malo osoba iz ulice ima, a bas oni kojih nema se hvale da su bili, tj. njihova djeca.

Sve je lijepo i uredno napravljeno, uvjerio sam se po neznam koji put da mi je stari bio od pocetka do kraja Smijeh

I onda sam otisao malo pogledati medalje iz tih ratnih akcija..

Lijepo osjecaj Bogataš

Kakve medalje? :S

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan

hehe Namigiva

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice