pa evo jedan bukvalan primjer..
baci kamen sa npr 20m visine, i zbog kinetike ćeš dobit svašta.. od odbijanja krhotina do topline i ostalog.. isto tako, opali nekom šamar.. ista stvar
pa evo jedan bukvalan primjer..
baci kamen sa npr 20m visine, i zbog kinetike ćeš dobit svašta.. od odbijanja krhotina do topline i ostalog.. isto tako, opali nekom šamar.. ista stvar
ima gore više i link na hr
Imamo. U malim kolicinama. Ali doista malim kolicinama :)
Hahahaha! Nevjerojatno je da neki ljudi jos i dan danas vjeruju u Gellerove madjionicarske trikove - Gellera je kao najobicnijeg prevaranta odavno razotkrio James Randi. Razlika izmedju madjionicara i prevaranta je ta da madjionicar ne tvrdi da zaista umom savija zlicu.
Par atoma koji jako brzo nestanu nakon što ih stvorimo.
u acceleratorima
Ne nestanu tako brzo. Moze ih se izolirati magnetnim poljem (barem mislim).
Svemir je oko nas :)
Mozemo svi puhati prema njemu i otpuhat ga na mars.
možemo reci svim kinezima da skoce u isto vrijeme i promjene putanju Zemlje
Poslati Brucea Willisa i Stevea Buscemija.
Poslati Brucea Willisa i Stevea Buscemija.
Ili chucka norrisa?
A kad je vec netko spomenuo rupu. Izbusimo rupu kroz zemlju, asteroid prodje kroz zemlju, nakon sto asteroid prodje, mi rupu zatrpamo i to je to.
o.O U tom slucaju Chuck Norris leti shuttlom prema njemu.
(citaj medju redovima: nema nam spasa :)... zasad :) )
O tome sam gledao na telki..Npr. nekakav asteroid ide prema Zemlji.Pošalje se svemirska letjelica koja bi kružila oko njega te ga s magnetnim silama odvuče s putanje na Zemlju.Dakle,uništenje bi samo pogoršalo stvar te raspršilo jedan veliki asteroid u tisuće malih komadića.
A neznam nekakva gravitacijska sila ubiti,zeznul sam se .Zaboravio sam već.A neznam baš za rakete...jer kad jedna eksplodira,sve će(te manje)eksplodirati.Tako da opet dobiješ kišu meteora.
O tome sam gledao na telki..Npr. nekakav asteroid ide prema Zemlji.Pošalje se svemirska letjelica koja bi kružila oko njega te ga s magnetnim silama odvuče s putanje na Zemlju.Dakle,uništenje bi samo pogoršalo stvar te raspršilo jedan veliki asteroid u tisuće malih komadića.
lol šta može mala letjelica sa šroteks zastarjelim pogonom sa teoretskim uređajem asteroidu OMFG
Zovi enterprise - D, vučna zraka čuda radi, a phaser "set to kill" još veća!!!
4. kozmička brzina?
ili nam je elijeni vraćaju s porukom ..
Jos kada bi ljudi znali razliku izmedju meteora, kometa i asteroida :)