Pozz.
Naima imam novu kocu kaja je s sklopu ove stare.
Znaci samo se nastavlja.
I sad kako sam si uzeo maxtv, treba mi ruter.
I imam uticnice i one cijevi kroz koje kablovi prolaze.
I sad kako da to naprav?
Koji mi kablovi trebaju.
Hvala i LP
Pozz.
Naima imam novu kocu kaja je s sklopu ove stare.
Znaci samo se nastavlja.
I sad kako sam si uzeo maxtv, treba mi ruter.
I imam uticnice i one cijevi kroz koje kablovi prolaze.
I sad kako da to naprav?
Koji mi kablovi trebaju.
Hvala i LP
Gdje ti je telefonski prikljucak (stara ili nova kuca?) i koliko imas metara do modema tj. kako si ti to zamislio spojit?
Gdje ti je telefonski prikljucak (stara ili nova kuca?) i koliko imas metara do modema tj. kako si ti to zamislio spojit?
Trenutno mi je tel.prikljucak u staroj kući.
Mislio sam prebaciti telefon ili kako vec u novi.
Tj da imam telefon u novoj kući.
Ima nekih 8 metara
Po meni najlakse je da od uticnice do splittera uzmes kabel od 10 metara i provuces ga kroz te cijevi pa onda iz splittera dalje klasično spojiš modem i telefon (maxtv iz modema)... malo samo glupo napisao ali je jednostavno
Po meni najlakse je da od uticnice do splittera uzmes kabel od 10 metara i provuces ga kroz te cijevi pa onda iz splittera dalje klasično spojiš modem i telefon (maxtv iz modema)... malo samo glupo napisao ali je jednostavno
Nisi ti mene skužio.
Cijevu su gore na tavanu od nove kuće kroz koje stavis kabal i prikopcas u uticnicu(skines ju i spojis kablove) http://www.euroimporter.hr/immagini/2010991.jpg
A meni je prikljucen teleforn na staru kuću.
Znaći ja hoci "premjestiti" telefon u novu kuću.
Tj.Ja trebam dovesti tel liniju pod krov nove kuće
imam sličan problem kao i IMVK. Uskoro planiram uvesti telefon i internet u kuću ali stvar je u tome što je kuća stara nekih 30 godina a pri izgradnji nije stavljanja telefonska utičnica niti je kuća uopće imala telefon sve ove godine. Radi se o visokoj prizemnici i pretpostavljam da će mi staviti tu "kutiju" ispod krova na pročelje kuće. E sad, kako i sa čime je najbolje staviti izolaciju koja će ići do telefonske utičnice u zidu? Morat ću bušiti i i zid gdje će ići utičnica...