Ljudi,laku noć!
Za nespavalice (22h - 06h)
- poruka: 116.250
- |
- čitano: 9.670.628
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo da se ulogiram nakratko.Postao sam slike nove u temi kao i što sam obećao,pronašao sam izlaz pa ako još nekom bude koristilo ja sretan.Ako Fake naiđe nek si pogleda rekao je da je on jako zainteresiran.Nebum dugo,nemrem baš sjediti,primio me kičmitis,a možda je to od ove terapije...
Sad bi svi sve na pladnju
Evo samo da vam kažem.
Jučer je umro J.D.Salinger-pisac Lovca u žitu,meni najbolje knjige ikada R.I.P
da meni je ta lektira predobra bila, jedina koju sam od a do ž procita
a 91 godina dobro je to, jucer je moj rod umra bice 50-60 godina, prije 2 tjedna ga vidija sve 5, a u 3 dana bolest i juce umra
Čak ja koji nisam neki ljubitelj knjiga,ovo me djelo zadivilo.Moja sućut za tvoj rod
Da da tako i mene. A hvala iako nije bia neki blizi rod, ali ove godine 2009/2010 je umrlo bas masu ljudi koje san zna, i iz uze obitelji tako da mi vise ni najmanje nije stalo.
Dobra večer ljudi. Ste živi?
Vidim da je Zed skoro ko Jeremija
Ljudi,laku noć!
kud ovako rano?
Dobra večer ljudi. Ste živi?
Vidim da je Zed skoro ko Jeremija
Ma nije,svake godine bar dvaput idem na terapiju za kičmu.Svake godine sve više osjećam promjene vremena.To je od mladih dana:jednu vreću cementa pod jednu ruku,drugu vreću pod drugu,e i sad mi reci kud to treba.Al danas i onu jednu više nebi nosio sam...
Odoh ja pomalo,laku noć spameri...
Koji je datum danas?
Koji je datum danas?
28.01.2009
Ajde ljudi idem ja u krpe.
Sutra moram u 6 h se probuditi radi vas smrtnika da vam otvorim vrata birtije.
Vrag vam i birtiju odnio...
A to znači da...?
A to znači da...?
je danas četvratk
Ne
daj hint!
Ne
pa traje nagradna igra... to sam znao kad si pitao koji je datum
A to znaci da bi danas mozda trebao izaci novi Bug?
aaaa šteta :(
A već sam mislio napisat što je
A već sam mislio napisat što je
dobro ali sutra je i gotova nagradna igra za HTC
Hehe, ma i ja gledam, čudno mi kako nema na stranici nigdje nikakvih naznaka o novom Bugu. Znam da treba izaci ovih dana.
A nagrada je dvogodišnja pretplata na BUG, Mrežu i Enter te moderatorski status na forumu i naravno privilegija da može ući u birc kad god poželi te ima imunitet na kartone
Oh, super nagrade me snasle :) Samo sto bih u ovom trenutku najvise htio B:BC 2 Beta Key :)
@prison,doci ce novi keyevi ubrzo ;)
Nagrade će kasnije potvrdit ne, Miro nego Aron, direktor Bug d.o.o.
Mitsuoka nisam znao da je već sutra izvlačenje 'Heroj ili Mag'
Ok, dosta spama, idem ja, sutra/danas imam ispit iz kemije (bakar, aluminij, željezo)
(-.-)Zzz...
jel ima koga? evo ja upravo sad završio kampanju u cod mw2