zašto???
Ponekad sam mislio da sam SZK i cim se pojavim udaraju pitanjima. Pogledaj ovo na slici. Nije ko u XP-u ili Visti na vrhu ekrana ali bolje ista nego nista.
Tak je i meni prije 2mj bilo na xfire-u, zapoludit na msn-u se jos dalo durat.
zašto???
Ponekad sam mislio da sam SZK i cim se pojavim udaraju pitanjima. Pogledaj ovo na slici. Nije ko u XP-u ili Visti na vrhu ekrana ali bolje ista nego nista.
Tak je i meni prije 2mj bilo na xfire-u, zapoludit na msn-u se jos dalo durat.
ja vas pozdravljam sve... laku noć!
ja vas pozdravljam sve... laku noć!
a ja vam svima želim dobru večer,da vidim koliko ću thumbupova dobit..
edit:samo dobri duh fićo..
edit2:borg i ivo,dobro je..
Slabo se spama, a i na msn-u je tišina
EDIT: zar stvarno nema nikoga ????
EDITNo2: ja idem spavat kad je dosadno, laku noć svima
Sinja san da je neki pisao prije vremena, i to totalni offtopic ( ako se u nespavalicama opće može u offtopic ), sada je sezona otvorena stoga dobra večer svima!
Sinja san da je neki pisao prije vremena, i to totalni offtopic ( ako se u nespavalicama opće može u offtopic ), sada je sezona otvorena stoga dobra večer svima!
Rekao ti je cappy
Otkud ti tu?
Vecer!
ja sam izbacio ove sta su pokusali na silu uc prije otvaranja. Pa sta oni misle da su Marko Grubnic?!
Oh Hola ljudi... Konačno nakon 2 tjedan sam uspio prijeći GTA IV... Zgodan nastavak, ali nekako mi je GTa:SA više pri srcu
Pozdrav svima, kako je?
Lijepo sunčano ovdje
Lijepo sunčano ovdje
Odlicno. Nemoj previse zagorit
Pozdrav svima, kako je?
Nije dobro!:)) Ali zbog cega nesmjem pominjati tu da nebih pokupio opomenu.. hehe :)
Sto se radi kod vas?
Nije dobro!:)) Ali zbog cega nesmjem pominjati tu da nebih pokupio opomenu.. hehe :)
Ja znam
Ja znam
Ja ne znam
Ja ne znam
Ni ja
Eh fali mi samo napajanje za novu (zapravo reborn konfu :)) i onda kreće i ona u pogon....
večer ja stiga doma... šta se radi?
večer,evo mučim se s jednim touchpadom na laptopu(na forumu) i nikako da čovjeku riješim,a zaraženih kompova nema..
jer ima neko problema,znam jedan odličan program za scan
večer,evo mučim se s jednim touchpadom na laptopu(na forumu) i nikako da čovjeku riješim,a zaraženih kompova nema..
Ma dajjjj...da nije slucajno ovaj?
i mene nekad isto hebe, jednostavno pristane radit i moš ga hebat naravno touchpad
Ma dajjjj...da nije slucajno ovaj?
kak si pogodio!?
Dobra večer ljudi.
Ja znam
Odlično ono radi!
Svaka čast!
Ja znam
Odlično ono radi!
Svaka čast!
A jeste tajnoviti :)
Večer svima.
Večer svima.
2 muškarca koji nešto zajedno taje i neće reći o čemu se radi. To mi izgleda jako sumnjivo
Večer svima.
2 muškarca koji nešto zajedno taje i neće reći o čemu se radi. To mi izgleda jako sumnjivo
I meni...
Večer svima.
slažem se u potpunosti iako me nije bilo odavno ovo je
sve postalo sumljivo u zadnje vrime vidin ja...
Večer svima.
lol ma to vam rade ljudi iz bug podzemlja.. nije dobro da drugi saznaju o čemu pričaju... xD
Još malo i očekujte šifrirane postove tipa:
Operacija je uspjela, pacijent podlegao a ovce su u štali, kanarinci pod sjenom! loool
Večer svima.
lol ma to vam rade ljudi iz bug podzemlja.. nije dobro da drugi saznaju o čemu pričaju... xD
Još malo i očekujte šifrirane postove tipa:
Operacija je uspjela, pacijent podlegao a ovce su u štali, kanarinci pod sjenom! loool
A dobro sad se izvlačite.
šala, znam da je neš gusarsko :)