A bad, ja barem imam c2d 2.13GHz, pa možeš u photoshopu delat, istina ne leti kao na i7, ali dela...
Ma čekamo glavnu nagradu Buga
A bad, ja barem imam c2d 2.13GHz, pa možeš u photoshopu delat, istina ne leti kao na i7, ali dela...
Ma čekamo glavnu nagradu Buga
haha, sanjarite, opet dobro niste jedini...
hhhh odi ti spavat
Ja mislim da su sve te nagradne igre namještaljka i u biti dio jedne goleme zavjere u koju je upetljana CIA, u svojoj vječnoj zavadi sa FBIem i njegovim vladarima, ljudima gušterima. Znači sve što morate učiniti je zarediti se u Masone, kristalnim mačem ubiti golemog zmaja dok je u svom pravom obliku, a ne u obliku predsjednika SAD i eto nagrade. Jasno?
Ja znam da necu dobit nista, da sam bar majicu dobio ali eto nemam srece nikakve.
Ljudi, aj idem ja malo odigrat cod4 pa na spavanje.
Večeras na msn-u nema baš pametnih ljudi za porazgovarat pa idem. Mozda i bolje neg do 5 ujutro se dopisivat...
Bok svima kaj se dela eto i mene samo bez hrkanja molim!
Ljudi, aj idem ja malo odigrat cod4 pa na spavanje.
Večeras na msn-u nema baš pametnih ljudi za porazgovarat pa idem. Mozda i bolje neg do 5 ujutro se dopisivat...
Laku noc.
Ah, evo imam flat :)
A moji mi nece kupit ni prosjecan komp, moram ja :S
Rade bih da mi mogu priustit takvu konfiguraciju, bili se onda razmazio?
Mah, nisi me skužio. Mislim, kakvi tupani (IQ bliže jednoznamenkastim brojevima) dobiju takvo neš... A mi ostali radi, radi da sabereš love za kakvu polovnu grafulju... A taj mali kaj to dobije, vjerojatno nezna ni svjetlo upalit... S obzirom kakva pitanja postavlja
Ma ima ih puno takvih...
Ma nije se odnosilo na tebe, ti si postavio normalno pitanje u vezi web stranica. Bolje da ne znate što je ovaj drugi pitao. Ima veze sa torrentima, plaćanjem i kako je ono reko "meni je prijatelj dao neki super program od t-coma, mogao si sve skidat besplatno, muziku, filmove....". al on se ne da smest, program je od t-coma.. aj ok. par PMova kasnije od njega, otišal sam u kuhinju neš popit...
Jao kako ne svacas. Random.org je paravan za softverski odijel terorističke grupe koju čine radikalni komunisti poput Che Gevare, Elvisa i Angeline Joli. Glavno sjedište im je u kontroverznom 'području 51' koje je u biti na mjesecu. Šta ovo sve nije očito?
Jao kako ne svacas. Random.org je paravan za softverski odijel terorističke grupe koju čine radikalni komunisti poput Che Gevare, Elvisa i Angeline Joli. Glavno sjedište im je u kontroverznom 'području 51' koje je u biti na mjesecu. Šta ovo sve nije očito?
Aha, detaljnim izučavanjem tih brojeva bi vidio - što? krugove u žitu
lol krivo
car, nista se neradi..skida se cs4..
šta sad ti skidaš cs4
Kaj svi pozaspali, ja evo gledam My Name Is Earl, zakon serija gledao
sam prije na televiziji, a sad sam ju skinuo.
evo kucno je čas di i ja odem spat
aj pozzz svima koji su još budni
Kaj svi pozaspali, ja evo gledam My Name Is Earl, zakon serija gledao
sam prije na televiziji, a sad sam ju skinuo.
Ja sam ju cijelu pogledao i poludio zbog šugove zadnje epizode.
Evo sada čitam 40 sramotnih i najmanje metal trenutaka. Zbog nekih se si ja sramim samo kada ih čitam
Bok pirati.Sta ima?
Spavate.
Bok pirati.Sta ima?
Spavate.
Naravno da ne. Prže se DVD-i jer su HDD-i puni do vrha.
laku noć... vrime je
laku noć... vrime je
Laku noc, mogao bi i ja uskoro.
Pravim patch za 2009 umori se....u pm..Jos koji sat
Predomislio sam se, ipak je vrijeme za spavanje, laku noc
Onda.laka vam noć SPAVALICE
22:15 a nema posta u nespavalicama?
nema nikog
Kaj ima ljudi,sta se radi? Zar moguce da svi spavaju da se sutra naspavaju za novi dan
Odo TMNF igrat (track mania nations forever) pozz
WHAT'S UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUP?
Nisam znao da je subotom ovako mrtvo ovdje.. Ljudi ne spammaju..