dobra večer!
moram vam se pohvaliti da ujutro idem u t-centar po svoj novi sony ericsson c510. jel to dobar odabir?
a ja bi možda radije C702... al nijedan od njih mi nije neki ultra... (valjd zato što iam Nokiu N95 8GB)...
dobra večer!
moram vam se pohvaliti da ujutro idem u t-centar po svoj novi sony ericsson c510. jel to dobar odabir?
a ja bi možda radije C702... al nijedan od njih mi nije neki ultra... (valjd zato što iam Nokiu N95 8GB)...
dobra vecer svima...
dobra vecer svima...
i tebi isto..sta se radi?
dobra večer!
imao sam priliku koristiti c702 i nije me se baš dojmio. i ima nekak male tipke. a c510 je noviji, i čitam sad po raznim temama na ovom forumu da ima bolju kameru, tj. radi bolje fotke, ima smileshutter tenologiju itd
imao sam priliku koristiti c702 i nije me se baš dojmio. i ima nekak male tipke. a c510 je noviji, i čitam sad po raznim temama na ovom forumu da ima bolju kameru, tj. radi bolje fotke, ima smileshutter tenologiju itd
Ma za fotke nek uzme Nikona D3/D3x
A joj ljudi al sam se nasmijao,neki dan sam se regao na forum.hr i sad čitam teme tamo,neki lik bi se žvalio sa curom i nezna kako,pa sad traži pomoć od drugih,a gledajte što mu je jedan lik napisao
meni je baka pokazala kako se to radi, naravno zubalo je stavila u casu vode.........pa nismo cesi
napravila od mene profica. od tad me picici zovu dr.love..
Ala,ljudi još se smijem,haha
dobra večer!
Bok svima kaj se dela, nemres fulat s SonyEricsson nikak kojeg god da uzmes osim onih najjeftinijih ja imam K510i stariji model malo ali meni ne treba bolji uopce ja sam s njim super zadovoljan!
Jebote Sabor!!!Od 10 ujutro pa do maloprije ekipa priča i još su maknuli film koji cijeli dan čekam!!!!!
Najrađe bi bombu zafitiljio !
Jebote Sabor!!!Od 10 ujutro pa do maloprije ekipa priča i još su maknuli film koji cijeli dan čekam!!!!!
Najrađe bi bombu zafitiljio !
hehe..a jesu dosadni..meni su dosadili...
bok!upravo sam presao po peti put god of war chains of olympus na PSP-u.tocnije dosaduje se.sad u 00:00 idem na dosjei x
veceras je pusto tu..nikoga zivog...
pozz ljudi bok sta ima sta vi ja se dosadujem i jedva cekam da prodje ovih 6 dana pa na more wuhuu
ljudi ja vas napuštam. idem se sad naspavat, pa da sa ujutro ustanem svjež i ko nov, pa da idem veselo u T-centar po svoj C510. hehe
laku noć!
evo ja sam tu..a sta ima to je dosada..hehe
Jel ima šta pametno na tv-u?Tolko sam lijen da mi se neda okretat.
Dobra večer ljudi. Evo mene - prvo bio na rođendanu od frendove sestre (napunila 9. godina). Klinci trče oko nas i žderu slatkiše dok smo mi redali pive A onda kasnije u birtiju kada je ovima bilo vrijeme za Teletubees-e
Inače šta ima kod vas?
Haha,znaš da nema,imaš sabor pa gledaj!
Evo vratio se sa sela i vidio 3 zvjezdice nisam ni doša,a već ode
...hahahah...dobar stari izraz...kad sam bil mali bojal sam se na TV promjeniti program, kad su starci
spavali, onaj gumb na okretanje je tak' ružil da se čulo u susjednoj sobi...
Haha,znaš da nema,imaš sabor pa gledaj!
dobar izbor....nebude ti dosadno hehe
Vecer, jucer pogledao sve epozode Voyagera, sad gledam 4. sezonu Enterprise-a
a onda neznam sto cu gledat, moze preporuka neke SF serije ?
Vecer, jucer pogledao sve epozode Voyagera, sad gledam 4. sezonu Enterprise-a
a onda neznam sto cu gledat, moze preporuka neke SF serije ?
Sinko reci ti čiki koji SF preferiraš i koje žanrove, pa ću te uputiti. Vjeruj SF ovisniku