A jeste mi jake nespavalice - opet pilite drva.
Za nespavalice (22h - 06h)
- poruka: 116.250
- |
- čitano: 9.671.005
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cini se da u ovo doba nitko ovdje nije ziv...
znate koja je cijena kada bi spakirao igru u kutiju i reko da saljem pouzecem
sumnjam da ces odgovor dobiti prije sutra =)
nisam baš shvatio što si htjeo reći...
Počela velika selidba iz brica u nespavalice hehe
OPEN
OPEN
lol Oly
zakljucao birc kasno (22:01)
i zakasnio s otvorenjem nespavalicama
dobor večer svima
nije prometno ... fuckaj ga.... svejedno dobra večer
OPEN
lol Oly
dobor večer svima
dobor večer i tebi xD
OPEN
lol Oly
dobor večer svima
Ne vidiš u 22:00 ljudi imaju pravo spamati u Bircu još, a u 22:01 se daje službena obavjest spamerima (čitaj cugarošima, rulji pjandura iz birca) da je fajrund i do kada (da ne bi bilo "nisam znao" i tako). A ovo OPEN sam samo rekao drugim riječima što je Čerina 15 štel kazati
pod autori: nedavno prijavljeni korisnici pise da sam registriran u pon 11.02.08. a bio sam medju prvima
pod autori: nedavno prijavljeni korisnici pise da sam registriran u pon 11.02.08. a bio sam medju prvima
A pogledaj na lijevoj strani gdje se nalazi IP adresa kada ti je zadnja prijava na forum. Također pogledaj tamo gdje su "nedavno prijavljeni autori", ima li "novi autori ;)))
Oly, postao si minutu kasnije - decki, zatvor za predugo zadrzavanje u bircu, jos k tome ismijava birc tako sto napise Bric,a ne Birc... Sad ne smije uredjivat poruku,ne danas... (Oly ovo je samo zezancija)
Ja nikako da zvjezdicu dobijem ovi 5,6 kartona je maklo.
Dobra Večer. Što ima novog?
cudna je ta formula, ja imam ove pol od kako su smislili zvjezdice...
Vecer svima.Kaj ima?
Oly, postao si minutu kasnije - decki, zatvor za predugo zadrzavanje u bircu, jos k tome ismijava birc tako sto napise Bric,a ne Birc... Sad ne smije uredjivat poruku,ne danas... (Oly ovo je samo zezancija)
Nema zezancija kod mene, sada ideš na ražanja skupa sa zecom
GTA S
Ovaj auto je sigurno Infernus :)))
...ako šalješ pouzećem poštarinu plaća kupac...
Ja igram Khan Wars i dat ću acc najvjerovatnije. 20 san od malo manje od 6000
Vecer tu vecer tamo.Pozz svima pospancima.Kaj se dogadja...
A je me zeznuo ovaj makić ja mislio stvarno ima GTA somalija, tražim po torrentima a ništa ne nađoh
A je me zeznuo ovaj makić ja mislio stvarno ima GTA somalija, tražim po torrentima a ništa ne nađoh
Nema piratlije na forumu
Nema piratlije na forumu
ajme...lol
Večer nespavalice,trebam jednu pomoć oko yahoo widgeta,skinem neki widget,instaliram i opet se ne pokaže navedeni widget,nekad se čak ni instalacija ne pokrene....Pomoć?
Nema piratlije na forumu
Mnogo fala, ali nisam ništa što se tiče piratluka rekao. Samo sam malo potražio GTA Somaliju. Baš bi bilo fora (gusarenje bi bilo sigurno kao mini misija, ono do levela 12 pa dobiješ 150 bodova za pancirku)