Večer ljudi.
Edit: HA! 300 stranica :D
Večer ljudi.
Večer ljudi.
NEEEEEEE!!!!!
Ja sam htio otvoriti tristotu stranicu...ali zblokirao mi se cijeli forum...koma.....
Aj tebi jos oprostim .Da je netko drugi...uff sredio bi mu crni karton
Dobra večer.
Pa da .Don`t mess with me boy
.
OTVORENO!!!
Ekipa.. ekipa..
Imam zanimljivu dilemu
Imamo nekog klinca koji zivi na zadnjem katu, huligan, sto zeli reci da je kod svakog kata ostetio zidove, grebao, šarao, nema šta nije.
E sad, pošto nemam dovoljno inspiracije, a vidim ima par dobro raspoloženih birtaša, da čujem prijedloge kakvu dekoraciju da uradim na njegovom katu, ništa extravagantno, nisam taj tip, takoreći, miran sam
Ljudi jel mi može netko pomoć koliko ova grafa ima MB i koliko BITA jer svi prijatelji me zbunjuju ima ti 128mb-128bita ovaj drugi kaže 256mb-64bita wtf a koliko vi kažete da ima riječ je o Nvidia GeForce FX 5200?
OTVORENO!!!
Ekipa.. ekipa..
Imam zanimljivu dilemu
Imamo nekog klinca koji zivi na zadnjem katu, huligan, sto zeli reci da je kod svakog kata ostetio zidove, grebao, šarao, nema šta nije.
E sad, pošto nemam dovoljno inspiracije, a vidim ima par dobro raspoloženih birtaša, da čujem prijedloge kakvu dekoraciju da uradim na njegovom katu, ništa extravagantno, nisam taj tip, takoreći, miran sam
Bit će grafiti, bit će super, dođi i ti.
Ljudi jel mi može netko pomoć koliko ova grafa ima MB i koliko BITA jer svi prijatelji me zbunjuju ima ti 128mb-128bita ovaj drugi kaže 256mb-64bita wtf a koliko vi kažete da ima riječ je o Nvidia GeForce FX 5200?
može imat 64/128/256 MB memorije i 64/128 bitnu sabirnicu
bez da si naveo proizvođača i točan model nemoguće je znat...
http://www.techpowerup.com/gpuz/
pa provjeri sam
Dobra večer svima...
@ Mario
@ Rambox
@ ekipa
Lako vam se sprdati sa postenim covjekom :P
@ Mario
@ Rambox
@ ekipa
Lako vam se sprdati sa postenim covjekom :P
Znaš kako kažu pošten = j....
Inace, kako ste?Ti Mario, sto ima?
pa provjeri sam
Da upravu si da bih to provjerio trebo bih je iščupat van ali pazi mogu pokrenut zahtjevnu igru Heroes of Might and Magic V bez problema!
A u biosu mi je izbor-8mb,16mb,32mb,64mb,128mb i 256mb
Inace, kako ste?Ti Mario, sto ima?
Standardna priča, opet svi poludjeli i žele dokumentaciju odmah.
Vidim da si očistio godinu i spreman si za novo grijanje klupe. Znači ništa od moje provizije, vezane za tvoje zapošljavanje u jednu probitačnu industriju (s naglaskom na probitačnu)?
Vidim da si očistio godinu i spreman si za novo grijanje klupe. Znači ništa od moje provizije, vezane za tvoje zapošljavanje u jednu probitačnu industriju (s naglaskom na probitačnu)?
Hhahah, pomalo, paralelno cemo pron industry i fax.
Bit ce novaca za oboje.
pa provjeri sam
Da upravu si da bih to provjerio trebo bih je iščupat van ali pazi mogu pokrenut zahtjevnu igru Heroes of Might and Magic V bez problema!
Ma ne moraš ju vaditi, pokreni GPU-Z i rješiti ćeš dilemu. Skini ga s jednog od ovih linkova: http://www.techpowerup.com/downloads/2157/mirrors.php
Bit ce novaca za oboje.
Večer svima....
Bit će lova do krova, ha?
Bit ce novaca za oboje.
Možeš si misliti kakav je extreme overclocking u toj industriji.
Večer svima....
Bit će lova do krova, ha?
Čim se priča o "Industriji" tu je i Nello.
Možeš si misliti kakav je extreme overclocking u toj industriji.
Clockanje zena, novi hit u pron industriji.
Clockanje zena, novi hit u pron industriji.
Quad core zene, u 4 lonca kuhaju istovremeno
Generatori takta im rade na 5000MHZ, vremenska razlika u impulsima 0,2 nanosekunde.
evo i mene malo
Mario evo ti s CPU-Z
Prema ovome imaš 128 MB memorije, širinu sabirnice možeš odrediti sa onim programom čiji link sam ti dao. On je specijalno napravljen za grafičke kartice. Koliko se sjećam samo se pokrene (nije potrebna instalacija). Neka me ispravi neko od prisutnih pr0n clockera.
Da upravu si da bih to provjerio trebo bih je iščupat van
ja ipak mislim da bi trebao kliknut na link koji sam ti dao!