Večer, lagano ponavljam matematiku. Trebala bi past dvojka sutra :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
večer :)
Stari skidam ti kapu.Niam niti mislio da je ovo moguće No otkad sam skinuo Firefox Betu također uz malo prčkanja po about:config firefox mi se otvori u četvrtinki sekunde i barem je šest puta brži od chrome.Ne znam što se to događa sa Chromium projektom u zadnje vrijeme no jako su popustili od verzije 17.
Još jednom hvala.
@cuspajz sretno
Večer.
Cuspajz nisi jedini. :)
večer :)
Di si ti lemiš ili bedinaš cice?
Večer.
Cuspajz nisi jedini. :)
Organizacija je vrhunska kad ja moram odgovarat zadnji dan škole, zadnji sat...
Organizacija je vrhunska kad ja moram odgovarat zadnji dan škole, zadnji sat...
Vidiš moji su kvalitetniji, meni je 2. i 3. :D
Uff sutra razvaljotka poslje škole:)
Planirate vi šta il odmah doma haha?
Sutra me nece niko naci doma 
Sad se valja bacit na učenje ovoga kad je škola gotova :)
Već imam i knjigu pripremljenu:
Kad završiš s time baci se na ovo http://www.amazon.com/Giant-Black-Book-Computer-Viruses/dp/0929408233.
Ja baš počeo i jedva čekam kad napravim vlastitu Ansi bombu,a poslije ko zna možda i Black wolf i Sasser wormove.
bome:) Kad oni osmaši još donesu hektolitre svega, ajme majko.
Bok svim nehrkalicama, čime se misliš razvalit priznaj odma i pola ti oprostimo usput kad stiže onaj WD Crnac disk.

Sad se valja bacit na učenje ovoga kad je škola gotova :)
Već imam i knjigu pripremljenu:
Kad završiš s time baci se na ovo http://www.amazon.com/Giant-Black-Book-Computer-Viruses/dp/0929408233.
Ja baš počeo i jedva čekam kad napravim vlastitu Ansi bombu,a poslije ko zna možda i Black wolf i Sasser wormove.
Moj plan učenja je naučiti C++ kako treba, i onda nakon par mjeseci preći na Javu pomoću tutoriala i sl.
Ovu knjigu već imam pa je hoću obraditi, da naučim objektno programiranje kako treba, a ne preko tutoriala. Lakše mi je onda preći na Javu koja je sintaksom slična C++u koliko sam vidio :)
bome:) Kad oni osmaši još donesu hektolitre svega, ajme majko.
Mi imamo kao nekvi završni roštilj -.-'... Poslije toga odma pičim doma... KONAČNO !!! I AM FREEE!!!
Moj plan učenja je naučiti C++ kako treba, i onda nakon par mjeseci preći na Javu pomoću tutoriala i sl.
Ovu knjigu već imam pa je hoću obraditi, da naučim objektno programiranje kako treba, a ne preko tutoriala. Lakše mi je onda preći na Javu koja je sintaksom slična C++u koliko sam vidio :)
Baš sam si ja nabavio tu knjigu uz Primer plus i vidim da je samo ima u obliku chm filea postoji li možda pdf verzija.
Bok svim nehrkalicama, čime se misliš razvalit priznaj odma i pola ti oprostimo usput kad stiže onaj WD Crnac disk.

Hmm, neznam šta su kupovali ovi iz razreda(jer smo skupljali novce pa su isli kupit), al bit ce neka zestica, ja se nadam jeger il viski neki:)
Naručio sam ga prekjučer, trebo bi doć sutra ja mislim:)) Cant wait haha:)
Vecer svima, stigao mi je novi ljubimac.
Vecer svima, stigao mi je novi ljubimac.
Još mi nisi odgovorio jesu stabilne jezgre ili ne.Od koga si nabavio tako dobar primjerak x2 555 za otključavanje,sudeći po voltaži klok bi se još dao dići.
Što misliš da li bi se većina x2 555 dali otključati.Možda i ja tako nešto probam.
Btw. nice job
.
Još mi nisi odgovorio jesu stabilne jezgre ili ne.Od koga si nabavio tako dobar primjerak x2 555 za otključavanje,sudeći po voltaži klok bi se još dao dići.
Što misliš da li bi se većina x2 555 dali otključati.Možda i ja tako nešto probam.
Btw. nice job
.
Drzim ga 24/7 @ 1,375V 3.8GHZ :) Za 4GHZ mu treba oko 1.425V.Kupio sam na forumu ovaj primjerak, ide do nekih 4500MHZ za validaciju.U pocetku se velika vecina otkljucavala, sada dosta manje.Idi na AII X3, oni imaju vecu sansu za unlock te jedne jezgre i L3 cachea.
Btw. nice job
.
Drzim ga 24/7 @ 1,375V 3.8GHZ :) Za 4GHZ mu treba oko 1.425V.Kupio sam na forumu ovaj primjerak, ide do nekih 4500MHZ za validaciju.U pocetku se velika vecina otkljucavala, sada dosta manje.Idi na AII X3, oni imaju vecu sansu za unlock te jedne jezgre i L3 cachea.
Kak te nije sram klokat otključan proc,
pa znaš da se oni vole prevrnut u grabu kad se kloknu kak se ono kaže dost da se otključa a klokanje zaboravi.

Neda vrag mira pa sam morao Dambek, sad je miran na tih 3.8GHZ.
Večer svima :)
Vidim nisam jedini da ću ovu noć provesti u vježbanju matematike. Sutra se odgovara za dva i za prolaz, a do samo prije neki dan sam mogao iz šest da padnem. Uvijek isto.
Dobro jutro svima, danas final countdown. :D
OPEN!
Dobra večer!
Večer!
Dobro veče....
Malo mi je ludo to mitch... mislim ono 8. razred, a ono skoro ko maturanti. Halo? Pa ipak mislim... Naravno bilo je i kod nas genijalaca... Tip letva, i dolazi na odbojku „E Borna, daj tu bum ja vam dizač, i to GLAVNI“, ja „ E evo glavni igrač bu, ali ono GLAVNI GLAVNI, ako buš tam iza linije i skupljal lopte.“ On odma se tam postavil i 20 min je skupljal lopte i kad su ga zvali, izjavil „Naj me ve, na dužnosti sam, Glavni sam tu...“
ROFL
Hebemti sto me glava boli
Šta uradiš čovječe?
Šta uradiš čovječe?
Glavobolja od vina...