Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.729.303
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Quilombo23 kaže...

I jedno i drugo. Ovaj LG cita sve formate blabla a mogu ustekat u njeg HDD. Najvise mi se isplati to. Tak da me interesuje samo ocul moc preko usb gledat full HD

Ne čita baš sve kolko sam uspjel saznat, sa USB ne ide Full HD video to ide samo sa DVD-a ko datoteka ili film jel ali radi Upscaling videa. Znaci za Full HD nije baš idealno, uglavnom nije to najsretnije rješenje sigurno zbog upitne USB reprodukcije raznih video formata.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

ev i mene, konačno prešo GTA IV {#} prije ga nisam prelazio, a nedavno sam ga uzeo na Steamu za male pare pa reko da ga pređem sad..kaže Steam da sam ga 54h igrao..!!! Eto šta je dobra igra! A ne novi MW3, prešo sam ga za nekih 3 i pol sata!!!

i sad odo spavat, jer samo sad mislim na onog kurvinog sina Dimitrija kak je poslo doušnika da ubije Nika, ali je on konj pa je ubio Romana na vlastitom vjenčanju. Je*o majku svoju izdajničku.

17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

i sad odo spavat, jer samo sad mislim na onog kurvinog sina Dimitrija kak je poslo doušnika da ubije Nika, ali je on konj pa je ubio Romana na vlastitom vjenčanju. Je*o majku svoju izdajničku.

Jel ti meni vjeruješ da sam ja jučer toliko puno igrao Skyrim da sam sanjao da hodam po svijetu igre i bacam spiku na nekog pičoka (iz real lifea) xD

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina

pfffft, ja sam ga igrao 4 ili 5 mjeseca, svaki dan skoro, pa nisam ni 70% igre prosao...i onda presao na 10x bolji TBOGT...ali svejedno naspram GTA SA je cesme :D

15 godina
neaktivan
rambox kaže...
Quilombo23 kaže...

I jedno i drugo. Ovaj LG cita sve formate blabla a mogu ustekat u njeg HDD. Najvise mi se isplati to. Tak da me interesuje samo ocul moc preko usb gledat full HD

Ne čita baš sve kolko sam uspjel saznat, sa USB ne ide Full HD video to ide samo sa DVD-a ko datoteka ili film jel ali radi Upscaling videa. Znaci za Full HD nije baš idealno, uglavnom nije to najsretnije rješenje sigurno zbog upitne USB reprodukcije raznih video formata.{#}{#}

Razmisljam da si naskidam visko rezolucijski filmova (obicno su mkv a to cita),pa si nabacam na kakav externi (mislim uzet ovaj u Konzumu pa ak imas kaj rec za njega pravo je vrijeme{#})....inace si znam posudit film a neke i kupiti pa mi je bitan i DVD player.

Ovi multi medici su mi malo poskupi usput a ono bas mi zatreba hebena dvd ladica{#}

Bas me zanima kako bi islo preko USB-a?

17 godina
FlyBoy kaže...
Hacker002 kaže...

Jel ti meni vjeruješ da sam ja jučer toliko puno igrao Skyrim da sam sanjao da hodam po svijetu igre i bacam spiku na nekog pičoka (iz real lifea) xD

znam kako ti je {#}

RuskeGTT kaže...

pfffft, ja sam ga igrao 4 ili 5 mjeseca, svaki dan skoro, pa nisam ni 70% igre prosao...i onda presao na 10x bolji TBOGT...ali svejedno naspram GTA SA je cesme :D

ma sad me još čeka  GTA EFLC, a kad bude neka dobra akcija uzet ću si i Ballade of Gay Tony i onaj još jedan nastavak što je s njim..

ma San Andreas je smeće obično, nesviđa mi se ta igra..ali IV, definitivno najbolja igra za mene ikad napravita!

laku noć ekipa {#}

17 godina
neaktivan

Meni je vice city najbolji GTA.

Valjda zato jer nisam igrao III prije njega, jer nisam imao dovoljno jak komp, pa mi je taj skok s 2 na vice city bio čudo neviđeno.

a i soundtrack, ma perfekcija.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina
Quilombo23 kaže...
rambox kaže...
Quilombo23 kaže...

Razmisljam da si naskidam visko rezolucijski filmova (obicno su mkv a to cita),pa si nabacam na kakav externi (mislim uzet ovaj u Konzumu pa ak imas kaj rec za njega pravo je vrijeme{#})....inace si znam posudit film a neke i kupiti pa mi je bitan i DVD player.

Ovi multi medici su mi malo poskupi usput a ono bas mi zatreba hebena dvd ladica{#}

Bas me zanima kako bi islo preko USB-a?

Kak če ič sa USB-a nemam poima, to sam ti več rekel kupi ga pa buš videl nema druge lako je nekaj napisat u tehnikalijama no u praksi je to malo drukćije.{#}

Za disk u Konzmu se nema kaj reč, nije skup no ovisi kakav ima USB-Sata kontroler u kučištu tj elektroniku. Nisu svi USB 3.0 kontroleri iste kvalitete, pa ak to otkaže ili počne zezat onda buš imal problema ko obično s tim vanjskim diskovima loša elektronika u kučištu stvori koš problema.{#}

15 godina
neaktivan

Tak ce i bit kupim da vidim{#} Mislio sam da je neko probao,vjerovatno i jest pa odo sad na teme o diskovima da to malo prelistam.

Ovo za ext. HDD , potpuno mi je nebitno to kaj je usb 3.0 mogu ga samo u gujicu ukljucit{#} Vidit cu sutra da uzmem jer je ponuda i vise nego privlacana.

Bojim se samo da nije srot serija neka...

16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Meni je vice city najbolji GTA.

Valjda zato jer nisam igrao III prije njega, jer nisam imao dovoljno jak komp, pa mi je taj skok s 2 na vice city bio čudo neviđeno.

a i soundtrack, ma perfekcija.

O, da!

Nijedan GTA kao Vice City. San Andreas mi nije bio toliko dobar...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
17 godina
Quilombo23 kaže...

Tak ce i bit kupim da vidim{#} Mislio sam da je neko probao,vjerovatno i jest pa odo sad na teme o diskovima da to malo prelistam.

Ovo za ext. HDD , potpuno mi je nebitno to kaj je usb 3.0 mogu ga samo u gujicu ukljucit{#} Vidit cu sutra da uzmem jer je ponuda i vise nego privlacana.

Bojim se samo da nije srot serija neka...

Nema to veze samo sa USB 3.0 kontrolerima, isto je i sa USB 2.0-Sata kontrolerima to sigurno uglavnom ak te zeza disk nije on u pitanju več elektronika u kučištu. Pa kad neče radit disk u vanjskom kučištu, izvadiš ga van iz kučišta i spojiš na komp normalno i eto rješeno ak su bitni podaci samo onda više nemaš vanjski disk kaj drugo.{#}{#}

16 godina
neaktivan

Laku noć ekipa, evo dobre muzike:

Jel tako rambox? :)

P.S. Trebam negdi nabavit diskografiju grupe TIME...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
17 godina
neaktivan

Večer!

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
16 godina
neaktivan

Večer i tebi

14 godina
F1-IVO kaže...

Večer!

Večer svima...

Šta je reći da si zamjenio "prijatelja", zatvaraš birc i otvaraš nespavalice. Uzimaš čovjeku kruh iz ruku.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Šta je reći da si zamjenio "prijatelja", zatvaraš birc i otvaraš nespavalice. Uzimaš čovjeku kruh iz ruku.

Moram u fušu zaradit:)

Nello Acer još radi i prilično je hladan.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
mario.L_hr kaže...

Moram u fušu zaradit:)

Nello Acer još radi i prilično je hladan.

Onda je ok. Papam kruške. Jel hočeš kruške?

14 godina

Moram za jednu gospođu, koja se bavi humantitarnim radom (volontira i pomaže), naći solidan laptop 17,3" u cjenovnom razredu 3.000 do 4.000 kn. Laptop joj treba za terapijske svrhe, ne pretjerano zahtjevan softver, office, internet i mail. Dajte prijedloge.

16 godina
neaktivan

@F1-IVO evo ja sam od frenda posudio Tele2 stick za internet a kod mene signal užas! Lovi samo 2g signala. Tako da sam testirao...

14 godina

Evo danas kupio 1. put pirotehniku na crno mislio sam da ce biti teze dobit a ne sam otic na stand xD znate di se jeftiniej mogu boxevi tak nabavit a da nije konjscinska?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
neaktivan

Večer...

Mario da te odmah pitam kad si tu...

Odustao sam od nogometnog kluba jer nemam blage veze o nogometu i prešao na knjižnicu :)

Da li se tu mogu napraviti različite vrste upita i sl.? Odnosno ako imaš kakav izvor gdje su objašnjeni upiti na primjerima :)

SDP ≠ HDZ
16 godina
neaktivan

Idem ja laka vam noć! {#}

14 godina
xDinichx kaže...

Večer...

Mario da te odmah pitam kad si tu...

Odustao sam od nogometnog kluba jer nemam blage veze o nogometu i prešao na knjižnicu :)

Da li se tu mogu napraviti različite vrste upita i sl.? Odnosno ako imaš kakav izvor gdje su objašnjeni upiti na primjerima :)

Evo ti kataloga gradske knjižnice u Zagrebu. Vidiš da se baza može pretraživati po nekoliko različitih stvari (naslov, autor, klasifikacijska oznaka,.....). Pogledaj malo možda ti nešto pametno padne na um.

EDIT: Kad uđeš u sam izbor knjig imaš još i hrpu filtera. Pokušaj pronaći knjigu preko upisa prezimena autora (po mogućnosti stranca) da bi vidio sve mogućnosti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 22:33 (mario.L_hr).
15 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Evo ti kataloga gradske knjižnice u Zagrebu. Vidiš da se baza može pretraživati po nekoliko različitih stvari (naslov, autor, klasifikacijska oznaka,.....). Pogledaj malo možda ti nešto pametno padne na um.

Hvala :)

Mislio sam napraviti dvije tablice od kojih jedna sadrži 25 knjiga (već sam ih upisao) i u drgoj bi bile posudbe, datumi, kašnjenja i sl.

+ imam neke pomoćne tablice i sl.

Valjda ću uspjeti :D

SDP ≠ HDZ
13 godina
protjeran

Kako je lijepa večer! 

Još samo 16 dana... Mislim da je ova pjesma i više ngo prigodna...

16 godina
neaktivan

Jel vama YT malo u ku**u?

Intel Core i7,Zotac GeForce GTX 295 ,6 GB of RAM,WD Caviar Black 1TB
17 godina
neaktivan
DmL kaže...

Jel vama YT malo u ku**u?

upravo sam zato došao ovdje, da vidim jesam li jedini. Nisam.

Btw. večer ljudi.

14 godina

evo i meni sad -.- do prije 5  sec. normalno -.-

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
neaktivan

Večer svima!

Jel vi imate problema sa forumom!?

Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Večer svima!

Jel vi imate problema sa forumom!?

Welcome to the dark side!!!!!{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice