Vecer ili ti ga jutro
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav ljudi.
Topla preporuka, ne igrajte Skyrim, izgubit će te cijeli socijalni život. Ja sam danas preko 10h igrao...
Dobra večer!
P.S.
Danas mi je rođendan!
Danas mi je rođendan!
Kaže čovjek, i ne počasti.
Sve najbolje!
Usput, večer svima.
Dobra večer!
P.S.
Danas mi je rođendan!
Sve najbolje, uzivaj
meni je rodendan bio prije 2 dana.
sretan rodendan
meni je rodendan bio prije 2 dana.
Još nije kasno da počastiš!
Hepi brzdej :D
Pozdrav ljudi.
Topla preporuka, ne igrajte Skyrim, izgubit će te cijeli socijalni život. Ja sam danas preko 10h igrao...
Ili BF3 MP :)
Pozdrav ljudi.
Ili BF3 MP :)
ili MW3 MP :)
Ili Minecraft SMP :)
Upravo razmišljam da napravim neki MC SMP Let's play...
Onaj SMP mi je propao, nije mi se dalo :D
Pozdrav ljudi.
Zato na mojoj zabranjenoj listi se nalazi:
Witcher 2
Mass Effect 3
Skyrim
Torchlight 2
Arkham City
i još par naslova. Ali zbog ovih gore se pada godina na faksu ako dospiju na moje računalo.
Zasad faks ide dobro i samokontrola na razini
šef zasto td?
i ti si dobio td
pogodi od koga?od mene!
Listam promotivni letak od Konzuma i naletim na jednu dobru ponudu, vanjski disk 3,5" USB 3.0 1 TB Verbatim po cijeni od 499,99 kn. Ako netko treba nek se obavezno zaleti do Super Konzuma akcija je počela danas.
BTW: Zaboravih pozdraviti sve u prethodnom postu. Dobra večer svima (sad skoči i pokreni video u mom prethodnom postu). Tim videom bi trebali otvarati nespavalice svaki put.
LN
500 kn USB 3 ext hdd?!?!?!
Iudi su!

500 kn USB 3 ext hdd?!?!?!
Iudi su!
Ma ljudi inače prodaju kruh, voće, povrće, mlijeko i ostal svakodnevne stvarčice. Šta on zna da je bila poplava i da su HDD-i vruća roba.
LN svima...
Ma ljudi inače prodaju kruh, voće, povrće, mlijeko i ostal svakodnevne stvarčice. Šta on zna da je bila poplava i da su HDD-i vruća roba.
LN svima...
Do kad je ta ponuda?
LN svima...
Ili je to navlakuša
Poznato je da supermarketi prodaju neki artikal po odličnoj cijeni (čak gube na njemu) jer znaju da ćeš usput kupiti još 10 stvari
LN
slabo nalazim vremena za njega.
Opet sam počeo aktivnije igrati COD4 pa u normalno vrijeme igram sa starom ekipom...
Tako da ga obično igram iza 2-3h ujutro, kad se svi raziđu...
Ovaj tjedan sam zapravo još i dobar, bio sam bolestan 2 dana, pa sam odmarao doma, a i na poslu sam samo danas i sutra, al' od idućeg će biti užas već...
Ln u 6 ustajanje, laganini crkavam od ovih proba, jos iduci tjedani pauzica kratka iako po meni nije potrebna.
Jel to ovaj Verbatim ?
Mogo bi se piknut jel u svakom Konzumu ima da posaljem nekog od staraca jer sam ja prehladjen do bola
Inace kad se moze ocekivat normalizovanje cijena HDD? imali kakvi naznaka?
Inace kad se moze ocekivat normalizovanje cijena HDD? imali kakvi naznaka?
TBH, poznavajuci pohlepu kapitalista i korporacija, nikad.
U subotu odu uzeti ovaj player sad me zanima da li cu preko USB 2.0 moci pustati filmove full HD rezulucije...nece stekat?
Nebi bilo lose da uzmem ovaj externi....jer je prejeftin
U subotu odu uzeti ovaj player sad me zanima da li cu preko USB 2.0 moci pustati filmove full HD rezulucije...nece stekat?
Nebi bilo lose da uzmem ovaj externi....jer je prejeftin
Bok svim nehrkalicama, pravo je pitanje kaj ti trebaš zapravo DVD Player ili Media Player o čem se radi uopče?
I jedno i drugo. Ovaj LG cita sve formate blabla a mogu ustekat u njeg HDD. Najvise mi se isplati to. Tak da me interesuje samo ocul moc preko usb gledat full HD