- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Večer ekipa.
Evo bilo je radno, pa smo skratili s poslom i gledali tekmu (više ljudi pred TV-om u sobi za odmor nego na radnom mjestu) i na kraju prigodno proslavili Martinje i pobjedu naših momaka.
A onda sutra uj. na posao
tolko od mene, uživajte!
Večer ekipa.
Evo bilo je radno, pa smo skratili s poslom i gledali tekmu (više ljudi pred TV-om u sobi za odmor nego na radnom mjestu) i na kraju prigodno proslavili Martinje i pobjedu naših momaka.
A onda sutra uj. na posao
tolko od mene, uživajte!
Pretpostavljam da to ovako izgleda:
Dring dring!
Dobar dan,ovdje tmobile szk kako vam mogu pomoci?
Pi*ka vam ma*e*i*a pokvarena, lopovi jedni! Dostavili ste mi racun dvostruko visi nego inace!!1!
Pretpostavljam da to ovako izgleda:
Dring dring!
Dobar dan,ovdje tmobile szk kako vam mogu pomoci?
Pi*ka vam ma*e*i*a pokvarena, lopovi jedni! Dostavili ste mi racun dvostruko visi nego inace!!1!
Ma stari moj, takve rjesavam po kratkom postupku, ljepo nabacam argumente i siši vesla :D
Činjenica je da SZK zovu samo nesposobni ljudi koji si sami ne znaju nešto srediti/pogledati/informirati se.
A taman znači gledam na mobitelu i vidim pao gol, a lik na liniji. Jaoo reko pa šta ti radiš čovječe, idi gledaj utakmicu.
Ionda kad sam ga rješio, odem na kratku pautu (max. 5 min) koju sam rastegao na 18 min :D
Vecer narode, uredio malo desk, pa da ga vidite.
Zašto svi imate tu istu žensku na desktopu?
http://wallbase.cc/toplist/0/all/eqeq/0x0/0.000/010/32/3d
Nadam se da valja link.
Pa Trinajstica, tko ju nebi volio?
mislim da zakljucavam.
mislim da zakljucavam.
A ne, nećemo tako ;)
mislim da zakljucavam.
Bok svim nehrkalicama evo i Anči malo navrnula, usput kakva je to bila situacija na Avataru malo si se složila na Pod ili naslonila na Zid da nije Alkohol tome krivac jel.
mislim da zakljucavam.
Bok svim nehrkalicama evo i Anči malo navrnula, usput kakva je to bila situacija na Avataru malo si se složila na Pod ili naslonila na Zid da nije Alkohol tome krivac jel.
ti si druga osoba (osim best frendice) koja je skuzila da je slika nastala pod utjecajem alkohola. :D
Ostavi malo svjetla u sobi onak prigušeno bit če bolji Upload na Torentima sigurno.
mislim da zakljucavam.
ti si druga osoba (osim best frendice) koja je skuzila da je slika nastala pod utjecajem alkohola. :D
Kaj sad ništ malo si se pohrvala s Alkoholom, pa zajahala Pod no još je dobro ispalo kak sve ljudi izgledaju u takvim situacijama kaj ne.
Kaj sad ništ malo si se pohrvala s Alkoholom, pa zajahala Pod no još je dobro ispalo kak sve ljudi izgledaju u takvim situacijama kaj ne.
Ja sva ziva bica ljubim kad se napijem,a poljupci su uvijek lijepi. Tako da...KUZIS. haha... xDD
Večer ekipa, jesam ja jedini doma večeras koji čeka JDS vs Velasquez.
neznam ni kad je to ni gdje? :D
Izgleda da jesi.
Večer!
Što je ovo, 2 su ure, a nema nitijednog posta???
ah Šefe, podbacili smo danas, slabo se spama.
Jel se išlo gdje van?
Ima li ko da ovo probije?
Ne rade nespavalice!!
Katastrofa.
Ne rade nespavalice!!
neradni je dan :)
Ne rade nespavalice!!
neradni je dan :)
Ili je inspekcija zatvorila!
CLOSED BY U.S GOVERMENT
ma to je zbog mojih slika zatvoreno xD
Underage, preeteen nude pics! :D haha
Ova desna mora da je švicarka..
ma to je zbog mojih slika zatvoreno xD
Bok svim nehrkalicama, budi malo obziran kad stavljaš fotke na Bug pa viš da se Puci vide gače koji bezobrazluk s tvoje strane ide odma prijava.
Underage, preeteen nude pics! :D haha
Ova desna mora da je švicarka..
obje su 18+, da nebi bilo...
Bok svim nehrkalicama, budi malo obziran kad stavljaš fotke na Bug pa viš da se Puci vide gače koji bezobrazluk s tvoje strane ide odma prijava.
ah pobjeglo malo :)
Nehrkalice, večer.
Može mala pomoć ovdje?
Btw. ime i prezime pičića na pp